به گزارش گروه مترجمین ایرانا و به نقل از یاهو: يك دختر بچه با شنيدن صداي الكساندرو دل پيرو از كما خارج شد. اين فوتباليست بزرگ ايتاليايي طي 19سال فعاليت ورزشي اش كارهاي فوق العاده اي انجام داده است. از درخشش در يونتوس تا بدست گرفتن كاپ جام جهاني و حالا لباس پوشيدن به سبك بابانوئل در كريسمس امسال در خيابانهاي تورين و كارهاي بشر دوستانه ديگر و حالا نجات يك دختر بچه 12 ساله از كما!
▧ تصویر در دسترس نیست
دختر بچه 12 ساله اي به نام : جيادا اسكاليسي” ماه گذشته و در حين تماشاي مسابقه تيم يوونتوس دچار خونريزي مغزي شد و به كما رفت و بعد از اينكه طي دو هفته حال عمومي وي هيچ تغييري نكرد خانواده اش با الكساندرو دل پيرو تماس گرفتند و از او خواستند تا براي دخترشان يك پيام ويدويي ضبط كند.
جيادا يكي از طرفداران تيم يوونتوس در يك شهر كوچك جنوبي بود. آن شب بعد از پخش پيام ويدويي اتفاق خاصي رخ داد. ابتدا جياداي كوچك دستش را تكان داد و بعد از ساعتي مادرش را صدا كرد. 24 ساعت بعد وي كاملا صحبت كرد و يك بستني خواست. دل پيرو در پيامش به جيادا گفته بود: سلامف من الكساندرو دل پيرو هستم اميدوارم هرچه زودتر بيدارشوي و به تماشاي بازي يوونتوس و من بيايي و بالاتر از آن اينكه باهم از نزديك آشنا شويم.
آن شب بعد از پخش پيام ويدويي اتفاق خاصي رخ داد. ابتدا جياداي كوچك دستش را تكان داد و بعد از ساعتي مادرش را صدا كرد. 24 ساعت بعد وي كاملا صحبت كرد و يك بستني خواست.
پیشنهاد میکنم پیما ویدیویی و صوتی محمد نصرتی رو توی بیمارستانهای ایران پخش کنن و در پیامش به مریض بگه یا زود از روی تخت بلند شو وگرنه الانه پا میشم میام اونجا
garfild
به گزارش گروه مترجمین ایرانا و به نقل از یاهو: يك دختر بچه با شنيدن صداي الكساندرو دل پيرو از كما خارج شد.
اين فوتباليست بزرگ ايتاليايي طي 19سال فعاليت ورزشي اش كارهاي فوق العاده اي انجام داده است. از درخشش در يونتوس تا بدست گرفتن كاپ جام جهاني و حالا لباس پوشيدن به سبك بابانوئل در كريسمس امسال در خيابانهاي تورين و كارهاي بشر دوستانه ديگر و حالا نجات يك دختر بچه 12 ساله از كما!
دختر بچه 12 ساله اي به نام : جيادا اسكاليسي” ماه گذشته و در حين تماشاي مسابقه تيم يوونتوس دچار خونريزي مغزي شد و به كما رفت و بعد از اينكه طي دو هفته حال عمومي وي هيچ تغييري نكرد خانواده اش با الكساندرو دل پيرو تماس گرفتند و از او خواستند تا براي دخترشان يك پيام ويدويي ضبط كند.
جيادا يكي از طرفداران تيم يوونتوس در يك شهر كوچك جنوبي بود. آن شب بعد از پخش پيام ويدويي اتفاق خاصي رخ داد. ابتدا جياداي كوچك دستش را تكان داد و بعد از ساعتي مادرش را صدا كرد. 24 ساعت بعد وي كاملا صحبت كرد و يك بستني خواست.
دل پيرو در پيامش به جيادا گفته بود: سلامف من الكساندرو دل پيرو هستم اميدوارم هرچه زودتر بيدارشوي و به تماشاي بازي يوونتوس و من بيايي و بالاتر از آن اينكه باهم از نزديك آشنا شويم.
هاچو هاچو
واقعا جالب بود مرتضی جان،مرسی
دلشاد
نغمه
Aramesh
خدارو شکر...چه لحظه ایی بوده برای پدر و مادرش..
chenzo
یکی بره الکساندرو خبر کنه!!!!!!!!!!!!!!
وای خدا جونم فکر کنم دارم میرم توی کما
ماهی
EVANESCENCE
منم خیلی دوسش دارم
sare69
نخبه
gilas
mami
Kishe Mehr
پیشنهاد میکنم پیما ویدیویی و صوتی محمد نصرتی رو توی بیمارستانهای ایران پخش کنن و در پیامش به مریض بگه یا زود از روی تخت بلند شو وگرنه الانه پا میشم میام اونجا
mojde
ali41
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→