ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ااقا جون بدو بیا... به یک مرد احتیاج دارم اما سنش مهم نیست!
maryamlondon1
اییییییییییی من این نگفتم اقایون عزیز این مدونا خانم میگه
مدونا: به یک مرد احتیاج دارم اما سنش مهم نیست!
مدونا در زندگی خود به شدت کمبود یک مرد را حس می کند و به یک شریک زندگی احتیاج دارد.
این خواننده ۵۳ ساله که چهار فرزند با نامهای لوردس ۱۵ ساله، روکو ۱۱ ساله و دیوید باندا و مرسی جیمز ۵ ساله دارد و اخیرا" با یک جوان ۲۴ ساله آشنا شده است توضیح داد که اگرچه فرزندانش او را تنها نمی گذراند و بیشتر نیازهای او را برطرف می کنند اما از آنجایی که این خواننده با سابقه دلش نمی خواهد تنها زندگی کند احتیاج به همسر و شریک زندگی دارد.
او گفت:"من اصلا" دلم نمی خواهد تنها زندگی کنم . من مادر بودن را خیلی دوست دارم و فرزندانم بیشتر نیازهای من را برآورده می کنند و الهام بخش زندگی من هستند اما بازهم احساس می کنم که به یک شریک زندگی احتیاج دارم و فکر می کنم همه آدمها همین احساس را دارند و همیشه به یک نفر احتیاج دارند."
"من هرگز سنتی زندگی نکرده ام و وا قعا" احمقانه است که یک نفر با شنیدن این حرف گمان کند که من تصمیم گرفته ام از این به بعد سنتی زندگی کنم ."
این خواننده مشهور هالیوود که سه سال پیش از همسرش "گای ریچی " و قبل از این هم با یک مدل ۲۴ ساله برزیلی آشنا شده بود و با این مدل کم سن و سال رفت و آمد می کرد اما با این حال علاقه خود برای ارتباط برقرار کردن با مردان جوان را تکذیب می کند.
او گفت:" برای من سن و سال اهمیتی ندارد و هیچ علاقه ای ندارم که حتما" با یک مرد جوان آشنا شوم و ازدواج کنم و این آشنایی ها کاملا" تصادفی و برحسب اتفاق بود.
aac198000
سپاس بابت اطلاع رسانی شما
ماهی
mojde
sib
mz56mz
اقا جون حضرت عمو ارش حسين كربلايى(ص) كجايى ؟بدو بيا
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
مرد تمام عیار 24 عیار اصیل. آقا جون آرش در خدمت شماست
booseh
مرسي مريم جان
arash52
كيه كييييييييييييه ؟ ضمن تشكر از لطف دوستان ، خداوكيلي بگم اين كار من نيست
Ahora Quien
gilas
maryamlondon1
maryamlondon1
گیلاس تو هم بیچاره ارش
arash52
بحث مسائل سياسيه كه ميگم كار من نيست .
من به دليل اعتراض به سياستهاي آمريكا ، عمرا روي تشك حاضر بشم
بعدشم اين ماداگاسكار رفته هارو من ميشناسم . اينا پشه ماده رو رو هوا مي زنند اونوقت بيان از مدونا بگذرند . به قول بهروز برو يره
دلشاد
والا برای من سنش مهمه سنش اگه بالای 70 و عمرش کمتر از یه ماه بود مورد قبوله
هاچو هاچو
mami
من به دليل اعتراض به سياستهاي آمريكا ، عمرا روي تشك حاضر بشم
حالا اگر سياسي نبود روي تشك حاضر ميشدي؟واقعا كه
arash52
من در برابر آمريكائيها و اسرائيليها روي تشك حاضر نميشم ؛ لطفا اصرار نكنيد
levrone
الهی بگردم! من کاملا درکت میکنم عزیزم
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود: امروز, 07:39