ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
من لبریز از گفتنم نه از نوشتن
ali41
حدیث غریب دوست داشتن را اینک از زبان کسی بشنو که به صداقت صدای باران سخن می گوید. من هرگز نخواستم که از عشق ، افسانه ای بیافرینم . باور کن. من می خواستم که با دوست داشتن، زندگی کنم . کودکانه و ساده و روستایی. من از دوست داشتن فقط لحظه ها را می خواستم. آن لحظه ای که تو را به نــام می نامیدم. من هرگز نمی خواستم از عشق، برجی بیافرینم.
مـــرگ سخن ساده ای است . مگذار که خالی روزها و سنگینی شب ها در اعماق من، جایی از یاد نرفتنی باز کند. ما برای فرو ریختن آنچه کهنه است آفریده شدیم .
هر لحظه ای که در تسلیم بگذرد، لحظه ای است که بیهودگی و مرگ را تعلیم می دهد. زندگی طغیانی است بر تمام درهای بسته. زندگی تنهایی را نفی می کند و عشق، بارورترین تمام میوه های زندگی است. امروز برای من روز خوبی نیست اینجا را غباری گرفته است. یاد تو هر لحظه با من است. اما یـــاد، انسان را بیمار می کند. به یاد بیاور که در این لحظه ها نیاز من به تو، نیاز من به تمامی ذرات زندگی است. دیگر چه می توانم گفت.من خسته هستم دیگر نگاه هیچ کس بخار پنجره ات را پاک نخواهد کرد. تحمل اندوه گدایی از همه شادی ها آسانتر است.
ما می توانستیم ایمان به تقدیر را مغلوب ایمان به خویشتن کنیم.
اینک اما دستی است که با تمام قدرت مرا به سوی ایمان به تقدیر می راند. دستمال های مرطوب، تسکین دهنده دردهای بزرگ نیستند. التماس، شـــــکوه زندگی را فرو می ریزد.
تمنا، بودن را بی رنگ می کند. و آنچه به جای می ماند ندامت است. اگر دیوار نباشد، پیچک به کجا خواهد پیچید.
نه من ماندنی هستم، نه تو ، آنچه ماندنی است ورای من و توست.
فرصتی برای فكر كردن است.
همین ...
Ahora Quien
غمگین نبینمتتتتت
Holtek
مرسي داش علي ، متن بسيار زيبايي بود
baron jon
مرسی
به یادت میرسم شاید
فراموشم بشه دنیـا
بازم پرمیشه تنهائیـم
از این زیباترین رویا
چه حسی با تو همزاده
که انگاری همینجایی
به چشم من نیازی نیست
تو ناپیـدای پیـدایی
« همیشه انتظـار تـو
برام همرنگ تقدیره
به یاد تو که می افتم
دلـم آروم میگیـره »
مگه میشه تو رو نشنید
مگه میشه تو رو گم کرد
نگاه آسـمون خیسـه
کجـائی آخرین همدرد
زمیـن بـا آرزوی تو
شب و روز اشو میشماره
زمان دستای امروز و
به فـردای تو میسپاره
میون خـواب و بیداری
اگـه بـا من اگـه بی من
تموم جاده ها یک روز
به سمت تو تموم میشن
دلشاد
داش علی این یه تیکه کلی حرف بود
ممنون خیلی قشنگ بود
farzane
mojde
گاهي نوشتنو خوندن و شايد گفتن همه اونچه در دل آدم هستو بيان نميكنه احساس مثل نگينيه كه تو هر كدوم از اين ها پيچيده بشه چه نوشتن و چه گفتن نميشه به كُنه وجودش پي برد بايد احساسو لمس كرد بايد فهميد بايد ازش لبريز شد تا بتوني ادعا كني كه فهميدي و عشق و دوست داشتن مصداق واقعيه اين احساسه كه تا خودت با همه وجود لمسش نكني نوشتن و گفتن فايده نداره.گاهي بايد نگاه كرد فقط نگاه تا عمق احساستو بفهمن و متهمت نكنن به دروغ به ريا به بي احساسي اين روزها احساس روستايي و بي آلايش خريداري نداره همه شهري شدن اونم اهل بالاي شهر احساس روستايي و ساده در فيلم هاي فارسي و هندي كه با آنها بزرگ شديم مرد امروز روز جدايي نادر از سيمينه كه سادگي روستاي اعصاب و روانت رو به هم ميريزه.
mz56mz
gilas
ali41
ممنونم
قربونت دکتر جان
ممنونم شعر شما هم مثل همیشه قشنگ بود
ممنون خیلی قشنگ بود
فدات بشم داش بهروز قابلی نداشت
مرسی فرزانه جان تو هم غم نبینی
مخلصیم آقا محمود
چشم
gilas
خوب آره سر بزن اما خود من گیلاس کوشمولو بیش نیستم بیشتر از الف و ب جواب نمیده برام
mojde
خيلي لوسي
noting
roze sorkh
عالی
مرسی
هر جمله یه دنیا معنی داشت
مدتها بود متنی به این پر مغزی نخونده بودم
جای مثبت داره
نغمه
خرزوخان
متن قشنگي بود