عجب هفته و روزای لایتی داشتم........از اول مرور کنم براتون کف کنین
1) پرسپولیسمون یارو تیم سوراخه رو سوراخ تر کرد لازم به ذکر است که: (اونم تو 10 دقیقه با یه یار کمتر) ▧ تصویر در دسترس نیست
2) درسم تموم شد و ما هم مهندس شدیم.پایان نامه تحویل دادم مثل بنز،دفاع هم ازش کردم بنزتر خلاصه پروژه مروژه داشتین،خبرم کنین دیگه(10 طبقه به بالا،برج،بیمارستان،هتل،فرودگاه و ...) ▧ تصویر در دسترس نیست
3) پنج شنبه آقای محترم پستچی یه نامه از نظام وظیفه آورد واسم که حاوی کارت معافیت اینجانب بود خیلی دوست داشتم برم از مرزها مراقبت کنما مثل علی متال و کوروش جلالی ولی قسمت نشد دیگه ▧ تصویر در دسترس نیست
4) امروز هم که مصادف با پیروزی انقلاب بود منم توی سرزمین خوشگل بوفیلند دو ساله شدم ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست5) این گزینه رو هفته دیگه میگم ▧ تصویر در دسترس نیست
خب دیگه بزنین و برقصین فقط دختر و پسر جدا که مورد منکراتی پیش نیاد
به به مبارک باشه فامیل جان هم دو ساله شد .. تبریک میگم ان شالله که بتونیم همیشه دوستای خوبی برای هم بمونیم .. یکی از بهترین اتفاقهایی که توی بوف بوفی برای ما افتاد این بود که فهمیدیم با هم فامیل شدیم فامیل جان
درسم تموم شد و ما هم مهندس شدیم.پایان نامه تحویل دادم مثل بنز،دفاع هم ازش کردم بنزتر خلاصه پروژه مروژه داشتین،خبرم کنین دیگه(10 طبقه به بالا،برج،بیمارستان،هتل،فرودگاه و ...)
به سلامتی مبارک باشه ان شالله.. پس مثل هادی مهندس شدی از این به بعد صدات میکنم مهندس سامان فامیل
نقل قول: SaMaN TaJ
) پنج شنبه آقای محترم پستچی یه نامه از نظام وظیفه آورد واسم که حاوی کارت معافیت اینجانب بود
این یکی هم مبارک باشه خب حالا که معاف شدی مهندس هم شدی خونه هم بلد بسازی دیگه وقتشه زن بگیری
نقل قول: SaMaN TaJ
امروز هم که مصادف با پیروزی انقلاب بود منم توی سرزمین خوشگل بوفیلند دو ساله شدم
به به داش سامان مهندس عزیز اجازه بده یکی یکی بگم مهندس مهندسیت مبارک کلانتر معافیت سربازیت مبارک از همه مهمتر دوسالگیت در سرزمین بوفیلند مبارک بزن کف قشنگ رو
سالگرد عضویتت رو تبریک میگم سامان عزززززیز ▧ تصویر در دسترس نیست فارغ التحصیل شدنت رو هم تبریک میگم.. امیدوارم همیشه شما دوست خوب رو در کنار خودمون داشته باشیم.. با آرزوی بهترینها برای داداش دوستداشتنی خودم
برا همه چیزهایی که گفتی بهت تبریک میگم موفق باشی در کار و زندگیت... از همه مهمتر مهندس شدنت مبارک.....انشال....سال دیگه منم مهندس شدنمو میام همینجا با شما جشن میگیرم(و همچنین قبولی ارشدم رو..)
1) ظرفيت يه برد رو هم نداريد بايد به بچه ها بگم بازي برگشت ترتيبتون رو بدن شما بايد هميشه بازنده باشيد خوبي نميشه بهتون كرد 2)بابا مهندس تازه شدي مثل من بدبخت بايد بياي توي بر و بيابون دنبال يه لقمه نون ايشالا كه همينطور پيش بري و پيروزيات روز افزون باشه خدايي خيلي از اين خبر خوشحال شدم مهندس سامان 3) معافيتت مبارك پس واجب شد براي اينكه در زندگيت پخته بشي خودم دست به كار بشم خدمت كه قسمتت نشد 4)سالگرد پيروزي انقلاب و همچنين دو ساله شدنت رو هم بهت تبريك ميگم ايشالا سالهاي سال در كنارت باشيم 5)ايشالا پنجمي هم خبر خيلي خوبيه ولي حدس ميزنم كه .... ايشالا به پاي هم پير شيد
وووييي خيلي خيلي مبارك باشه از همه مهمتر فارغ التحصيليت بود افرين انشاالله يه كارخوب گيرت بياد خوشحاليت شاديتر بشه نشدم همون كلانتري خوبه فعلا خلاصه خيلي برات خوشحال شدم از نوع بسيار لايتش البته
SaMaN TaJ
سلووووووووووووم بچه ها
خوبین؟حال و احوالتون؟
▧ تصویر در دسترس نیست
عجب هفته و روزای لایتی داشتم........از اول مرور کنم براتون کف کنین
1) پرسپولیسمون یارو تیم سوراخه رو سوراخ تر کرد
لازم به ذکر است که: (اونم تو 10 دقیقه با یه یار کمتر)
▧ تصویر در دسترس نیست
2) درسم تموم شد و ما هم مهندس شدیم.پایان نامه تحویل دادم مثل بنز،دفاع هم ازش کردم بنزتر
خلاصه پروژه مروژه داشتین،خبرم کنین دیگه(10 طبقه به بالا،برج،بیمارستان،هتل،فرودگاه و ...)
▧ تصویر در دسترس نیست
3) پنج شنبه آقای محترم پستچی یه نامه از نظام وظیفه آورد واسم که حاوی کارت معافیت اینجانب بود
خیلی دوست داشتم برم از مرزها مراقبت کنما مثل علی متال و کوروش جلالی
▧ تصویر در دسترس نیست
4) امروز هم که مصادف با پیروزی انقلاب بود
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست5) این گزینه رو هفته دیگه میگم
▧ تصویر در دسترس نیست
خب دیگه بزنین و برقصین
نخبه
بهونه
همگی مبارک باشه کلانتر عزیز
نخبه
خلاصه پروژه مروژه داشتین،خبرم کنین دیگه(10 طبقه به بالا،برج،بیمارستان،هتل،فرودگاه و ...)
به سلامتی مبارک باشه ان شالله.. پس مثل هادی مهندس شدی
این یکی هم مبارک باشه خب حالا که معاف شدی مهندس هم شدی خونه هم بلد بسازی دیگه وقتشه زن بگیری
افرین که دو ساله شدی
من میدونم میخای زن بگیری
دلشاد
اجازه بده یکی یکی بگم
مهندس مهندسیت مبارک
کلانتر معافیت سربازیت مبارک
از همه مهمتر دوسالگیت در سرزمین بوفیلند مبارک
بزن کف قشنگ رو
maryamlondon1
دومندش معافی شدنت مبارک جناب معاف
سومندش تولدت همراه با سالگرد انقلاب مبارک
تولدت مبارک جناب مهندس هتل وبیمارستان وفرودگاه والی اخر
SaMaN TaJ
مرسی شیرین گلم،منم خیلی خوشحال اون شب فهمیدم فامیل شدیم
بهونه,
مرسی وحید خان...لطف کردی عزیز
زنده باد
خواهش میکنم بابا،این چه حرفیه
نگو جون فامیل،این دیگه دعای خیر نیستا...بیچارمون نکن
دلشاد,
مهندسی خودمو برد پرسپولیسو معافیتمو دو سالگیمو بت تبریک میگم
خیلی خیلی مرسی مریم جون
Life Dream
maryamlondon1
خیلی خیلی مرسی مریم جون
خوب معلومه راست میگم این تولد خجسته باد
نمایش یا پنهان متن
یعنی تو بهتر از روز 22 بهمن نداشتی عضو بشیAramesh
فارغ التحصیل شدنت رو هم تبریک میگم..
امیدوارم همیشه شما دوست خوب رو در کنار خودمون داشته باشیم..
با آرزوی بهترینها برای داداش دوستداشتنی خودم
نمایش یا پنهان متن
▧ 48 تصویر این بخش در دسترس نیست
garfild
zrnznn
از همه مهمتر مهندس شدنت مبارک.....انشال....سال دیگه منم مهندس شدنمو میام همینجا با شما جشن میگیرم(و همچنین قبولی ارشدم رو..)
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
baron jon
مبارک باشه با بهترین آرزوها
KuRoSh
سلام عزیزم
کجایی دلم برات تنگ شده حسابی فرصت کنم بهت زنگ میزنم حالت رو می پرسم
همون بهتر که قسمت نشد اگر می شد که چه ها می شد
مبارکه مبارکه تولدت در بوفی لند
می دونم چیه
mami
اولا:تاچه در نظر آید
دوما:مهندسیتان
سوما:معافیتتان
چهارما(1):سالگرد انقلاب اسلامیمان
چهارما(2):سالگرد تولد دوسالگیتان در بوفیلندمان
پنجما:
پری سا
سالگرد عضویتتون را تبریک میگم
فارغ التحصیلیتون هم خیلی خیلی مبارک
معافیتتون را هم تبریک میگم
اقا سامان کلاااااااااااا مبارکه
hadi04
2)بابا مهندس تازه شدي مثل من بدبخت بايد بياي توي بر و بيابون دنبال يه لقمه نون
3) معافيتت مبارك پس واجب شد براي اينكه در زندگيت پخته بشي خودم دست به كار بشم خدمت كه قسمتت نشد
4)سالگرد پيروزي انقلاب و همچنين دو ساله شدنت رو هم بهت تبريك ميگم ايشالا سالهاي سال در كنارت باشيم
5)ايشالا پنجمي هم خبر خيلي خوبيه ولي حدس ميزنم كه .... ايشالا به پاي هم پير شيد
The one
sib
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→