ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عکس های برهنه دختر ۲۲ ساله هالیوود منتشر شد + عکس
noting
پلیس فدرال آمریکا در حال تحقیق در مورد نحوه هک شدن حساب کاربری یک بازیگر زن آمریکایی است که موجب رسوایی اخلاقی برای وی شده است.
ونسا هاجنز می گوید هکرها بعد از ورود به حساب کاربری جیمیل او عکسهای برهنه وی را که در ایمیل وی ذخیره شده بود، در اینترنت منتشر کرده اند و آبروی وی را بردهاند!
این بازیگر زن ۲۲ساله یکی از دهها بازیگر زن آمریکایی است که در سال های اخیر قربانی حملات هکرها شده است. وی می گوید اطلاعات شخصی و بانکی محرمانه دیگری هم در حساب جیمیل وی وجود داشته و او نگران است که امنیت حرفه ای و کاریش بعد از این هک به خطر بیفتد.
این گروه هکری قبلاً هم عکس ها و اطلاعات شخصی دهها بازیگر و خواننده آمریکایی و غربی را سرقت کرده با فروش آنها پول کلانی به جیب زده بودند.
سال گذشته یک گروه هکری مشابه در آلمان توسط پلیس شناسایی شده بود که با نفوذ به حساب های بانکی آنلاین چندین خواننده مبالغ کلانی را از آنها به سرقت برده بودند.
آنها با طراحی یک بدافزار مخرب اطلاعات شخصی، عکس های خصوصی، جزییات حساب های مالی و حتی اطلاعات حرفه ای این افراد را نیز سرقت کرده بودند.
gilas
noting
دلشاد
maryamlondon1
Ahora Quien
من عکساشو دیده بودم
mami
کجا اونوقت
ماهی
noting
خوب اگه میزاشتم ببینید که تاپیک حذف میشد والا به خدا
Ahora Quien
تو گوگل دیدم
ehsan.b1362
برای من هم پیش آمئه
من امروز صبح که وارد جیمیل شدم بهم هشدار داد که دیشب ساعت 00:35 از لبنان وارد ایمیل شما شده اند اگر من نبوده ام سریعا پسوردم را عوض کنم
حالا خوبه که حساب بانکی ندارم که بخواهم ذخیره کنم عکس لخت من هم هر چقدر دوست دارن بردارند برن با این عکسها حال کنند
farzane
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→