₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » آیزنهاور با موجودات فضایی دیدار کرده بود!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » آیزنهاور با موجودات فضایی دیدار کرده بود!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

آیزنهاور با موجودات فضایی دیدار کرده بود!

486 بازدید، 10 پست، نویسنده: mojde

• mojde

يك مشاور سابق دولت امریکا ادعا کرد که آیزنهاور رئیس جمهور سابق امریکا سه دیدار محرمانه با موجودات فضایی داشته است.

به گزارش «روزگار نو» تیموثی گود، استاد و نویسنده ی امریکایی گفته است که سی و چهارمین رئیس جمهور امریکا با این موجودات فضایی در یک پایگاه نیروی هوایی در نیو مکزیکو در سال 1954 دیدار داشته است.

گفته می شود که آیزنهاور و ماموران "اف بی آی" این جلسه را با ارسال پیغام های تلپاتیک سازماندهی کرده بودند.

دو طرف سرانجام سه مرتبه در پایگاه "هولومن" دیدار کردند و شاهدان زیای در این ماجرا وجود دارد.

این ادعاها توسط آقای گود انجام شده است که نماینده سابق کنگره و مشاور پنتاگون بوده است . افشاگری در این مورد از سوی یک مقام دولتی تاکنون بی سابق بوده است.

وی در گفتگو با بی بی سی 2 گفت: دولت های سراسر جهان برای چندین دهه است که با انسان های فضایی در ارتباط منظم هستند.

وی در ادامه افزود: موجودات فضایی ارتباط رسمی و غیر رسمی با هزاران نفر در سرجهان برقرار کرده اند.

وی در پاسخ به این سئوال که چرا موجودات فضایی به سراغ اشخاص مهم مانند اوباما نمی روند، گفت: خب، باید بگویم که در سال 1954، رئیس جمهور ایزنهاور سه بار با این موجودات مواجهه داشت و جلساتی با انها برگزار کرد.

آیزنهاور از سال 1953 تا 1961 رئیس جمهور امریکا بود. مشهور است که وی اعتقاد شیدی به وجود زندگی در دیگر سیارات داشته است.

• farzane

• ali41

:46: :46:
    فکر کنم آقای آیزنهاور جن گیر بوده :4:

• hadi04

نقل قول: mojde
    آیزنهاور با موجودات فضایی دیدار کرده بود!

بنده تایید میکنم تنها آیزنهاور نبوده کلا دوستانمون در آمریکا مدتهاست مخشون تو فضا سیر میکنه :4:

• ژنرال

عوضش پرزیدنت ما هم با جن ها سرو کار داره :93:

• هاچو هاچو

به نظر من که آدم فضایی ها وجود دارن 453
    مرسی مژده خانوم بشقاب پرنده و اینجور چیزا خیلی دوست دارم :93:

• نغمه

خو لابد زیادی مصرف کرده توهم زده 264
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: