این زایمان شگفت انگیز بسیاری از کاربران اینترنت را وادار به نوشتن تحلیل و تفسیرهای جالبی کرد که به نوشته برخی از آنها، زن هندی در اولین زایمان خود اعضای یک تیم فوتبال را زائیده است. یک زن هندی در یک زایمان بسیار عجیب، 11نوزاد قد و نیم قد را در نخستین زایمان خود به دنیا آورد.
به دنیا آمدن این همه نوزاد نه تنها اعضای کادر بیمارستان محل زایمان زن هندی را شگفت زده کرد، بلکه سبب شگفتی بسیاری از مردم هند شد. این زایمان شگفت انگیز بسیاری از کاربران اینترنت را وادار به نوشتن تحلیل و تفسیرهای جالبی کرد که به نوشته برخی از آنها، زن هندی در اولین زایمان خود اعضای یک تیم فوتبال را زائیده است.
چه بگم والله مرحبا افرین به این میگن زن .. عجب شکمی داشته کاش عکس حاملگیش میزاشتن میدیدم طول وعرض این شکم چجوری بود این هندیا همیشه کارهای خارق العاده انجام میدن .به تیم زایمان این خانم خسته نباشید میگم
ارسام حرف دلم زدی رفتم تو بحر شکم این خانم شیرین فراموش کردم ..شیرین بیا این خانم چه کار کرده باید به ارش بگیم زیاد نازت نکشه همش یک دونه زا هستی به نازم به شوهر این خانم به این میگن کمر
arash52
این زایمان شگفت انگیز بسیاری از کاربران اینترنت را وادار به نوشتن تحلیل و تفسیرهای جالبی کرد که به نوشته برخی از آنها، زن هندی در اولین زایمان خود اعضای یک تیم فوتبال را زائیده است.
یک زن هندی در یک زایمان بسیار عجیب، 11نوزاد قد و نیم قد را در نخستین زایمان خود به دنیا آورد.
به دنیا آمدن این همه نوزاد نه تنها اعضای کادر بیمارستان محل زایمان زن هندی را شگفت زده کرد، بلکه سبب شگفتی بسیاری از مردم هند شد.
این زایمان شگفت انگیز بسیاری از کاربران اینترنت را وادار به نوشتن تحلیل و تفسیرهای جالبی کرد که به نوشته برخی از آنها، زن هندی در اولین زایمان خود اعضای یک تیم فوتبال را زائیده است.
Ahora Quien
maryamlondon1
هاچو هاچو
gilas
من موندم چطوری جا شدن
EVANESCENCE
دلشاد
hadi04
ali0073
farzane
noting
zrnznn
راست میگن دوستا کاش عکس دوران حاملگیشم میدیدیم....
garfild
dark_knight
ماشالله
انشالله برن واسه قهرمانی
Kishe Mehr
جدا از این ، میشه گفت که مختلط ترین تیم فوتبال تاریخ بشریت
نغمه
maryamlondon1
ارسام حرف دلم زدی رفتم تو بحر شکم این خانم شیرین فراموش کردم ..شیرین بیا این خانم چه کار کرده باید به ارش بگیم زیاد نازت نکشه همش یک دونه زا هستی
baron jon
ماشالا .
ماهی
chenzo
آخه چه جوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!1
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→