عصر ما ٬ عصر فریبه *** عصر اسم های غریبه عصر پژمردن گلدون *** چترهای سیاه تو بارون شهر ما ! سرش شلوغه *** وعده هاش همه دروغه آسمون هاش پُر دوده *** قلب عاشق هاش کبوده کاش تو قحطی شقایق *** بشینیم توی یه قایق بزنیم دل و به دریا *** من و تو تنهای تنها خونه هامون پُر نرده *** پُشت هر پنجره پرده قفس ها پُر پرنده *** لب های بدون خنده
چشم ها خونه ی سواله؟! *** مهربون شدن محاله نه برای عشق میلی *** نه کسی به فکر لیلی کاش تو قحطی شقایق *** بشینیم توی یه قایق بزنیم دل و به دریا *** من و تو تنهای تنها اونقدر میریم که ساحل *** از من و تو بشه غافل قایق رو با هم می رونیم *** اونجا تا ابد می مونیم جایی که نه آسمونش *** نه صدای مردومونش نه غمش ٬ نه جنب و جوشش *** نه گل های گل فروشش مث اینجا آهنی نیست *** مث اینجا آهنی نیست پس ببین ٬ یادت بمونه *** کسی هم این رو ندونه زنده بودیم اگه فردا *** وعده ی ما لب دریا زنده بودیم اگه فردا *** وعده ی ما لب دریا
واا كي گفته من با پوشش مشكل دارم..تازه ميخواستم يه منگوله تقديم اون تاپيك ختنه ت كنم بعدشم گوشت گوسپند گرون شده ، قحطي پشم كه نيومده...حداقل يه زيرپيرهني پشمي بده اين دل سرش كنه حيف كه سرم شلوغه و الا وعده ي ما لب بوتيك ميشد
واا كي گفته من با پوشش مشكل دارم..تازه ميخواستم يه منگوله تقديم اون تاپيك ختنه ت كنم بعدشم گوشت گوسپند گرون شده ، قحطي پشم كه نيومده...حداقل يه زيرپيرهني پشمي بده اين دل سرش كنه حيف كه سرم شلوغه و الا وعده ي ما لب بوتيك ميشد
میگم تو بانکت که لبای من بدبختو بایکوت کردی با اجنه هم که دیگه مشکل نداری دیگه چه کاریه بریم بوتیکای کارون یک چک بکش به حساب من فقط ولخرجی نکن لباسای منه بد شانسم تنه کسی نکن جن زده میشه سند تاپیکم منگوله داره ممنون
hadi04
عصر پژمردن گلدون *** چترهای سیاه تو بارون
شهر ما ! سرش شلوغه *** وعده هاش همه دروغه
آسمون هاش پُر دوده *** قلب عاشق هاش کبوده
کاش تو قحطی شقایق *** بشینیم توی یه قایق
بزنیم دل و به دریا *** من و تو تنهای تنها
خونه هامون پُر نرده *** پُشت هر پنجره پرده
قفس ها پُر پرنده *** لب های بدون خنده
▧ تصویر در دسترس نیست
چشم ها خونه ی سواله؟! *** مهربون شدن محاله
نه برای عشق میلی *** نه کسی به فکر لیلی
کاش تو قحطی شقایق *** بشینیم توی یه قایق
بزنیم دل و به دریا *** من و تو تنهای تنها
اونقدر میریم که ساحل *** از من و تو بشه غافل
قایق رو با هم می رونیم *** اونجا تا ابد می مونیم
جایی که نه آسمونش *** نه صدای مردومونش
نه غمش ٬ نه جنب و جوشش *** نه گل های گل فروشش
مث اینجا آهنی نیست *** مث اینجا آهنی نیست
پس ببین ٬ یادت بمونه *** کسی هم این رو ندونه
زنده بودیم اگه فردا *** وعده ی ما لب دریا
The one
اوكي فقط قرارو بنداز تابستون الان لب دريا فقط ميشه قنديل گريل كرد
ali41
کی بریم دریا کاکو
hadi04
اوكي فقط قرارو بنداز تابستون الان لب دريا فقط ميشه قنديل گريل كرد
يه آهنگ ديگه هم دارم كه ميگه لب لب تشنه آب ميخواد يه چشم خسته خواب ميخواد جواد جون خونده برات ميذارمش به زودي
چاكريم داداش علي ايشالا شما هم زنده باشي
گفتم داريم ميريم يواش يواش ميون دريا اين آهنگه هم همچين بي ربط نبود گذاشتمش
ali41
مخلوط کن
برم ببینم دگه چه تاپیکایی زدی !
Aramesh
مــــــررررررسی ▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
hadi04
الهي من قربونت برم داش بهروز تو هم ميبرم با خودم لب لبش
The one
بزودي مستفيض شدم كلو افرين به جواد كه اينقدر فرزه تازه واسه حق كبي رايت مهردارشم كرده بيد
ali41,
نشد ديگه علي جان سرما كه باشه فقط ميتونيم بخونيم قلب جواتم فشن ميخواد.. يخ كرده دلم كاپشن ميخواد
ali41
آب که از سر ما گذشت بزار اب از گرما هم بگذرد
The one
واا كي گفته من با پوشش مشكل دارم..تازه ميخواستم يه منگوله تقديم اون تاپيك ختنه ت كنم
بهونه
ali41
میگم تو بانکت که لبای من بدبختو بایکوت کردی با اجنه هم که دیگه مشکل نداری
هاچو هاچو
maryamlondon1
baron jon
مرسی آقا آرسام
baron jon
مرسی آرسام عزیز
gilas
نمایش یا پنهان متن
اوهههههههههههه منحرف لب دریا و ساحل و میگمآخرین ورود: