پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت برگشتنی یه دختری خوشگل و با محبت همسفر ما شده بود همراهمون میومد به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت میگفت برو,بهش بگو آخه دوستش دارم میگفت بگو هرچی میخواد بگه بگه,هرچی میخواد بشه بشه هرچی میخواد بگه بگه هرچی میخواد بشه بشه راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم راز دلم را گفتم این رو جواب شنفتم تو زواری پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم قسم به اون قفل و دخیل كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم قسم به اون قفل و دخیلی كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم
راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم تو زواری پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم قسم به اون قفل و دخیل كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم قسم به اون قفل و دخیل كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم تو زواری پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی
چه زود تاپیکش رو زدیییییییییییییی پس این سورپرایز بود که گفتی اونی که گفتی این بود داداشی گلم مرسی عاااااااااااالی بود یادش به خیر آرسام جون داداشییییییییییییییییییییییییی خیلی خوش گذشت مرسییییییییییییی عکس هم گرفتیم چه خوش گذشت یادش به خیر کلی خندیدم داداشی مرسی باحال بود سورپرایزت این آهنگ هات منو کشته
چه زود تاپیکش رو زدیییییییییییییی پس این سورپرایز بود که گفتی اونی که گفتی این بود داداشی گلم مرسی عاااااااااااالی بود یادش به خیر آرسام جون داداشییییییییییییییییییییییییی خیلی خوش گذشت مرسییییییییییییی عکس هم گرفتیم چه خوش گذشت یادش به خیر کلی خندیدم داداشی مرسی باحال بود سورپرایزت این آهنگ هات منو کشته
یادش به خیر زیر گذر بازارچه اوس غلام و دیزی و کله پاچه یه پنج سیری عرق سگی نمونده یه جو مرام تن کسی نمونده خیلی صفا داشت قدیما دلامون یه وقتایی قاضی می شد کلامون
hadi04
برگشتنی یه دختری خوشگل و با محبت
همسفر ما شده بود همراهمون میومد
به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت
میگفت برو,بهش بگو آخه دوستش دارم میگفت بگو
هرچی میخواد بگه بگه,هرچی میخواد بشه بشه
هرچی میخواد بگه بگه هرچی میخواد بشه بشه
راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم
راز دلم را گفتم این رو جواب شنفتم
تو زواری پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی
گفتم به اون زیارتی كه رفتم
قسم به اون عبادتی كه كردم
قسم به اون قفل و دخیل كه بستم
بعده خدا من تو رو میپرستم
گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم
قسم به اون قفل و دخیلی كه بستم
قسم به اون قفل و دخیل كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم
قسم به اون قفل و دخیل كه بستم
دلشاد
hadi04
شوما تاج سر مایی داش بهروز
farzane
اونی که گفتی این بود داداشی گلم مرسی عاااااااااااالی بود یادش به خیر آرسام جون داداشییییییییییییییییییییییییی
عکس هم گرفتیم
چه خوش گذشت یادش به خیر
کلی خندیدم داداشی مرسی باحال بود سورپرایزت
farzane
اونی که گفتی این بود داداشی گلم مرسی عاااااااااااالی بود یادش به خیر آرسام جون داداشییییییییییییییییییییییییی
عکس هم گرفتیم
چه خوش گذشت یادش به خیر
کلی خندیدم داداشی مرسی باحال بود سورپرایزت
hadi04
خیلی خوش گذشت مرسییییییییییییی
عکس هم گرفتیم
چه خوش گذشت یادش به خیر
کلی خندیدم داداشی مرسی باحال بود سورپرایزت این آهنگ هات منو کشته
من به خوشقولی معروفم
mz56mz
gilas
عجب زیارتی بود آقا جون آرش هم بود
جای همه خالی اگه بدونی چه دختری بود
baron jon
farzane
میدووووووووووووونم