24: در سالهای اخیر طراحان دکوراسیون داخلی در حوزه کتابخوانی نیز وارد شده اند و سعی می کنند کتابفروشی ها را با آخرین مدلهای طراحی ساختمان به روز کنند. از نظر دوستداران کتابخوانی هیچ چیز بهتر از گشت و گذار در میان قفسه های کتابخانه ها و کتابفروشی ها لذت بخش تر نیست. در سالهای اخیر طراحان دکوراسیون داخلی در حوزه کتابخوانی نیز وارد شده اند و سعی می کنند کتابفروشی ها را با آخرین مدلهای طراحی ساختمان به روز کنند. تصاویر زیر هفت نمونه از مدرن ترین و راحت ترین کتابفروشی ها یا کتابخانه های جهان است.
آقای آرش این که چیزی نیست همسر من یه کتابخونه توانباری داره که قراره من یواشکی همه ی کتاباشو بفروشم الان یکی از کتابخانه های جهان به حساب میاد بعد از تصمیم من یکی از کتاب فروشی های جهان میشه تازشم طراحیشم به این شکله که هر سی چهل کتاب در یک کارتون وده ها کارتن روی هم اگه عکسشو خواستی اطلاع بده برات می فرستم خوب اینم یه مدلشه مشکلیه
arash52
از نظر دوستداران کتابخوانی هیچ چیز بهتر از گشت و گذار در میان قفسه های کتابخانه ها و کتابفروشی ها لذت بخش تر نیست.
در سالهای اخیر طراحان دکوراسیون داخلی در حوزه کتابخوانی نیز وارد شده اند و سعی می کنند کتابفروشی ها را با آخرین مدلهای طراحی ساختمان به روز کنند.
تصاویر زیر هفت نمونه از مدرن ترین و راحت ترین کتابفروشی ها یا کتابخانه های جهان است.
دلشاد
واقعا آدم دلش میخواد بدون دعوت کردن دوستان بره سر قرار تو این کتابخانه ها شام بخوره
mami
حورا
ehsan.b1362
ممنونم عزیز
ehsan.b1362
ممنونم عزیز
farzane
gilas
aac198000
بیشتر شبیه محل اپرا است
خوب کیسوسکها را بیشتر کنند صف کم بشه
در مجموع جالب بود رفیق