▧ تصویر در دسترس نیست لب کارون چه گلبارون میشه وقتی که میشینند دلدارون تو قایقها دور از غمها میخونند نغمه خوش روی کارون هرروز و تنگه غروب تو شهرما صفا داره لب شط پای نخلها چه خوبو قشنگه لب کارون چه گلبارون لب کارون چه گلبارون میشه وقتی که میشینند دلدارون تو قایقها دور از غمها میخونند نغمه خوش روی کارون هرروز و تنگه غروب تو شهرما صفا داره لب شط پای نخلها چه خوبو قشنگه لب کارون میشه وقتی که میشینند دلدارون تو قایقها دور از غمها میخونند نغمه خوش روی کارون لب کارون چه گلبارون میشه وقتی که میشینند دلدارون
یک روز یک مارمولکی میره آبادان وقتی برمیگردد ، همه مردم نگاهش میکردند !! مارمولک گفت : وولک تمساح ندیدی
آبادانیه میره تو یه کتابفروشی …. میگه : وولک پوستر مو رو داری ؟ ……….. کتابفروش میگه : نه …….. آبادانیه می گه : وی ی ی تو هم تموم کردی ؟!
آبادانیه می خواسته بره خواستگاری، دیرش شده بوده حواسش پرت می شه شلوارش رو پشت و رو می پوشه و با عجله می دوه تو خیابون، یهو یك ماشین میاد می زنه درازش میكنه وسط خیابون. رانندهه میاد بالا سرش، می گه: طوریت كه نشده؟ آبادانیه یك نگاه به سر تا پاش می كنه، چشمش می افته به شلوارش، می گه: چی چیو طوری نشده، ولك زدی حسابی پی چوندی!
انگار ما جا موندوم ولی کاکو من تو این ایام الهیاتی با نوای کاروان راه میوفتم تا کاروان صحیح سالم به کارون برسه بعدش به اصل خودمون میپردازیم نمایش یا پنهان متنلب لهستانم بد نبود یادش بخیر کاروان ماداگاسکار و لهستان چه معنویت فراموش نشدنی بود
hadi04
لب کارون چه گلبارون
میشه وقتی که میشینند دلدارون
تو قایقها دور از غمها میخونند نغمه خوش روی کارون
هرروز و تنگه غروب تو شهرما
صفا داره لب شط پای نخلها
چه خوبو قشنگه لب کارون چه گلبارون
لب کارون چه گلبارون
هرروز و تنگه غروب تو شهرما
صفا داره لب شط پای نخلها
چه خوبو قشنگه لب کارون
لب کارون چه گلبارون
آلله
لينك دانلود
garfild
aac198000
من لب دوست دارم
چه کارون چه...
علیرضا
Kishe Mehr
این آلله گفتنت منو کشته
دستت مرسی گلو
دلشاد
arash52
چه کارون چه...
چه لب جوب
mz56mz
Aramesh
gilas
قرش بده
sib
The one
لب كارون خيلي خوفه
maryamlondon1
یک روز یک مارمولکی میره آبادان
وقتی برمیگردد ، همه مردم نگاهش میکردند !! مارمولک گفت : وولک تمساح ندیدی
آبادانیه میره تو یه کتابفروشی …. میگه : وولک پوستر مو رو داری ؟ ……….. کتابفروش میگه : نه …….. آبادانیه می گه : وی ی ی تو هم تموم کردی ؟!
آبادانیه می خواسته بره خواستگاری، دیرش شده بوده حواسش پرت می شه شلوارش رو پشت و رو می پوشه و با عجله می دوه تو خیابون، یهو یك ماشین میاد می زنه درازش میكنه وسط خیابون. رانندهه میاد بالا سرش، می گه: طوریت كه نشده؟ آبادانیه یك نگاه به سر تا پاش می كنه، چشمش می افته به شلوارش، می گه: چی چیو طوری نشده، ولك زدی حسابی پی چوندی!
Ahora Quien
هییی وایییی مننن
هیی وایییی مننن
hadi04
دوستان سریعتر سوار شن راه بیفتیم بریم لب کارووووون آلله
جون مجی نابود همین قسمتشم به قول مهدی فِلِجشم یره
ای بابا پس خودم چی آبجی ؟ روسریتون رو با اجازتون الان به باسن مبارکم نصب فرمودم و در حال استعمال در عمر خطیر رقص می باشم
یا بابا سیدی منصور یا بابا
بیا ولکا هاااااااااااااا
جکهای خیلی باحالی بود ممنون مامان مریم
zrnznn
hadi04
منم همین طور مدتی اونجا بودم از خاطرات موندگارمه خوزستان
mami
بابت آهنگ قشنگ جنوبیتون هم ممنون
ماهی
ali41
نمایش یا پنهان متن
لب لهستانم بد نبودآخرین ورود: