دشمن اگه هزار هزار فشنگاشون قطار قطار حلقه به دورت بزنن صد تا با سي صد تا سوار خودم ميام مي برمت با يک نگاه مي دزدمت خودم مي يام مي برمت با يک نگاه مي دزدمت
اين دل بي قرارم به دام تو اسيره براي ديدن تو نفسم داره مي گيره نفسم داره مي گيره
اين دل بي قرارم به دام تو اسيره اين دل بي قرارم به دام تو اسيره براي ديدن تو نفسم داره مي گيره نفسم داره مي گيره
اميد من تو هستي براي زندگاني ارزوي دلم رو توي چشام مي خوني من ديگه خاک پاتم. هر جا بري باهاتم من عاشق تو هستم . من تو رو مي پرستم
اين دل بي قرارم به دام تو اسيره براي ديدن تو نفسم داره مي گيره نفسم داره مي گيره
دشمن اگه هزار هزار فشنگا شون قطار قطار حلقه به دورت بزنن صد تا بسي صد تا سوار خودم مي يام مي برمت با يک نگاه مي دزدمت خودم مي يام مي برمت با يک نگاه مي دزدمت
اين دل بي قرارم به دام تو اسيره اين دل بي قرارم به دام تو اسيره براي ديدن تو نفسم داره مي گيره نفسم داره مي گيره
باور کن من یه تک بیت این آهنگ جواتیا رو با ۱۰۰ تا از این آهنگ جدیدا عوض نمیکنم ..یک حالی میده تو این جادههای با صفای هلند گوش کردن این آهنگا...مخصوصاً هم که اینا نمیفهمن چی میخونه میمونن تو کفّ
باور کن من یه تک بیت این آهنگ جواتیا رو با ۱۰۰ تا از این آهنگ جدیدا عوض نمیکنم ..یک حالی میده تو این جادههای با صفای هلند گوش کردن این آهنگا...مخصوصاً هم که اینا نمیفهمن چی میخونه میمونن تو کفّ
اين آهنگ جديدا كه اصلا تعطيلن بابا تازه باهاش بلند بلند هم بخوني چه حالي ميده بيشتر ميمونن تو كف
hadi04, ساري اره منظورم همون ايده گرفتن براي ادكلن بود Gormesabzi, خوشبحالتون اينجا يه بار ام كلثوم گذاشته بودم فكر كردن تروريستم فقط مونده بود بكن خودمون ميايم ميبريمت
نیومد داداش گفت فقط وصف منو بگو : شخص جوات، دارای یک پیراهن میکروپیچ (نوع خاصی از پارچه پیج اسکن) به رنگ بنفش با یک شلوار خانواده (شلواری که آنقدر گشاد و دارای پیله (پلیسه) است که یک خانواده 12 نفری داخل آن جامیگیرد) مشکی رنگ از جنس کرپ است. کمربند چرمی با یک سگک که اندازه آن حداقل به اندازه یک پیش دستی یا نعلبکی بزرگ است. کفشهای چرمی پاشنه تخم مرغی (قیصری) که پاشنه آنرا خوابانده، بدون جوراب. دسته کلید بزرگی به اندازه تمام کلیدهای زندان اوین به کمک یک زنجیربه بند شلوارش وصل شده و در جیب شلوارش مقادیر کافی اسلحه سرد از جمله پنجه بکس، چاقو ضامن دار (دسته زنجان)، تیغ، زنجیر و ... در کنار یک عدد لنگ (دستمال یزدی) موجود است، که البته لنگ گاهی آویخته به گردن، گاهی دور دست و گاهی در جیب اوست. یقه پیراهن او حداقل تا ناف باز است و دگمه ها فقط جنبه تزئینی دارند. ضمناً یقه پیراهن کاملاً چرک بوده و تقریباً سیاه رنگ میباشد... د رمورد ماشینو سیستم صوتیش دیگه چیزی نمیگم که خودتون میدونید داریم میریم جوات پارتی ... با یه سی جیه قاطی پاتی .... با آرنولدو گوگوشو فاطی ..... حمیرا هایده نلی و بچه های غیرتی شعر از خودم
وقتی این نوتای سوزناک بعضیا رو میخونم که از رفتن عشقشون دارن پرپر میشن دلم میخواد برم عشقشونو پیدا کنم دو تا بزنم تو گوشش، بگم الاغ داری میکشی بدبختو برگرد...عمو محمود جواتى شريعتى
hadi04
فشنگاشون قطار قطار
حلقه به دورت بزنن
صد تا با سي صد تا سوار
خودم ميام مي برمت
با يک نگاه مي دزدمت
خودم مي يام مي برمت
با يک نگاه مي دزدمت
اين دل بي قرارم
به دام تو اسيره
براي ديدن تو
نفسم داره مي گيره
نفسم داره مي گيره
قد نگو نگو نگو . سرو خرامانه
چشم نگو نگو نگو . نرگس مستانه
لب نگو نگو نگو . غنچه ي خندانه
دل نگو نگو نگو . خيلي پريشانه
اين دل بي قرارم
به دام تو اسيره
اين دل بي قرارم
به دام تو اسيره
براي ديدن تو
نفسم داره مي گيره
نفسم داره مي گيره
اميد من تو هستي براي زندگاني
ارزوي دلم رو توي چشام مي خوني
من ديگه خاک پاتم. هر جا بري باهاتم
من عاشق تو هستم . من تو رو مي پرستم
اين دل بي قرارم
به دام تو اسيره
براي ديدن تو
نفسم داره مي گيره
نفسم داره مي گيره
دشمن اگه هزار هزار
فشنگا شون قطار قطار
حلقه به دورت بزنن
صد تا بسي صد تا سوار
خودم مي يام مي برمت
با يک نگاه مي دزدمت
خودم مي يام مي برمت
با يک نگاه مي دزدمت
اين دل بي قرارم
به دام تو اسيره
اين دل بي قرارم
به دام تو اسيره
براي ديدن تو
نفسم داره مي گيره
نفسم داره مي گيره
The one
دلم اين دو سه روزه گرفته بود الان باز بازه آچار فرانسه اي گلووو
aliiiiiii
ye kam be to omidvar bodam
to ham az dast rafti
دلشاد
hadi04
دلم اين دو سه روزه گرفته بود الان باز بازه آچار فرانسه اي گلووو
اينا رو گذاشتم دوستان واسه روزهاي آينده آماده باشن يه دفعه كوپ نكنن با آهنگهاي بعدي
to ham az dast rafti
مخلوط کن
حالا برو بعدی ..خوش بحالتای که سنگ تو نداری دل تنگ..
hadi04
The one
بعديم داره ?!!
hadi04
بگيرم
اينا براي آشنايي دوستان با اين نوع آهنگها بود ببين از فردا چه كنيم من و ليلا ميخوايم سايت بوي قليون بگيره اونم ميوه اي دو سيب
مخلوط کن
بهونه
hadi04
اين آهنگ جديدا كه اصلا تعطيلن بابا تازه باهاش بلند بلند هم بخوني چه حالي ميده بيشتر ميمونن تو كف
لينك دانلود واسه داش وحيد
The one
Gormesabzi,
خوشبحالتون اينجا يه بار ام كلثوم گذاشته بودم فكر كردن تروريستم
ali41
انگار جواتی بچه خوبی بود من بهش بی توجهی میکردم
hadi04
آخ چه حال خوبي داره واي چه حال خوبي داره
بگو دستمالشم بياره پيكان گوجه اي با لاستيك دور سفيد مارشال و قليون ميوه اي دو سيب آخ چه شود
ali41
نیومد داداش گفت فقط وصف منو بگو
شخص جوات، دارای یک پیراهن میکروپیچ (نوع خاصی از پارچه پیج اسکن) به رنگ بنفش با یک شلوار خانواده (شلواری که آنقدر گشاد و دارای پیله (پلیسه) است که یک خانواده 12 نفری داخل آن جامیگیرد) مشکی رنگ از جنس کرپ است. کمربند چرمی با یک سگک که اندازه آن حداقل به اندازه یک پیش دستی یا نعلبکی بزرگ است. کفشهای چرمی پاشنه تخم مرغی (قیصری) که پاشنه آنرا خوابانده، بدون جوراب. دسته کلید بزرگی به اندازه تمام کلیدهای زندان اوین به کمک یک زنجیربه بند شلوارش وصل شده و در جیب شلوارش مقادیر کافی اسلحه سرد از جمله پنجه بکس، چاقو ضامن دار (دسته زنجان)، تیغ، زنجیر و ... در کنار یک عدد لنگ (دستمال یزدی) موجود است، که البته لنگ گاهی آویخته به گردن، گاهی دور دست و گاهی در جیب اوست. یقه پیراهن او حداقل تا ناف باز است و دگمه ها فقط جنبه تزئینی دارند. ضمناً یقه پیراهن کاملاً چرک بوده و تقریباً سیاه رنگ میباشد... د رمورد ماشینو سیستم صوتیش دیگه چیزی نمیگم که خودتون میدونید
داریم میریم جوات پارتی ... با یه سی جیه قاطی پاتی .... با آرنولدو گوگوشو فاطی ..... حمیرا هایده نلی و بچه های غیرتی
شعر از خودم
mz56mz
ژنرال
garfild
maryamlondon1
هادی جون کیسه ات شل کن تا پیک بخر
یادش به خیر چه اهنگا ی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→