سلام خدمت همه دوستان بالاخره سالگرد عضویت من هم رسید . خیلی خوشحالم که توی دنیای بوف بوفی اولین تاپیک سالگرد عضویت رو من زدم با نام کاربری bandari . چه زود گذشت بیش از 2 سال کنار شما بودن . خیلی خیلی امروز خوشحالم که هنوز در کنار شما دوستان هستم . از همه تون سپاسگزارم که بهترین دوستان من بودید . از همه تون سپاسگزارم که همیشه به من لطف داشتید و دارید . امیدوارم بتوانم قدردان محبت همه تون باشم . و شرمنده از اینم که کمتر به سایت و تاپیک های زیبا تون سر میزنم دلیلش رو نه بی معرفتی بنده بلکه مشغله کاری زیاد هستش .
از همه تون سپاسگزارم و دوست تون دارم . ارادتمند شما چوک جنوب بندری (خسرو)
ماشالا ماشالا مبارکه مبارکه. با اینکه تا حالا از نزدیک ندیدمت اما بسیار ارادت داریم خدمتون خسرو خان
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
بالاخره سالگرد عضویت من هم رسید . خیلی خوشحالم که توی دنیای بوف بوفی اولین تاپیک سالگرد عضویت رو من زدم با نام کاربری bandari . چه زود گذشت بیش از 2 سال کنار شما بودن . خیلی خیلی امروز خوشحالم که هنوز در کنار شما دوستان هستم . از همه تون سپاسگزارم که بهترین دوستان من بودید . از همه تون سپاسگزارم که همیشه به من لطف داشتید و دارید . امیدوارم بتوانم قدردان محبت همه تون باشم . و شرمنده از اینم که کمتر به سایت و تاپیک های زیبا تون سر میزنم دلیلش رو نه بی معرفتی بنده بلکه مشغله کاری زیاد هستش .
ارادتمند شما چوک جنوب بندری (خسرو)
mz56mz
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
gilas
▧ 5 تصویر این بخش در دسترس نیست
بچه مثبت
مبارکه مبارکه. با اینکه تا حالا از نزدیک ندیدمت اما بسیار ارادت داریم خدمتون خسرو خان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
sib
mami
mz56mz
arash52
ميتونيم با قاطعيت بگم يكي از بامعرفت ترينهاي سايتي
مشتاق ديدار مجددت هستم
Aramesh
الهـــــی..
سالگرد عضویت دو سالگیتون رو تبریک میگم