شبکه های العالم (به زبان عربی) و پرس تی وی (به زبان انگلیسی) و آی فیلم (عربی-فارسی) وابسته به صداوسیمای ایران در برنامه های مختلف خود، سایت های فیس بوک و یوتیوپ را تبلیغ می کنند. این دو شبکه در سایت های اینترنتی خود لینک صفحاتشان در فیس بوک و یوتیوپ را قرار داده و کاربران را تشویق به استفاده از این سایت ها می کنند.
حالا سوال اینه که آیا فیس بوک و یوتیوب برای مردم خارج از ایران، حلال و برای مردم داخل کشور، حرام هستند؟
حالا این فیسبوک هم به کنار یکی به من بگه من فردا چجوری تو چشم دوستای تایلندیم نگاه کنم با این گندی که امروز به بار اومده ؟ به اندازه یه قاشق چای خوری آبرو داشتیم اونم رفت ...
البته که داره.. اتفاقا بخش جدیدی به همین منظور به انجمن اضافه خواهد شد. به شرط اینکه سؤالات و محتواش در چارچوب قوانین سایت باشه. کلا سعی خواهد شد تا به تاپیکهای خلاقانه اهمیت بیشتری داده بشه. این گونه مطالب یعنی چیزهایی که با کیبورد ایجاد میشه نه با ماوس، برامون از این به بعد ارزش بیشتری در سایت خواهند داشت. همینطور تاپیکهایی مثل ارائه کارهای دستی کاربران مثل غذا، هنر های دستی و .. و همچون گذشته مطالب ترجمه شده که همیشه با اهمیت بوده و امتیاز بسیار خوبی هم از این طریق داده میشه به دوستان.
شاعر میگه نپرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است حافظا منم موافقم تاپیکهای خلاقانه رو هم بیشتر دوست دارم حالا چه طنز و چه جدی به قول شاعر فسفر سوزونده میشه براشون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
حالا سوال اینه که آیا فیس بوک و یوتیوب برای مردم خارج از ایران، حلال و برای مردم داخل کشور، حرام هستند؟
آره دیگه حروم حلالی فقط داخل مرز جواب میده بره بیرون حلال میشه مگه نمیدونستی
نقل قول: koorosh kabir
حالا این فیسبوک هم به کنار یکی به من بگه من فردا چجوری تو چشم دوستای تایلندیم نگاه کنم با این گندی که امروز به بار اومده ؟ به اندازه یه قاشق چای خوری آبرو داشتیم اونم رفت ...
حالا این فیسبوک هم به کنار یکی به من بگه من فردا چجوری تو چشم دوستای تایلندیم نگاه کنم با این گندی که امروز به بار اومده ؟
به راحتی بگو ما اینیم
ای بابا! صمیمی ترین دوست دانشگاهی من یه خانوم بود که جفت پدربزرگاش مرجع تقلید بودند..و من توی مدتی که با این خانوم دوست شدم علنا دیدم که همه ی حرامها توی خونواده ی ایشون حلال و برای ما حرامه حتی یکبار گفت که زنا با کافر حلاله..حالا تعریف کافر چیه من نمی دونم...
koorosh kabir
حالا این فیسبوک هم به کنار یکی به من بگه من فردا چجوری تو چشم دوستای تایلندیم نگاه کنم با این گندی که امروز به بار اومده ؟
به اندازه یه قاشق چای خوری آبرو داشتیم اونم رفت ...
بهونه
ژنرال
اصولاً این نظام، مصداق بارز این ضرب المثله: یک بام و دو هوا
نمونه های زیادی برای این حرف وجود داره.
The one
shaparak64
نمیدونم من
علیرضا
البته که داره.. اتفاقا بخش جدیدی به همین منظور به انجمن اضافه خواهد شد. به شرط اینکه سؤالات و محتواش در چارچوب قوانین سایت باشه.
کلا سعی خواهد شد تا به تاپیکهای خلاقانه اهمیت بیشتری داده بشه.
این گونه مطالب یعنی چیزهایی که با کیبورد ایجاد میشه نه با ماوس، برامون از این به بعد ارزش بیشتری در سایت خواهند داشت.
همینطور تاپیکهایی مثل ارائه کارهای دستی کاربران مثل غذا، هنر های دستی و ..
و همچون گذشته مطالب ترجمه شده که همیشه با اهمیت بوده و امتیاز بسیار خوبی هم از این طریق داده میشه به دوستان.
KuRoSh
کدوم گند بی خبر از همه جا
دقیقا ن همون حرفی که میرزا ژنرال زد
نخبه
منم موافقم تاپیکهای خلاقانه رو هم بیشتر دوست دارم حالا چه طنز و چه جدی به قول شاعر فسفر سوزونده میشه براشون
راستی شاعر میگه منم خبر ندارم چی شده تو تایلند
دلشاد
خیلی ممنون علیرضای عزیز
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mami
مگه فتوايي صادر شده كه ما بي خبريم
حلال وحرام بودن فيس بوك مي گم
gilas
آره دیگه حروم حلالی فقط داخل مرز جواب میده بره بیرون حلال میشه مگه نمیدونستی
به اندازه یه قاشق چای خوری آبرو داشتیم اونم رفت ...
maryamlondon1
وای این چه بود امین
zrnznn
mojde
arash52
سوال كردن آدم رو سبك مي كنه
ماهی
به راحتی
ای بابا! صمیمی ترین دوست دانشگاهی من یه خانوم بود که جفت پدربزرگاش مرجع تقلید بودند..و من توی مدتی که با این خانوم دوست شدم علنا دیدم که همه ی حرامها توی خونواده ی ایشون حلال و برای ما حرامه
koorosh kabir
احتمالاً منظور کوروش این خبر بوده: http://www.entekhab.ir/fa/news/52658
بله دقیقاً منظورم همین خبر بود که دیگه اون یه قاشق چای خوری آبرو رو هم به باد داد
Galexy
حتمالاً منظور کوروش این خبر بوده: http://www.entekhab.ir/fa/news/52658
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→