₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ♥レ◊√∑ و این آغاز انسان بود..
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ♥レ◊√∑ و این آغاز انسان بود..

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

♥レ◊√∑ و این آغاز انسان بود..

593 بازدید، 22 پست، نویسنده: Aramesh

• Aramesh

خداوند مشتی خاک برداشت...خاکی از میان تمام خاکهای دنیا که شدند سنگ، کوه، آجر ... اما خاکی که خدا برداشت با تمام خاکها فرق می کرد خدا آن را نگاه کرد و به او اجازه داد که در میان دستهایش نفس بکشد، بفهمد، ببیند، جان داشته باشد، اجازه داشت زندگی کند، انتخاب کند، رشد کند یا تغییر کند، عاشق شود و حتی پرواز کند. خاکی که از زمین برداشته شد در یک لحظه در میان دستهای خدا اجازه ی انسان شدن یافت. فرشته ها نگاه می کردند که چگونه آن مشت خاک تبدیل شد به عزیز دردانه ی خدا و حال این فرشته ها بودند که باید سجده می کردند و بر خاکی که یکباره قیمتی شد رشک می ورزیدند. حالا باید فهمید که خاک چگونه توانست ابلیس را از درگاه خدا بیرون کند. چگونه به ابلیس جرأت نافرمانی داد و از درگاه رانده شد. انسان یادت باشد همه چیز مهیاست... اجازه ی دیدن، شنیدن، انتخاب کردن، عاشق شدن و ... . مبادا حرکت نکنی! مبادا روز بازگشت همان خاک هم نباشی! این جا محل عبور است. باید بزرگ شوی تا بتوانی بپری... تلاش کن تا با بالهای خودت پرواز کنی...

از بهشت كه بيرون آمد تنها دارايی اش يك سيب بود سيبی كه به وسوسه آنرا چيده بود..

و مكافات اين وسوسه هبوط بود ..

فرشته ها گفتند:تو بی بهشت مي ميری، زمين جای تو نيست، زمين همه ظلم است و فساد ..

و انسان گفت: اما من به خودم ظلم كرده ام، زمين تاوان من است. اگر خدا چنين می خواهد پس زمين از

بهشت بهتر است ..

خدا گفت: برو بدان جاده ای كه تو را دوباره به بهشت می رساند،از زمين می گذرد، زمينی آكنده از خير و

شر، از حق و از باطل، از خطا و از ثواب..

و اگر خير و حق و ثواب پيروز شود تو بر ميگردی وگرنه...

و فرشته ها همه گريستند..

اما انسان نرفت، انسان نمی توانست برود، بر درگاه بهشت وا مانده بود، می ترسيد و مردد بود..

و آن وقت خدا چيزی به او داد كه هستی را مبهوت كرد و كائنات را به غبطه واداشت..

انسان دستهايش را گشود و خدا به او ((اختيار)) داد..

خدا گفت: حال انتخاب كن.. زيرا كه تو برای انتخاب كردن آفريده شده ای... برو و بهترين را برگزين كه بهشت,

پاداش به گزيدن توست عقل و دل و هزاران پيامبر نيز با تو خواهند امد تا تو بهترين را بر گزينی. و آنگاه ..

انسان زمين را انتخاب كرد. رنج، نبرد و صبوری را ..

و اين آغاز انسان بود...

تصویر در دسترس نیست

• ماهی

:110:
    ولی زندگی خیلی سخته...و من نمی دونم چرا :2:

• KuRoSh

زیبا بود و تلخ

همیشه زندگی با اونی که تصور داشتیم فرق داشته و هیچ موقع اون طور که خواستیم پیش نرفت انسان هم آن گونه که تصور می کرد پیش نرفت

• دلشاد

مرسی آبجی آرامش عزیز خیلی زیبا بود :6:
    نمایش یا پنهان متنولی تو این زمونه انسان واقعی بودن سخته احساس میکنم بدتر از ابلیس شده ایم :17:

• Aramesh

نقل قول: ماهی
    ولی زندگی خیلی سخته...و من نمی دونم چرا :2:

الهـ......ـی.. :6: عزیزم زندگی با همه ی سختیهاش زیباست..خدا رو سپاس برای هستی..به خالق هستی اعتماد داشته باش.. 825

نقل قول: کوروش فسقلی
    همیشه زندگی با اونی که تصور داشتیم فرق داشته و هیچ موقع اون طور که خواستیم پیش نرفت انسان هم آن گونه که تصور می کرد پیش نرفت

دقیقاً...برای همینه که میگن:
    یادمان باشد از امروز خطایی نکنیم....گر که در خویش شکستیم صدای نکنیم پر پروانه شکستن هنر انسان نیست...گر شکستیم ز غفلت، من و مایی نکنیم یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم...وقت پر پر شدنش سازو نوایی نکنیم یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد...طلب عشق ز هر بی سرو پایی نکنیم زندگی صحنهٔ یکتای هنرمندی ماست....هر کسی نغمهٔ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست.........خرم آن نغمه که مردم بسپارند بیاد.. 1014 786

نقل قول: دلشاد
    ولی تو این زمونه انسان واقعی بودن سخته احساس میکنم بدتر از ابلیس شده ایم

منکه شما رو همیشه فرشته دیدم داداشم.. :6: اما اگه کُلی بخواهیم بگیم.. متأسفانه بعضی جاها بشریت به نقطه ی پستی رسیده.. :101:
    garfild,
    ممنون از گُل خوشگلت :56: 786

• Life Dream

خيلي زيبا بود آبجي آرامش، اين جور داستانهاي عرفاني و شاعرانه رو خيلي دوس دارم، خيلي خيلي زيبا بود :65:
    راستي به نظرم قسمت اول و دوم داستان جابه جا شده! به نظرم قسمت اول بايد زير قسمت دوم ميبود، اينطوري ادامه دار ميبشد و زيباتر! فقط نظر شخصيم بود :100:
    نمایش یا پنهان متنبازم مرسي :8:

نمایش یا پنهان متنمرس خوب :56:

نمایش یا پنهان متنخوب مرسي من چيكار كنم :103:

• حورا

خیلی جالب بود .عمیق که فکر کنیم وحشتناکه :20:

• ali41

متاسفانه امروز لشگر ابلیس با تمام قدرت وارد صحنه شده و بشریت به جایی میرود که آمال شیطان را اهداف الهی میپندارد.
    روزگار بدی شده خواهرم دیگر تشخیص حقیقت سخت شده و آنچنان غبار بر قلبها نشسته که عقل نوری دریافت نمیکند تا حقایق را ببیند.
    فقط و فقط باید دستها را رو به اسمان گرفت :48: : الهی و ربی من لی غیرک (خدایا جز تو کسی را ندارم) خدایا حجت خویش را برسان ...
    متن زیبایی بود آبجی :46:

• farzane

مرسییییییییییییییییییی آرامش جوووووووووووووونم بسیار زیبا بود عزیزم 786 273 282 1153

• The one

:65: مرسی خواهری زیبا بود :8:

• mami

خیلی عالی بود ممنون 386 260

• Aramesh

نقل قول: Life Dream
    راستي به نظرم قسمت اول و دوم داستان جابه جا شده! به نظرم قسمت اول بايد زير قسمت دوم ميبود، اينطوري ادامه دار ميبشد و زيباتر! فقط نظر شخصيم بود :100:

کجاش... دقیقاً کدوم قسمت... 823 لطفاً یه بار دیگه چِک کن 616
    نمایش یا پنهان متنراست گفتی :9: بهتر شد.. :10:
    مرررررررررررررســـــی داداشم تصویر در دسترس نیست :6: 273

نقل قول: حورا
    خیلی جالب بود .عمیق که فکر کنیم وحشتناکه :20:

به قسمت وحشتناکش که رسیدی خودتو بسپار دست خدا..عزیزم 825
    نمایش یا پنهان متنحورا جونم عزیزم خدا وند در ذره ذره ی هستیه..ما همه جز ذرات این هستی هستیم.. وقتی میگیم خدا از رگ گردن به ما نزدیکتر یعنی او از ما به خودمون بیشتر آگاه..آگاه به نیت و اسرار درون ما.. برای همین عادلترین توانای مهربان..و او با نیتها و اعماق قلبها کارداره و جایی برای وحشت نمیتونه بمونه مگر برای آنهایی که در جستجوی حقیقت نبودن.. و دیدن و ایمان نیاوردن.. خواهری میدونم که عزززززیز خدایی.. فروتنان عزیز ترن به درگاه خدا..
    ببخش که خیلی حرف زدم.. نمیخواستم خواهر نازم وحشت داشته باشه..
    1015 786

نقل قول: ali41
    متاسفانه امروز لشگر ابلیس با تمام قدرت وارد صحنه شده و بشریت به جایی میرود که آمال شیطان را اهداف الهی میپندارد.
    روزگار بدی شده خواهرم دیگر تشخیص حقیقت سخت شده و آنچنان غبار بر قلبها نشسته که عقل نوری دریافت نمیکند تا حقایق را ببیند.
    فقط و فقط باید دستها را رو به اسمان گرفت : الهی و ربی من لی غیرک (خدایا جز تو کسی را ندارم) خدایا حجت خویش را برسان ...
    متن زیبایی بود آبجی

قبول دارم علی جان که روزگار بدی شده.. اما خوب با همه ی سختیها با همه ی زجرهایی که در بر داره خدا به ما قدرت" اختیار" داده و بقیه اش هم توکل به خودش..ممنون عزیز 786 282

farzane,
    ممنونم فرزانه جون :11: 282

The one,
    ممنونم عزیزم 786 282
    mami,
    ممنونم عزیزززم 786 786

• نغمه

خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 245

• Life Dream

نقل قول: Aramesh
    راست گفتی :9: بهتر شد.. :10:
    مرررررررررررررســـــی داداشم :6: 273