₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » :: مردی که ۷۰ سال برای همسرش گل خرید +‌ تصویر ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » :: مردی که ۷۰ سال برای همسرش گل خرید +‌ تصویر ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: مردی که ۷۰ سال برای همسرش گل خرید +‌ تصویر ::

780 بازدید، 29 پست، نویسنده: Life Dream

• ali41

نقل قول: The one
    ای بدجنسس.. آخه تو آبجیتو نمیشناسی یه زمانی تو این قرتی بازیا پیشکسوت بود ولی کسی قدر ندونست واسه همین پیشاپیش اعلام می کنم کوفتش بشه

من در مقابل ابجی عاشق پیشه اسبق سر تعظیم فرود آورده و قدرشو خوب میدونم 1153 و خوب میدونم قرمه سبزی ها قبلا با آلاله تقدیم میشدند ، بعضیا لیاقتشون قرمه سبزی با علف هرزه :23: ضمنا من راضی نیستم عکس عمه رو قاب کنیا :23:

• mami

نقل قول: maryamlondon1
    من وقتی نراحت میشم ا

264

حالایه دسته گل نه یه شاخه گل حالاهر هفته نه ماهی یه بار286
    قابل توجه همسر مربوطه 287

• نخبه

افرین به این مرد عاشق:8:
    راستی من و بابای دنیز دیروز برای دنیز 4 عدد بادام توی گلدون کاشتیم تا بعدا که دخملم بزرگ شد بهش بگیم که وقتی فهمیدیدم تو دخمل خوشمل بابا و مامان هستی برات اینا رو به عنوان هدیه کاشتیم بعد اینکه بادامها بزرگتر بشن و دنیز هم بزرگتر بشه با بابا جونش میبرن تو باغ بابا بزرگ میکارنش :93:

• نغمه

خیلی کاره قشنگی کردید اول شما که این تاپیک رو گذاشتین بعد این آقاهه که اینهمه مدت برای همسرش گل خریده والبته همه کسانی که اینکار رو میکنند چه همیشه چه گاهی، قدرشون رو بدونیم. گاهی فقط کارایی که به ذهن سخت یا ناممکن میاد با دیدن یا شنیدن این مطالب برامون آسون میشه 286
    همسر من خودش گل ه دوسش دارم البته گل هم زیاد میخره :98:

• maryamlondon1

نقل قول: mami
    حالایه دسته گل نه یه شاخه گل حالاهر هفته نه ماهی یه بار
    قابل توجه همسر مربوطه

ناراحتی من به ندرت اتفاق میاافته اخه بیچاره از صبح تا شب دنبال لقمه نون برا من وبچه هاش :5: ولی وقتی دلم برا دست گلش تنگ میشه دنبال بهانه میگردم :15:

• Life Dream

از همتون به خاطر كامنتهاي زيباتون ممنونم، ببخشيد كه نميتونم جواب تكتكتون رو بدم، ولي از همتون سپاسگذارم :8:

• mojde

احسنت به اين مرد حسوديم شد :20:

• arash52

هه هه اولش خوندم مردیکه یا همون مرتیکه :4:
    ولی کار قشنگیه من حیث المجموع :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: