₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » ♣♣♣ ته دیگ حصیری♣♣♣
1 2

بدون عکس

♣♣♣ ته دیگ حصیری♣♣♣

716 بازدید، 26 پست، نویسنده: booseh

• booseh

مرسی از کامنتهای محبت آمیز همه ببخشید که نمیتونم جواب همه رو تک تک بدم چون طبق معمول با موبایلم !
    درباره سوال باید بگم همونطور که تو دستور هست این نوع ته دیگ برای استامبولی پلو که به صورت کته آماده شده است . یعنی استامبولی پلو رو وقتی ابش کشیده شد و خواستیم دم کنیم تو ماهیتابه و روی نونا میریزیم و دم میکنیم و ماهیتابه چون لبه هاش کوتاهه بافت حصیری رو برامون راحتتتر میکنه چون راحتر میشه اضافه نون رو آورد روی برنج ! البته از این ته دیگ واسه همه نوع برنجی میشه استفاده کرد اما خوشرنگترین و بهترین نوعش برای استامبولی پلوهه !
    امیدوارم جواب سوال رو تونسته باشم بدم

• ali41

نقل قول: booseh
    • استامبولی پلو را داخل قابلمه مناسبی تا مرحله دم کشیدن بپزید.(وقتی کاملا آب پلو تمام شد و آماده دم کردن بود از روی حرارت بردارید.)

استامبولی تو مواد اولیه نبود :7: اینو چیجوری درسش کنیم :2:

1 سپاس: booseh

• maryamlondon1

دندونای من همش فلزیه :68: مترسم سفت باشه ودوباره دندونم وبقبه مواد بنائی اش تو ته دیک بیفته :10: نه جدی میکم دندونای من همش عصب کشی شده مترسم ته دیک بخورم :68:

• shaparak64

من خیلی ساده درست کردم و خیلیییییییییی هم خوب شده 1244
    بعد از ابکش کردن ف نون رو به همون حالت کفت قابلمه چیدم، از همون اول هم اضافه های نون رو بریدم که ته دیگ گرد و خوشگل درست شه
    :5:
    مرسی:8:

• sare69

خدایااااااااااااااااااااااااااااا javascript:insertext(':1155javascript:insertext('843',%20'',%20'short'):',%20'',%20'short')javascript:insertext('816',%20'',%20'short')

• gilas

نقل قول: arash52
    852

نقل قول: ژنرال
    453

:4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: