₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » نصیحت هایی برای رفتن به خواستگاری!!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » نصیحت هایی برای رفتن به خواستگاری!!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

نصیحت هایی برای رفتن به خواستگاری!!!

482 بازدید، 23 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

- قبل از هر چیز یادتان باشد که بهتر است شما آخرین نفر وارد خانه عروس شوید و کفش هایتان را هم جفت کنید.

- سعی کنید خیلی عرق نکنید و لزوما سرخ هم نشوید. ضمنا از نگاه کردن به در و دیوار خانه جدا خودداری کنید چون به اندازه کافی وقت برای این کار خواهید داشت.

- چنانچه کار به گفت وگوی دو نفره رسید اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و از تپق زدن پرهیز کنید و در صورت امکان از شرایط آب و هوا و سیاست صحبت نکنید چرا که این مسائل شما را از هدف اصلی بحث دور خواهند کرد.

- مواظب باشید تحت هیچ شرایطی انگشتتان را داخل دماغتان نکنید چون این امر جواب بله عروس خانم را به تاخیر خواهد انداخت.

- خیلی به بزرگترها چشمک و اشاره نکنید و بگذارید با خیال راحت در مورد فوتبال و آشپزی و خاطرات سفر به مشهد و… صحبت کنند و وقتی در مورد اصل موضوع صحبت می کنند خونسردی خود را حفظ کنید و دائم دستتان را داخل موهایتان نکنید.

- دائم به آشپزخانه زل نزنید و منتظر نباشید که عروس خانم به شما چای تعارف کند و شما کنترل دستهایتان را در دست بگیرید که مبادا چای روی شلوارتان بریزد چرا که اگر چنین فکری در سر دارید معلوم است که یکی از طرفداران پر و پاقرص سریال های ایرانی هستید چون این روزها مد شده به جای عروس خانم شخص دیگری چای را تعارف می کند که ممکن است از شانس شما برادر چاق و سبیل کلفت وی این مسوولیت را بر عهده بگیرد.

- چنانچه در حین ورود دسته گلی در دست دارید خیلی هول نشوید چون همه عالم و آدم می دانند که شما آن گل را برای عروس آورده اید پس آن را به دست خود عروس ندهید و ترجیحا به پدر یا برادرش تقدیم کنید.

- در حین خوردن چای مراقب سر و صدای چای خوردنتان باشید. خصوصا شما داش مشتی های پرشین استار از هرگونه هورت کشیدن چای و جویدن قند با صدای فجیع خودداری کنید چون هر آن ممکن است سکوت مهیبی مجلس را فراگیرد و همه نگاه ها روی شما زوم شود.

- چنانچه خانواده عروس بیش از یک دختر دارند قبلا دختر مورد نظرتان را مشخص کنید در غیر این صورت عواقب بعدی به عهده شخص خاطی خواهد بود.

- هنگام لباس پوشیدن بسیار مراقب باشید و توجه لازم را مبذول بدارید، اگر دیر برسید بهتر از این است که اوضاعتان ناجور باشد.

- چنانچه یک کت و شلوار دارید که مدت هاست آن را نپوشیده اید از چند روز قبل آن را پرو کنید تا در چاقی اخیر شما دردسر ساز نشود، هیچ لباسی را به زور تنتان نکنید.

- اگر شلوار پسرخاله تان را قرض گرفته اید که ۲ سایز از شما کوچکتر است با زور آن را نپوشید چرا که ممکن است وسط خواستگاری شکافته شود و مشکلات عظیمی برایتان ایجاد کند.

- در هنگام میوه خوردن هم توصیه می شود مانند خوردن چای رفتار کنید و از خوردن میوه های صداداری مثل خیار و گوجه سبز خودداری کنید و اگر درست و حسابی بلد نیستید میوه پوست بکنید از پوست کندن پرتقال های سفت خودداری کنید. چون ممکن است دست و بالتان کثیف شود و پدر عروس خانم فورا دستمال کاغذی را به سمت شما بیاورد و توجه همه به عدم تبحر شما در پوست کندن میوه جلب شود. اگر پیراهن سفید پوشیده اید اصلا مجبور نیستید که انار بخورید و لباستان را کثیف کنید. چون این مسائل در مشورت عروس با خانواده اش تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.

- سعی کنید به هیچ وجه اضطراب نداشته باشید چون اضطراب موجب می شود که میزان دستشویی رفتن های شما افزایش پیدا کند.

- بنابراین جهت خودداری از دستشویی رفتن های مکرر قبل از رفتن به خواستگاری آب زیاد و چای ننوشید و اضطراب را هم از خودتان دور کنید! هیچ گاه گرسنه به خواستگاری نروید چون سکوت دسته جمعی در مراسم خواستگاری غیرقابل پیش بینی است.

- و هر آن ممکن است صدای قار و قور شکمتان شما را شرمنده خاص و عام کند همچنین گرسنگی زیاد باعث خواهد شد شما اقدام به پرخوری فراوان کنید و ذهنیت یک داماد شکمو را در خانواده عروس ایجاد کنید.

• maryamlondon1

دادش محمود خبرییییییییییییه :4:

• دلشاد

مرسی داش محمود نصیحت هایی جالب و کاربردی بودش :4:

• The one

به نظرم خواستماشين از خواستگاري خيلي بيتره:4: مرسي كاكو گلو :46:

• حورا

823

نمایش یا پنهان متنبرای من یه موردی اومده بود پسر گنده تو اون همه میوه خرتو خرت خیار میخورد .دلم میخواست ظرف میوه رو بکنم تو حلقش . :56:

داداشیهای سایت واقعا به این مورد توجه کنید .هرجا رفتین خواستگاری فقط انگور بخورین...بخدا تصویر در دسترس نیست

• hadi04

هی جوونی کجایی که یادت بخیر نمیدونم چرا یهو دلم هوای خواستگاری کرد :4: البته برای مهدی :103: خودم که یه بار باید میرفتم اونم شانس ما رو ببین خانومم اومد والا با اون شانسمون :23:
    دوستان یادتون باشه از برداشتن میوه هایی چون خیار ، انار، و کلا چیزهایی که برای خوردن نیاز به فوووووووووووووررررررررت کشیدن دارد پرهیز کنید در صورت انجام این عمل قبیح مطمئنا دختر خانوم مورد نطر با ریختن یک سینی پر از چای بر روی هیکل مبارکتان قطعا انتقام سختی از شما خواهد گرفت با تشکر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مذکر :23:

• نخبه

نقل قول: حورا
    داداشیهای سایت واقعا به این مورد توجه کنید .هرجا رفتین خواستگاری فقط انگور بخورین...بخدا

خب اگه انگور نبود چی بخورن بنده خداها:23: میگم میخاهید بگید میل ندارم؟:23:

اقامون اقاتون اقاشون یعنی همون پدر بچه ها روز خواستگاری موز برداشت چنان خوشگل اینو خورد و پوستش رو جوری گذاشت که انگار هیچی نخورده:23:

• mami

نقل قول: mz56mz
    اصلا مجبور نیستید که انار بخورید و لباستان را کثیف کنید.

تا حالا کجا دیدی جلوی خواستگار انار بزارن :4:

• arash52

نقل قول: mami
    تا حالا کجا دیدی جلوی خواستگار انار بزارن :4:

ها والا :1:

• ماهی

هفته پیش برا داداشم رفتیم خواستگاری...قیافه ش دیدنی بود..بابای دختر بهش گفته بود: یه سوال می پرسم..مرد هستی؟ 427
    داداشم بنده خدا...اومده بودیم خونه داد و بیداد م یکرد. می گفت من نمی یام خواستگاری ولم کنید..حالا من باید در جواب این سوال چی می گفتم؟ :83:
    واقعا بعضی آدما هم سوالایی می پرسنا :4:

• gilas

اگر شلوار پسرخاله تان را قرض گرفته اید که ۲ سایز از شما کوچکتر است با زور آن را نپوشید چرا که ممکن است وسط خواستگاری شکافته شود و مشکلات عظیمی برایتان ایجاد کند.

فکر کن چقدر بخندیم :23: :23:

پسرای دم بخت سایت خوب بخونید ازتون امتحان میگیریم :4:
    هر کدومتون خواست بره خواستگاری یه نماینده از طرف سایت میاد ببینه تاپیکو خوب خوندی یا نه گفته باشم نگی نگفتی :4:

• mz56mz

نقل قول: maryamlondon1
    دادش محمود خبرییییییییییییه

نه ابجى جونم از اين خبرها به ما نمياد :1:
    نقل قول: دلشاد
    مرسی داش محمود

مخلصيم :84:
    Ahora Quien,
    :9:
    نقل قول: The one
    خيلي بيتره

اره ابجى خعلى بيتره :4:
    نقل قول: حورا
    خرتو خرت خیار میخورد

اخى خب عمو جان نمكدون هم براش مياورديد با نمك بخوره خررررررررتووووووخررررررررر :83:
    نقل قول: hadi04
    هی جوونی کجایی

هييييييييي كاكو :28:
    نقل قول: نخبه
    پوستش رو جوری گذاشت که انگار هیچی نخورده

افرين داداش ارش با تجربه نمرش 20 :6:
    نقل قول: mami
    تا حالا کجا دیدی جلوی خواستگار انار بزارن

جلو خودم :15:
    نقل قول: arash52
    ها والا

ها والو نداره حضرت (ص)جلو خودم بود اخه ميدونستند انار رو خيلى دوست دارم :5:
    نقل قول: ماهی
    گفته بود: یه سوال می پرسم..مرد هستی؟

استغفرالله يه جواب دشمن شكن هست ولى استغفرالله :3:
    نقل قول: gilas
    پسرای دم بخت سایت خوب بخونید ازتون امتحان میگیریم

اره عموجان ازشون امتحان بگير :4:

• maryamlondon1

نه ابجى جونم از اين خبرها به ما نمياد

اخه گفتم شاید چشمت دخترای لهستانی را گرفته :22:

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    اقامون اقاتون اقاشون یعنی همون پدر بچه ها روز خواستگاری موز برداشت چنان خوشگل اینو خورد و پوستش رو جوری گذاشت که انگار هیچی نخورده:23:

این نشون میده که قبل از اینکه بیاد خواستگاری تو، حداقل 10 جای دیگه هم خواستگاری رفته و تو اولویت آخرش بودی :4: :4: :4:
    با خودش گفته دیگه جهنم و ضرر! بریم شیرینو بگیریم :4: :4: :4:

نقل قول: ماهی
    هفته پیش برا داداشم رفتیم خواستگاری...قیافه ش دیدنی بود..بابای دختر بهش گفته بود: یه سوال می پرسم..مرد هستی؟ 427

:83:
    چه جوابی داد داداشت؟ :24:
    آخه این چه طرز سوال پرسیدنه :99:

• farzane

:4: مرسیییییییییییییییی عمو محمود عزیزم عالی و مفید بود 280 273

• ali41

نقل قول: hadi04
    با تشکر وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مذکر :23:

:23:
    مواظب باشید تحت هیچ شرایطی انگشتتان را داخل دماغتان نکنید چون این امر جواب بله عروس خانم را به تاخیر خواهد انداخت.

:23:
    اگه جلوی نفستو گرفته باشه چی؟ :23:

• ماهی

ولى استغفرالله :3:

یعنی داداشم باید می گفت استغفرالله؟ :37: اگه من جای بابای دختر باشم چنین جوابی بشنوم که بلانسبت داداشم پرتش می کنم بیرون :4:
    نقل قول: ژنرال
    چه جوابی داد داداشت؟ :24:

گفته بود پسرا وقتی احساس می کنن مرد شدن می خوان زن بگیرن.. :25: می گفت می خواستم بگم مشکل اینجاست که من نمی خوام زن بگیرم مامانم به زور می خواد زنم بده ولی دیگه از جذبه ش ترسیدم ادامه بدم :4:

• Aramesh

مگه هنوزم خواستگاری میرن..! :51:

• SaMaN TaJ

نقل قول: ژنرال
    با خودش گفته دیگه جهنم و ضرر! بریم شیرینو بگیریم

با فامیل ما هم آره؟؟؟؟دلشون هم بخواد :32:

نمایش یا پنهان متن
    محسن :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: