ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
روسپی ها دست موساد را رو کردند !!!
yaftian
ولي روزنامه بانكوك پست گزارشي همراه با عكس منتشر كرد كه نشان مي دهد فرد ياد شده و دو تن از دوستانش، در مدت چند روز اقامت در بانكوك مشغول شرب خمر و هرزگي با روسپيان بوده اند.
يكي از روسپيان مذكور كه از سوي پليس احضار شده، به بانكوك پست مي گويد: به همراه دوستانش از هشتم تا سيزدهم فوريه در خانه افراد دستگير شده به سر برده است.
آنها مدام مشروبات الكلي مي نوشيدند و اسنوكر بازي مي كردند !!!!
gilas
m3hrdad
قانون شماره ۴) این سایت متعلق به هیچ گروه و حذب سیاسی یا مذهبی نمی باشد لذا محلی هم جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با این اهداف نمی تواند باشد. ارسال مطلب در رابطه با هرگونه عقیده سیاسی و مذهبی و گروهی یا تبلیغات آنها و موضوعات وابسته، اکیداً ممنوع است.
ویرایش توسط gilas
نغمه
maryamlondon1
ماهی
اسکونر چیه حالا؟
خب حالا یعنی انتظار می ره تروریستا پاک و مقدس باشن؟
آدمی که پول می گیره آدم بکشه هر کاری م یکنه
gilas
توهین به گروه یا فرد خاصی نشه
arash52
ژنرال
یه چیزی تو مایه های بیلیارده
آدمی که پول می گیره آدم بکشه هر کاری م یکنه
لزوماً اینجوری نیست!
اگر جمله ای که گفتی رو درست فرض کنیم، از نظر منطق صوری میشه نتیجه گرفت که هرکسی که تروریست و ادمکش نیست، با روسپی ها هم سر و کار نداره!
دلشاد
bijjan
من اصلا نمیفهمم معنی صهیونیسم چیه مگه مردم ما با کسی مشکلی ندارن این مشکل دولتهاست من نمیدونم راستی میشه یه بخشم به اخبار سیاسی و مذهبی بذارین بالاخره ما که هیتلر میشیم
ماهی
کنجکاو شدم سرچ کردم..نفهمیدم چه فرقی با بیلیارد داره ولی جالبه یه جاهایی تبلیغ میز اسکونر هم بود
روسپی ها هم سر و کار نداره!
میرزا جان ! اگر داری به این اصل استناد می کنی:
(p => q) (~q => ~p)
که معنیش این میشه
گزاره ی اگر پی آنگاه کیو معادل است با گزاره ی اگر نقیض کیو آنگاه نقیض پی .
جمله منو دقیق جایگزین نکردی ..نقیض کیو و نقیض پیِ من به شکل زیر میشه:
p= اگر آدمی پول بگیره آدم بکشه
q= هر کاری م یکنه
حالا :
~q=آدمی که هر کاری نمی کنه
~p=پول نمی گیره آدم بکشه
آدمی که هر کاری نمی کنه ، پول نمی گیره آدم بکشه
پس دقیقا چیزی که گفتم درسته
ژنرال
نه گلی جان منظور من اصلا این قانون نبود
p= اگر آدمی پول بگیره آدم بکشه
q= هر کاری م یکنه
من دقیقاً منظورم همین قسمت بود.
فرضت از اساس غلطه!
دلیل نمیشه ادمی که تروریسته، لزوماً با روسپی ها هم خوشگذرونی کنه!
ادمکش های بین المللی هستن که شغلشون آدم کشیه ولی خیلی در زمینه های دیگه خیلی سالم و تر و تمیز زندگی میکنن.
البته من هدفم دفاع از ادمکش ها نیست ها
کسی که ادم میکشه حتماً آدم کثیفیه.
من منظورم این بود که اگر کسی یه خلاف یا جرمی رو مرتکب میشه دلیل نداره که هر خلاف و جرم دیگه ای که وجود داره، مرتکیب بشه.
mami
ماهی
اگه منطق و علم منطق رو قبول داری بهت ثابت کردم که جمله م درست بود...
این یه جمله ی درسته که ربطی به جمله ی من نداره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→