▧ تصویر در دسترس نیستعشق من طناز خانوم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستباوفا و مهربون▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگیس داره برگ خزون▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشم داره ابرو کمون▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگیلاس باغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشمو چراغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستالماس و زر آوردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستطناز خانومو بردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاونقده برام عزیزه▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمیمیرمو زنده میشم یه قطره اشک بریزه▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبسته به جونم شده قربونه چشم مستو اون قلب مهربونش▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگیلاس باغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشمو چراغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستالماسو زر آوردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستطناز خانومو بردن ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهی در باغو بستمو هی دم در نشستم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتا یه صدای پا اومد مردمو از جا جستم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدیوار کوتاه بود پریدن گیلاس باغو چیدن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستشسته نشسته خوردنو طناز خانومو بردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگیلاس باغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشمو چراغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستالماس و زر آوردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستطناز خانومو بردن▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
▧ تصویر در دسترس نیستعشق من طناز خانوم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستباوفا و مهربون▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگیس داره برگ خزون▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشم داره ابرو کمون▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگیلاس باغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشمو چراغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستالماس و زر آوردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستطناز خانومو بردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاونقده برام عزیزه▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمیمیرمو زنده میشم یه قطره اشک بریزه▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبسته به جونم شده قربونه چشم مستو اون قلب مهربونش▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگیلاس باغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشمو چراغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستالماسو زر آوردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستطناز خانومو بردن ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهی در باغو بستمو هی دم در نشستم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستتا یه صدای پا اومد مردمو از جا جستم▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدیوار کوتاه بود پریدن گیلاس باغو چیدن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستشسته نشسته خوردنو طناز خانومو بردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستگیلاس باغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشمو چراغمون بود▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستالماس و زر آوردن▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستطناز خانومو بردن▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
gilas
نغمه
چیقده بانمک بود ایننننننن مغسی مگه ما مردیم که گیلاسمونو ببرن
gilas
▧ تصویر در دسترس نیست
چشمو چراغمون بود
الماسو زر آوردن
اووووووووووووه اگه بدونی
میمیرمو زنده میشم یه قطره اشک بریزه
بابا آرسام هم یه دنیا برا گیلاس خانم عزیزززززززززززززززززززززززه
خدا نکنه بمیری
هستش تو گلوشون گیر میکنه خیالت راحت
hadi04,
وای اگه بدونی چقدر ذوق مرگی شدم
الان دیگه سر شاخه بند نمیشم از خوشی
یه دنیاااااااااااااااااااااااااااااا دستت مدرده
نمیدونم عمو جونم یعنی گیلاس ربایی شده
الان ربوده شدم داغم نفهمیدم
mojde
راستي بيخود فرمودن گيلاسمونو بردن
mz56mz
gilas
دور از جونت نغمه جان
با رشادت و بیداری عوامل همیشه بیدار بوفلند و اطلاع به موقع هنوز موفق به بردن نشدن هستم در خدمتون
آره اون ورژن جدیدش بود
ای جااانم عمو جونم نکن اینجوری اینجام نگاه
Kishe Mehr
Kishe Mehr
gilas
نخیر من فاطی مرغا هستم بخوام هم قاطی بشم با خروسا قاطی میشم
hadi04
عامو سِی کو ایه هالو چرو دو بار میگی ؟ چاریکم مجی قناری بیو تو بغل کاکات
gilas
بچه هول شده
hadi04
فاطی که زن منه
mz56mz
طناز خانومو بردن
ما بيشتر ميديم عمو على كارلوس كجايى بيا زر و الماسامونو بريزيم روى هم
دلشاد
حالا کی فردین شده ما رو راحت کرده گیلاس رو برده
کجا برده
گیلاس که هنوز اینجاست
Kishe Mehr
به بـــــــــــــــه فاطی مرغا حالت خوبه؟
عامو خو مَی حواس میذارن سی ادم
اره معلومه کی هول شده
hadi04
ها کاکو منم دار و ندارمو میدم تا نبرنش یه 206 هم دارم الان میرم میذارمش بنگاه
Kishe Mehr
کاکو دیدی حالو کی هول شده؟
booseh
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→