₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » @مرديم از توصيه هاي بهداشتي@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » @مرديم از توصيه هاي بهداشتي@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@مرديم از توصيه هاي بهداشتي@

2148 بازدید، 15 پست، نویسنده: arash52

• arash52

تصویر در دسترس نیست

میگن هر روز باید یک سیب خورد چون آهن داره، یک موز خورد چون پتاسیم داره ، پرتقال هم خورد چون ویتامین C داره،
    و یک فنجان هم چای سبز بدون شکر نوشید برای پیش گیری از دیابت.
    هر روز باید دو لیتر آب خورد ( بله و بعدش هم پشت سر هم .....، یعنی دوبرابر زمانی كه برای نوشیدن آب صرف کردیم !)
    تصویر در دسترس نیست

باید هر روز ماست خورد برای اینکه ارگانیزممون نیاز به آنزيم ۱۱۴- ن داره كه هیچکس نمیدونه چه جانوریه ولی به نظر میرسه كه اگر یک میلیونیم (؟) از این آنزیمها به بدنمون نرسه شروع به فرسوده شدن میکنیم .
    روزی باید یه آسپیرین خورد برای جلوگیری از سکته و یه لیوان هم آبجو كه نمیدونم برای چی چی ???? مفیده !
    و اگر همه اینا رو با هم بخوریم ممکنه عامل خونریزی مغزی بشه !
    هر روز باید کلی سبزیجات و غلات فیبردار بخوریم تا شاید موفق بشیم یک نخود مدفوع بکنیم؛
    هر روز باید ۴ تا ۶ وعده غذای سبک بخوریم و بدون اینکه یادمون بره هر لقمه رو صد دفعه خوب بجویم .
    اگر حساب کتاب کنیم می بینیم بابت غذا خوردن باید ۵ ساعت وقت صرف کنیم... و بعد از هر غذا باید دندون هامون رو مسواک بزنیم ، بعد از ماست و فیبر خوردن هم باید مسواک کنیم ،
    بعد از سیب هم مسواک کنیم بعد از موز هم باز مسواک کنیم ....
    تصویر در دسترس نیست

همینطور مسواک کنیم تا موقعی كه فقط سه تا دندون تو دهنمون باقی بمونه ...
    در ضمن فراموش هم نشه كه باید بین دندانها رو نخ هم بیندازیم ، لثه هامون رو
    هم ماساژ بدیم ، آب نمک و محلول شست شوی دندان هم قرقره کنیم ....
    هر روز باید ۸ ساعت بخوابیم و ۸ ساعت هم کار کنیم، به اضافه زمان لازم برای غذا خوردن كه جمعش میشه : ۲۱=۵+۸+۸ ساعت ؛ برامون ۳ ساعت باقی میمونه،تازه اگر گیره ترافیک نیفتیم .
    بنا بر آمار ما روزی ۳ ساعت تلویزیون نگاه میکنیم.
    قاعدتا ممکن نیست چون باید هر روز حداقل نیم ساعت هم پیاده روی کنیم (مواظب باشید بعد ۱۵ دقیقه دور بزنید و برگردید واگر نه نیم ساعت میشه یک ساعت ).
    باید به روابط با دوستانمون هم خیلی توجه نشون بدیم چون دوستان مثل گلها و گیاهان هستن و هرروز به رسیدگی و آبیاری احتیاج دارن !
    در ضمن باید روزانه یکی دو تا روزنامه ، چند تا مقاله بخونیم و اخبار رو هم نگاه کنیم تا همچنان در جریان وقایع باشیم و نقد و انتقاد یادمون نره!
    وای راستی باید روابط زناشویی مون هم هر روز انجام بدیم و برای اینکه این روابط تکراری نشن: باید نوآوری کنیم و ازخودمون خلاقیت نشون بدیم و مدام متوجه دلبری هم باشیم !
    یک ساعتی رو هم باید برای نظافت و اطو کردن، ظرف و رخت شستن...... واویلا اگر بچه هم جزو برنامه باشه .....!!!!
    خلاصه اگه دوباره یه جمع سرانگشتی بزنیم میرسیم به ۲۹ ساعت در روز.....
    پس چاره یی نیست و تنها راهی كه به عقل میرسه اینکه چند تا کار رو همزمان با هم انجام بدیم...
    تصویر در دسترس نیست

مثلا موقع دوش گرفتن از آب سرد استفاده کنیم و دهان مون رو باز نگه داریم تا اینطوری ۲ لیتر آب روزانه رو خورده باشیم.
    و بعد از اینکه از زیر دوش در اومدیم ، مسواک به دهان روابط زناشوئی رو انجام بديم , بعد همسرمون به اخبار تلویزیون نگاه میکنه و ما همزمان داریم جارو می کنیم و به چیزهایی كه همسرمون در حال دیدن روی صفحه است و داره برای ما تعریف میکنه هم گوش میدیم . یک دستمون بیکار و خالی مونده ؟
    خوب پس میتونیم به یکی از دوستان و یا پدر ومادرمون تلفن بکنیم ، آبجو و آسپیرین رو هم پشت سرش بخوریم (چون بعد از تلفن به پدر مادرمون به آسپیرین و آبجو واقعا احتیاج داریم )، ماست و سیب رو میتونیم بدیم همسرمون بخوره و خودمون مشغول خوردن موز بشیم ، و فردا برعکسش کنیم .
    ۲دقیقه آزاد برامون میمونه ، این مطلب رو برای دوستامون ميفرستيم (چون اونها مثل گل می مونن و باید بهشون همواره رسید .)
    فعلا میرم تا بعد ، چون بین ماست، سیب، آبجو، اولین لیتر آب و سومین وعده غذای فیبردار روزانه ، دیگه حسابی گیج شدم ونمیدونم کجای کار هستم.......باید هرچه زودتر خودم رو به توالت برسونم ...حتما از این فرصت استفاده میکنم تا دندون ها رو هم مسواک کنم! :4:

نمایش یا پنهان متنتوضيح اينكه اين يك ايميل بود كه برام فرستاده بودند و من با جرح و تعديلاتي تاپيكش كردم 909

1 سپاس: javad1020

• noting

این جوری که تو گفتی سلامت نباشیم راحت تر هستیم!!!!!

:4:

• دلشاد

نقل قول: arash52
    این مطلب رو برای دوستامون ميفرستيم (چون اونها مثل گل می مونن و باید بهشون همواره رسید

:4:

• mami

من که نفهمیدم این وسط : 403
    کی به کی 264
    چی به چیه 264
    کی به چیه 264
    چی به کیه 264
    چیه به کی 264
    کیه به چی264

:4: :4: :4: :4: :4: :4:

• The one

من تو این سی سال زندګیم به این نتیجه رسیدم که دل از همه مهمتره اون خراب باشه یه تن میوه و یه اقیانوس آب و چای هفت رنګ هم افاقه نمیکنه :4:

• ژنرال

تایپبک مفید و غیر قابل اجرایی بود :4:

نقل قول: The one
    من تو این سی سال زندګیم

شما 32 سال رو تموم کردی و وارد 33 سال شدی :19:

• The one

ژنرال,
    اتفاقا میخواستم بنویسم بیست سال که ګفتم فضولهایی مثل تو هنګ می کنن!! اخه ادم فوقش از ۱۲ سالګی تجربه کسب می کنه نه از شیکم مامی .. داداش نینی کوچولو :4:

حالا خوبه من از معدود خانمهایی هستم که سن واقعیمو میګم :24:

• Holtek

وای راستی باید روابط زناشویی مون هم هر روز انجام بدیم

حالا هر روز كم نيست؟ 403

• ژنرال

The one,
    اولا که حالا چرا میزنی؟ :4:

دوماً شما فرمودین، سی سال زندگی؛ پس منظور کل سالهای عمر بود، نه از 12 سالگی به بعد :4:

نمایش یا پنهان متن
    اگر از شوخیم ناراحت شدی، عذر میخوام هیفا جان :46:

ولی دقت کن :4:

• SaMaN TaJ

هر روز باید کلی سبزیجات و غلات فیبردار بخوریم تا شاید موفق بشیم یک نخود مدفوع بکنیم؛

این واسه بانوان میباشد،وگرنه آقایون مثل بنز تحویل میدن........... :23:

• The one

نقل قول: ژنرال

نه بابا واسه چي ناراحت بشم اگه اين شوخيها نبود سي سال زندگي ميشد چند ماه :4:

• نخبه

من میخاستم یه پیشنهاد بهتر بدم برای صرفه جوئی در وقت منتها روم نشد :9:

• gilas

مسواک به دهان روابط زناشوئی رو انجام بديم

من این مورد رو توجیح نشدم میشه توضیح بدین :23:

• arash52

نقل قول: gilas
    من این مورد رو توجیح نشدم میشه توضیح بدین :23:

چون توجيح شدني نيست ،‌ روم به ديفال بعدها امتحان كن توجيه مي شي :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: