ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
رضا عطاران: من اصولاً آدم رکیکی هستم!
garfild
به گزارش سینمانگار، نشست خبری اولین تجربه کارگردانی رضا عطاران، عصر روز چهارشنبه 19 بهمن در هفتمین روز از سیامین دوره جشنواره فیلم فجر برگزار شد. این جلسه با حضور منتقد مهمان، نیما حسنی نسب، و عوامل فیلم همون بهمنش (فیلمبردار)، جواد فرحانی (تهیه کننده مشترک)، فرشید احمدی (صدابردار)، رضا عطاران (کارگردان و بازیگر) و مریلا زارعی (بازیگر) برگزار شد.
در ابتدای جلسه هومن بهمنش اعتراض خود را نسبت به نسخه نمایش داده شده اعلام کرد. او از رنگ فیلم و لابراتواری که نسخه دیجیتال فیلمبرداری شده را به 35 میلیمتری تبدیل کرده ناراضی بود و اظهار امیدواری کرد که روزی برسد که فیلم ها به خاطر کارهای ضعیف و آماتوری لابراتورها لطمه نخورند.
فرشید احمدی نیز از نسخه اکران شده راضی نبود. او گفت که صداها در سینماهای مختلف متفاوت است و از مسئولین درخواست کرد که نسبت به یکپارچه کردن صداها اقدام کنند.
نیما حسنی نسب تحلیل خود را درباره فیلم چنین مطرح کرد: با توجه به پیشینه کارگردانی و تجربه های مختلف عطاران این فیلم را شاید نتوان اولین تجربه کارگردانی او تلقی کرد. پیشینه عطاران در سینما حتی ممکن است منجر به قضاوت تماشاگران پیش از تماشای فیلم شود و به آن لطمه بزند. فیلم دوقسمت دارد که در لحن و ریتم به وضوح متفاوت است. دوسوم ابتدایی فیلم زندگی طبقه سنتی و فرودست را با جزئیات فنی در طراحی لباس و صحنه و همه ابعادِ کار با شوخی های موقعیتی و کلامی فراوان به تصویر می کشد. این شوخی ها به خوبی کار می کند و از مخاطب خنده می گیرد. یک سوم بعدی مربوط به بخش دزدی و آدم ربایی که به فانتزی وار تصویر می شود. چرخش لحن فیلم به سمت آدم ربایی فانتزی بازی را از دست عطارانی که حیطه کاری اش رئالیسم است خارج می کند. اصولاً کار در فضای فانتزی در توانایی او نیست و مهارتی در این زمینه ندارد. در نهایت باید بگویم کمدی خیلی خوبی دیدیم که قابلیت های متفاوتی بروز داده است. هرچند عطاران بیش از اینها پتانسیل دارد.
به گزارش خبرنگار سینمانگار، عطاران در این باره گفت: تغییر لحن فیلم آگاهانه بود. آنچه قبل از شروع کار می خواستم اجرا کنم همین بود که دیدیم. فکر می کنم که مشکل این کار حضور من در جلوی دوربین است. اگر من بازیگز این کار نبودم برخورد دیگری با فیلم می شد و قضاوت ها جور دیگری بود. در کل اصل بحث مربوط است به بادی که در سرم افتاده که فکر می کنم می توانم سینمای کمدی را در ایران تغییر دهم.
رضا عطاران در پاسخ به انتقاد یکی از خبرنگاران مبنی بر رکیک بودن شوخی های فیلم گفت: من اصولاً آدم رکیکی هستم. یعنی من هیچ وقت فکر نکرده ام که دستشویی، فحش دادن و شوخی های جنسی چیزهای بدی هستند. اینها واقعیات زندگی است که همه ما در جامعه و روزمره با آن روبه روییم.
عطاران در ادامه توضیحاتش درباره فیلم گفت: تغییر لحن به دلیل پایان بندی فیلم لازم بود. خنده بتدریج طی فیلم کم می شود تا در نهایت به مرگ می رسیم. سعی کردم پایان بندی فیلم ناگهانی نباشد- اینکه در ادامه شوخی ها ناگهان به مرگ می رسیدیم باعث پس زدن فیلم از جانب تماشاگران می شد. به همین دلیل تغییر لحن را اساس کار قرار داده بودم.
در آخر جلسه، نیما حسنی نسب پایان بندی مرگ را برای یک فیلم کمدی انتخابی به شدت جسورانه و هوشمندانه از جانب کارگردان "خوابم می آد" تلقی کرد.
دلشاد
بازیگر خوبیست دوسش دارم
chenzo
کاملا بهش میاد . از این تیپ هنرمندان زیاد داریم البته ی چیز شخصیه . من مخاطبم می تونم خوشم بیاد می تونمم نیاد . اینجوری میشه که یکی از پرویزپرستوئی خوششش میاد یکی هم از پورمخبر. تا یار کراخواهد و .....
Aramesh
خوشم اومد..▧ تصویر در دسترس نیست
رضا عطاران چهر ه ی دوست داشتنی هست..
ممنون عزیز
maryamlondon1
arash52
mami
KuRoSh
بی جا کرده آدم رکیکی هستش
نمیگه با این حرف های رکیک بچه ها رو از راه بدر می کنه
نغمه
roze sorkh