₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ااقا جون بدو بیا... به یک مرد احتیاج دارم اما سنش مهم نیست!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ااقا جون بدو بیا... به یک مرد احتیاج دارم اما سنش مهم نیست!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ااقا جون بدو بیا... به یک مرد احتیاج دارم اما سنش مهم نیست!

1178 بازدید، 29 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

اییییییییییی من این نگفتم اقایون عزیز این مدونا خانم میگه 823

مدونا: به یک مرد احتیاج دارم اما سنش مهم نیست! :4:

مدونا در زندگی خود به شدت کمبود یک مرد را حس می کند و به یک شریک زندگی احتیاج دارد.
    این خواننده ۵۳ ساله که چهار فرزند با نامهای لوردس ۱۵ ساله، روکو ۱۱ ساله و دیوید باندا و مرسی جیمز ۵ ساله دارد و اخیرا" با یک جوان ۲۴ ساله آشنا شده است توضیح داد که اگرچه فرزندانش او را تنها نمی گذراند و بیشتر نیازهای او را برطرف می کنند اما از آنجایی که این خواننده با سابقه دلش نمی خواهد تنها زندگی کند احتیاج به همسر و شریک زندگی دارد.
    او گفت:"من اصلا" دلم نمی خواهد تنها زندگی کنم . من مادر بودن را خیلی دوست دارم و فرزندانم بیشتر نیازهای من را برآورده می کنند و الهام بخش زندگی من هستند اما بازهم احساس می کنم که به یک شریک زندگی احتیاج دارم و فکر می کنم همه آدمها همین احساس را دارند و همیشه به یک نفر احتیاج دارند."
    "من هرگز سنتی زندگی نکرده ام و وا قعا" احمقانه است که یک نفر با شنیدن این حرف گمان کند که من تصمیم گرفته ام از این به بعد سنتی زندگی کنم ."
    این خواننده مشهور هالیوود که سه سال پیش از همسرش "گای ریچی " و قبل از این هم با یک مدل ۲۴ ساله برزیلی آشنا شده بود و با این مدل کم سن و سال رفت و آمد می کرد اما با این حال علاقه خود برای ارتباط برقرار کردن با مردان جوان را تکذیب می کند.
    او گفت:" برای من سن و سال اهمیتی ندارد و هیچ علاقه ای ندارم که حتما" با یک مرد جوان آشنا شوم و ازدواج کنم و این آشنایی ها کاملا" تصادفی و برحسب اتفاق بود.

• aac198000

maryamlondon1,
    نقل قول: maryamlondon1
    دونا در زندگی خود به شدت کمبود یک مرد را حس می کند و به یک شریک زندگی احتیاج دارد.

این خواننده ۵۳ ساله

سپاس بابت اطلاع رسانی شما351
    :3:

• ماهی

قابل درک نیست :4:

• mojde

خوب نياز داره ديگه

• mz56mz

اقا جون بدو بیا

اقا جون حضرت عمو ارش حسين كربلايى(ص) كجايى ؟بدو بيا :4:

• بچه مثبت

آقا جون آرش برو جلو ما هواتو داریم :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• دلشاد

به یک مرد احتیاج دارم اما سنش مهم نیست! ؛؛

مرد تمام عیار 24 عیار اصیل. آقا جون آرش در خدمت شماست :4:

• booseh

اينا ساده ترين نيازهاشون رو هم بايد تو مطبوعات عنوان كنند ؟ :7:
    مرسي مريم جان :8:

• arash52

ااقا جون بدو بیا... به یک مرد احتیاج دارم

نقل قول: mz56mz
    اقا جون حضرت عمو ارش حسين كربلايى(ص) كجايى ؟بدو بيا :4:

نقل قول: بچه مثبت
    آقا جون آرش برو جلو ما هواتو داریم :4:

نقل قول: دلشاد
    مرد تمام عیار 24 عیار اصیل. آقا جون آرش در خدمت شماست :4:

كيه كييييييييييييه ؟ ضمن تشكر از لطف دوستان ، خداوكيلي بگم اين كار من نيست 852

• gilas

آقا جون آرش فقط کار خودته :4:

• maryamlondon1

ای وای چرا همه گردن ارش انداختین :23: بابا جون مدونا خانم میگه سنش مهم نیست علی بهروز بدو جلو پولداره هااااا از دست ندین من گفته باشم :4:

• maryamlondon1

نقل قول: gilas
    آقا جون آرش فقط کار خودته

گیلاس تو هم بیچاره ارش :56:

• arash52

نقل قول: gilas
    آقا جون آرش فقط کار خودته :4:

بحث مسائل سياسيه كه ميگم كار من نيست .
    من به دليل اعتراض به سياستهاي آمريكا ، عمرا روي تشك حاضر بشم :4:

بعدشم اين ماداگاسكار رفته هارو من ميشناسم . اينا پشه ماده رو رو هوا مي زنند اونوقت بيان از مدونا بگذرند . به قول بهروز برو يره 264

• دلشاد

بابا جون مدونا خانم میگه سنش مهم نیست علی بهروز بدو جلو پولداره هااااا از دست ندین من گفته باشم

والا برای من سنش مهمه سنش اگه بالای 70 و عمرش کمتر از یه ماه بود مورد قبوله :4:

• هاچو هاچو

804 اصلا حرفشو نزن 804

• mami

نقل قول: arash52
    بحث مسائل سياسيه كه ميگم كار من نيست .
    من به دليل اعتراض به سياستهاي آمريكا ، عمرا روي تشك حاضر بشم :4:

حالا اگر سياسي نبود روي تشك حاضر ميشدي؟واقعا كه :94:

• arash52

نقل قول: mami
    حالا اگر سياسي نبود روي تشك حاضر ميشدي؟واقعا كه :94:

من در برابر آمريكائيها و اسرائيليها روي تشك حاضر نميشم ؛ لطفا اصرار نكنيد :4:

• levrone

او گفت:" برای من سن و سال اهمیتی ندارد و هیچ علاقه ای ندارم که حتما" با یک مرد جوان آشنا شوم و ازدواج کنم و این آشنایی ها کاملا" تصادفی و برحسب اتفاق بود.

الهی بگردم! من کاملا درکت میکنم عزیزم :11:
    نمایش یا پنهان متن :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: