₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » ختنه زنان

بدون عکس

ختنه زنان

828 بازدید، 18 پست، نویسنده: ali41

• ali41

گمان می‌رود که ظهور آداب مربوط به بریدن آلت تناسلی زنان برای اولین بار در مصر باستان در دره رود نیل اتفاق افتاده باشد، و از آنجا به نواحی اطراف مانند حوزه رود نیل، شمال شرقی و غرب آفریقا گسترش یافته باشد. یک نظریه می‌گوید: این رسم هدفش جلوگیری اختلالات جنسی نبوده‌است، بلکه نوعی مناسک گذار به حساب می‌آمده‌است که ریشه آن در افسانه‌های بدویان مصری و دیگر مردمان آفریقا یافت می‌شود. بریدن آلت تناسلی زنان به صورت سنتی در بیش از ۳۰ کشور جهان انجام می‌شود که بیشتر آنها آفریقایی هستند. این عمل بر روی بسیاری از زنان مهاجر آفریقای‌تبار ساکن در اروپا و آمریکای شمالی، انجام شده است. در میان کشورهای فارسی زبان، در جنوب و غرب ایران این رسم وجود دارد. در نواحی جنوبی و کردنشین ایران نیز ختنه زنان به‌نوعی رواج دارد ختنه زنان در این نواحی، جنبه دینی به خود گرفته است و زنان به حکم سنت و آئین، از لذت جنسی محروم‌اند. نه فقط در شهر‌های کوچک، که گاه در شهرهای بزرگتر، دختران را در کودکی ختنه می‌کنند.

در گزارشی که کانون زنان ایران منتشر کرده‌است، نمونه‌های مشخصی از شهر‌های استان هرمزگان آمده است. به عنوان مثال در بندر کنگ از شهرهای کوچک استان هرمزگان، دختران را ۴۰ روز پس از تولد ختنه میکنند. در این گزارش به نقل از یک زن بومی آمده است: «برخی دختران شهر دیرتر و دردناک‌تر، در سنین ۴ یا ۵ سالگی ختنه می‌شوند. آن‌ها تمام مراحل ختنه را با چشمان باز می‌بینند. لبه‌های کلیتوریس تیغ ریش‌تراشی مردان می‌برند.»

در کشورهایی که انجام این عمل مرسوم است، امکان دارد بصورت خیلی پراکنده و غیرمنظم مرسوم باشد و یا تقریباً توسط همه مردمان آن کشور انجام شود. رابطه مشخصی بین انجام این رسم و مذهب خاصی نیز وجود ندارد: به عنوان مثال در ناحیه‌ای در جنوب نیجریه پنج گروه نژادی برش دستگاه تناسلی را انجام می‌دهند ولی یکی از آنها مسلمان است، دو تا از آنها عمدتاً مسیحی هستند، و دوتای دیگر مذهب سنتی‌شان را دارند. پیرامون موضع‌گیری اسلام در قبال ناقص‌سازی جنسی زنان سخن بسیار رفته‌است. قرآن در مورد ختنه زنان صحبتی نمی‌کند، اما احادیث متناقضی در رد و حرمت آن روایت شده‌است. در میان امامان اهل سنت احمد حنبل آن را مکرومه (عمل نجیب) می‌دانست؛ شافعیان ختنه زنان را در حد بریدن پوست کوچکی که در نوک دستگاه جنسی زنان قرار دارد واجب می‌دانند. در میان شیعیان به‌جز یک استثنا (فرقه مستعلوی) شیوع ندارد. موضع‌گیری مراجع شیعه متفاوت است. عده‌ای آن را مستحب می‌دانند و برخی دیگر سنتی جاهلی‌اش می‌دانند که در صورت آسیب‌رسانی جسمی حرام است. ختنه زنان در میان یهودیان اتیوپی(فلاشا‌ها) نیز دیده می‌شود هر چند که بین یهودیان در دوران باستان مرسوم نبوده و نامی از آن در عهد عتیق یا عهد جدید نیامده‌است.

دلایل ختنه کردن دختران

بر اساس تحقیقات سازمان بهداشت جهانی‌‌، از دلایل موجه جلوه‌دادن ختنه دختران،" مفید بودن آن از نظر بهداشتی، كمك به سلامتی، پیدا کردن روح پاک، زیبایی بدن دختر، کنترل تمایلات جنسی او تا قبل از ازدواج، نگهداری باكرگى دختران جوان تا زمان ازدواج، تامین لذت جنسی بیشتر برای مردان و نگه‌داشتن رسم و رسوم نسل‌های گذشته" عنوان شده است.

عوارض‌های ناشی از ختنه زنان

این سازمان هم‌چنین در تحقیقی از عوارض ختنه دختران و زنان سخن می‌گوید و آن‌ها را این‌گونه بر می‌شمارد: آسیب‌رسانی به مجرای ادرار، عفونت‌های خونی،‌ ایدز، یرقان، تشكیل کیست و دمل در ناحیه‌ی مجرای ادرار و یا دهانه مجرای تناسلی، خونریزی، ایجاد شوك و حتى تلف شدن فرد به دلیل استفاده از وسایل غیر بهداشتی و استفاده نکردن از داروهای موضعی، عفونت‌های مزمن یا متناوب مجرای ادرار و لگن، خطر عقیم شدن زنان ، افسردگی ، سردمزاجی، کاهش میل جنسی، تجربه نکردن ارضاء جنسی، قطع قائدگى، جمع شدن خون قائدگى در شكم و یا به تأخیر افتادن و سختی دوران قائدگى و حتى مرگ دختران.
    منبع تاریخ نما

نمایش یا پنهان متنملاحظه فرمودید مطلب جدیه :100:

• maryamlondon1

چه بگم والله من اینکار به شدت محکوم میکنم .. :14:

• Ahora Quien

نقل قول: ali41
    گمان می‌رود که ظهور آداب مربوط به بریدن آلت تناسلی زنان برای اولین بار در مصر باستان در دره رود نیل اتفاق افتاده باشد

اونا به روح اعتقاد داشتند؟

• دلشاد

والا نمیدونم چی بگم :66:

• noting

به من چه؟؟؟؟ این جا چی کار میکنم ؟؟؟؟؟؟

• KuRoSh

در میان کشورهای فارسی زبان، در جنوب و غرب ایران این رسم وجود دارد. در نواحی جنوبی و کردنشین ایران نیز ختنه زنان به‌نوعی رواج دارد ختنه زنان در این نواحی، جنبه دینی به خود گرفته است

از این موضوع زیاد هم تعجب نکردم چون با سطح فرهنگی که مردمان ما دارن بعضی هاشون بعید هم به نظر نمی رسید
    ولی به نظر من کار خلیی غیر اصولی و غیر باور هست
    منم مثل مامی مریم تحریم می کنیم این حرکت رو نه محکوم :4:

• mz56mz

ما هم محكوم و تحريم ميكنيم :100:

• The one

پس ختنه اينجوريه من فكر مي كردم كوك ميزنن بعد دورو رش تور و اينا ميذارن :23: ولي جدي ساري كه اينو ميگم مگه نميگن لذت جنسي در نقطه ي جي نهفته هست
    پس اينا كارشون فقط شكنجه هست و تا نابودي نقطه ي جي نهضت ادامه دارد :23:

• ali41

نقل قول: maryamlondon1
    چه بگم والله من اینکار به شدت محکوم میکنم .. :14:

والا چی بگم ؟ منم سعی میکنم محکوم کنم :37:

نقل قول: Ahora Quien
    اونا به روح اعتقاد داشتند؟

احتمالا نداشتن که کارای بی حیاتانه میکنن :4:

نقل قول: دلشاد
    والا نمیدونم چی بگم :66:

یه چیزی بگین بد نیست :4:

نقل قول: noting
    به من چه؟؟؟؟ این جا چی کار میکنم ؟؟؟؟؟؟

حالا محض اطلاعات عمومی بد نبود :4:

نقل قول: mz56mz
    ما هم محكوم و تحريم ميكنيم :100:

بنده هم همینطور :23:

نقل قول: The one
    پس ختنه اينجوريه من فكر مي كردم كوك ميزنن بعد دورو رش تور و اينا ميذارن :23: ولي جدي ساري كه اينو ميگم مگه نميگن لذت جنسي در نقطه ي جي نهفته هست پس اينا كارشون فقط شكنجه هست و تا نابودي نقطه ي جي نهضت ادامه دارد :23:

:23: :23:
    تا قبل از موبایل کوکش میکردن ولی با حضور موبایل کسی دیگه از ساعت استفاده نمیکنه :23: نقطه جی کجاست 403 من تا حالا نرفتم :23:

نقل قول: farzane
    379 عمو علی :4:

مهم نیست عزیزم یکتا جای توام گفت :23:

• levrone

تا قبل از موبایل کوکش میکردن ولی با حضور موبایل کسی دیگه از ساعت استفاده نمیکنه :23: نقطه جی کجاست 403 من تا حالا نرفتم :23:

یک جایی در اعماق ...

• mojde

چه تاپیک جلفی

• نغمه

ااااااه فکر کنم ماهواره ی همسایه نویز انداخته دوباره استغفرا..841

• ali41

نقل قول: کوروش فسقلی
    از این موضوع زیاد هم تعجب نکردم چون با سطح فرهنگی که مردمان ما دارن بعضی هاشون بعید هم به نظر نمی رسید

موافقم کوروش جان :46:

نقل قول: levrone
    یک جایی در اعماق ...

صاحبش اومد 570

نقل قول: mojde
    چه تاپیک جلفی

1157

نقل قول: ماهی
    ......

مرسی 1157

نقل قول: نغمه
    ااااااه فکر کنم ماهواره ی همسایه نویز انداخته دوباره استغفرا..841

اروم تر مرسی 1157

• ژنرال

خوشبختانه در ایران خیلی رواج نداره اما در بعضی از شکورهای آفریقایی به شدت رایجه...
    واقعاً من نمیدونم این احمقا با خودشون فکر نمیکنن، آخه این چه چیز زائدی داره که باید ختنه بشه.
    جالب اینجاست که اغلب کشورها دلیلی مذهبی برای این کارشون دارن و این کارو یه سنت اسلامی میدونن!
    حتی از پیغمبر(ص) در این مورد روایت ذکر میکنن! که البته معلومه که صددرصد جعلیه.

• mami

نقل قول: mojde
    چه تاپیک جلفی

واقعاااااااااااااااااااا451

• gilas

تاب تاب قِل قِل 312
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: