₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » عشق در نگاه اول
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

عشق در نگاه اول

451 بازدید، 34 پست، نویسنده: ali41

• The one

نقل قول: ali41
    باید با بیل بزنی تو سر اون دلی که فکر میکنه این عشقه

ازمایشگاهی که با بیل توش لوله ازمایش شخم میزنن معلومه که خیلی مجهزه :23: .. حالا فکرامو بکنم شاید بعد از تحریم با یک کلنگ مشرف بشم دکتر بالتازارو زیارت کنم :4:

• ali41

نقل قول: The one
    شاید بعد از تحریم با یک کلنگ مشرف بشم دکتر بالتازارو زیارت کنم

خدا لعنت کنه این دنیای نا بحقو که گوش به حقایق نمیدن ، هی محروممون میکنن :23: نمیزارن روابط بین المللی داشته باشیم بلکه تکلیفو با عشق یسره کنیم ، کار خدا رو چه دیدی شاید جنیفر لوپزم با کلنگ تشریف اوردن تو دل ما :23:

• The one

کار خدا رو چه دیدی شاید جنیفر لوپزم با کلنگ تشریف اوردن تو دل ما

بفرما!! تو که با یه نگاه حالا نه با دو سه تا کلیپ از جن خوشت اومده داری به من درس نقض نگاه و اینا میدی؟ :4: اگه بیلزنی برو آزمایشگاه خودتو بیل بزن ساری :23:

• ali41

نقل قول: The one
    اگه بیلزنی برو آزمایشگاه خودتو بیل بزن ساری

عمه جونم چرا ضرب المثلو تحریف میکنی :23: خدا بیامرز میگه "اگه بیل زنی برو در ....ن خودتو بیل بزن" :23: ممنونم چشم برم ببینم چه بیلی میشه که بشه آخه شاید نشه که بشه :23:

• mojde

عشق در يك نگاه وجود داره ولي عشقي كه بر پايه صورت باشه نه سيرت زود گذره
    مرسي علي
    :46:

• ali41

نقل قول: mojde
    عشق در يك نگاه وجود داره ولي عشقي كه بر پايه صورت باشه نه سيرت زود گذره
    مرسي علي :46:

در یک نگاه فکر نمیکنم سیرت دیده بشه ، همش صورته ، اگه ادامه داشت و سیرت هم بر محبت افزود ، موافقم. هر چند هر چی بیشتر فکر میکنم پیپیدگی وجود انسان ، فعالیت نقصها ، عدم صداقت و سادگی ، زیاده خواهی ، پول و مادیات و خیلی چیزای دیگه اون رو هم میبره زیر سئوال و احساس جدیدی میاد جاش که هیچ رنگ و بوی عشق که چه عرض کنم جلوه محبت رو هم از دست میده ..... راستش مژده دارم کم کم مطمئن میشم اینا همش فیلمه بعضیاش رنگی بعضی سیاه سفید و برخی صامت .... عشق فقط یه جا پیدا میشه ..... سر ساییدن به درگاه محبوب ولا غیر ..... بازندست کسی که بجز خدا به دیگری ابراز عشق میکنه چون رفلکسی جز غم و غصه و تنهایی و شاعری نصیبت نمیکنه .... فقط او ..... یا من هو لا اله الا هو

• mojde

.. راستش مژده دارم کم کم مطمئن میشم اینا همش فیلمه بعضیاش رنگی بعضی سیاه سفید و برخی صامت .... عشق فقط یه جا پیدا میشه

اينكه اينا فيلمه درست نيست عشق هست اما ما طاقت عاشقي نداريم ما در عشق وصال سريع ميخوايم و بي دردسر

• KuRoSh

پس چیست؟

واقعان چیست که همه آنگونه از آن دم میزنند

ولی من اینو قبول دارم که عشق در یک نگاه اتفاق می افته ولی نادره :1:

• ali41

نقل قول: کوروش فسقلی
    ولی من اینو قبول دارم که عشق در یک نگاه اتفاق می افته ولی نادره :1:

کوروش عزیز به نظر من عشق نیست ولی با جهت دهی درست و ابراز صداقت ، بی تکلفی ، شرطی نبودن و مهمتر از همه دو سویه بودن جریان محبت ، قطعا به یه عشق خوب و ماندگار منتهی خواهد شد :46:

• chenzo

به نظر من مهم نیست که عشق توی ی لحظه اتفاق بیافته یا به مرور. مهمتر اینه که با شناخت جلو بره . برامن که خیلی پیش اومده لحظه اول واقعا شیفته کسی شدم که بعدها به مرور زمان پی بردم واقعا اون شیفتگی اولیه اشتباه بود برعکس هم پیش اومده که توی لحظه اول چیزی در طرف برای علاقه مندی پیدا نکردم اما بعدش فهمیدم واقعا انسان ارزشمندیه . به نظرم آدم بیشتر از همه چیز برای عاشق شدن باید به خودش فرصت بده بعدم واقعا عشق آمدنی بود نه آموختی . خیلی از ما سعی می کنیم به خودمون بقبولونیم که عاشق شدیم در صورتی که اصلا عشقی وجود نداره.خیلی اوقات هم اون دلتنگی ها وگریه ها و دردها محصول لجاجت و خودخواهی خودمونه که می خوایم همه چیزو به دست بیاریم هر چی که معشوقمون دست نیافتنی تر باشه این لجاجت در ما شدیدتر میشه واین احساس در وجوذمون شکل می گیره که واقعا عاشق شدیم

• ali41

نقل قول: chenzo
    به نظر من مهم نیست که عشق توی ی لحظه اتفاق بیافته یا به مرور. مهمتر اینه که با شناخت جلو بره . برامن که خیلی پیش اومده لحظه اول واقعا شیفته کسی شدم که بعدها به مرور زمان پی بردم واقعا اون شیفتگی اولیه اشتباه بود برعکس هم پیش اومده که توی لحظه اول چیزی در طرف برای علاقه مندی پیدا نکردم اما بعدش فهمیدم واقعا انسان ارزشمندیه . به نظرم آدم بیشتر از همه چیز برای عاشق شدن باید به خودش فرصت بده بعدم واقعا عشق آمدنی بود نه آموختی . خیلی از ما سعی می کنیم به خودمون بقبولونیم که عاشق شدیم در صورتی که اصلا عشقی وجود نداره.خیلی اوقات هم اون دلتنگی ها وگریه ها و دردها محصول لجاجت و خودخواهی خودمونه که می خوایم همه چیزو به دست بیاریم هر چی که معشوقمون دست نیافتنی تر باشه این لجاجت در ما شدیدتر میشه واین احساس در وجوذمون شکل می گیره که واقعا عاشق شدیم

آفرین لذت بردم عزیزم :110:

• mojde

درست میگی من کمی تند رفتم ، ولی یه شرط اینجا صبرو معنی دار میکنه و عاشق حاضره بابتش سر بده .... اینکه تو بدونی معشوقت رسم عاشقیو بلد باشه و در برابر هر عشقی زانو نزنه ..... ای کاش عاشق اینا رو ندونه تا به عاشقیش ادامه بده .... مجنون سر به زانوی لیلیی ننهاد که رسم عشقو ندونه و دلش جای دیگه باشه ..

اينجوري كه عاشقيِ عاشق مشروط ميشه يعني عاشق در صورتي عاشقه كه معشوق هم عاشقش باشه اما عاشق حقيقي عشق مشروط نداره اينا كه گفتي يه پاردكس داره

• ali41

نقل قول: mojde
    اينجوري كه عاشقيِ عاشق مشروط ميشه يعني عاشق در صورتي عاشقه كه معشوق هم عاشقش باشه اما عاشق حقيقي عشق مشروط نداره اينا كه گفتي يه پاردكس داره

راست میگی پارادکس داره ولی جوابتو دادم : لیلی شاید دور از جون شما هرزه بوده ولی مجنون فکر میکرده لیلی دوسش داره و لیلی حتی اگه یه ذره محبت هم به محنون نکرد لا اقل طوری عمل میکرد که مجنون حس میکرد اونم دوسش داره ...... این حرفم جدیده گوش کن منبع عشق عقله نه فکر .... عقلی که تو قلب ادماست .... شنیدی که عقل کل عالم هم شخص رسول خداست ..... عقل یعنی وجدان یعنی قلب ..... با قلبت نمیتونی کسی رو دوست داشته باشی که نه تنها محبت نداشتشو ابراز نمیکنه که مهم نیست بلکه با رفتارش داره تو رو دور میکنه .... تعریف عشق از نظر من اینه و اگه تو یا هر کسی فکر میکنه عشق یعنی مردن برای کسی که برات تبم نمیکنه این اسمش از نظر من عشق نیست خودخواهی و خود شیفتگی و خدای ناکرده هوسه .... رسم عاشقی تو دنیای من اینه ..... عشق به جبر نیست اینم میفهمم ولی لازمه به عاشق تند روی آستیگمات خیلی صریح مسیرشو نشون بدی گاهی با ابراز تندی و صراحت .... دور از انصافه تو بازی خطرناک دلدادگی که برای من معشوق لذت بخشه یه قربانی ازش بسازم .... این کار عشق نیست عشق یعنی حقیقت ، درستی ، بی تکلفی ، سادگی و جایی که دور از جونت دو راهی بی معنی و گاهی شیطانی ازش بسازیم داشتیم خودمونو دور میزدیم شاید ناآگاهانه .... مشکل فقط عدم صراحت و ترسه همین
    درک حقایق از واقعیات زیادم پیچیده نیست ..... خودمون میخوایم پیچیدش کنیم .... جبران خلیل میگه ای کاش نتیجه درد کوله باری از معنویت برای حرکت باشه نه خاطراتی تلخ برای توقف و عود درد ... دردمندان را ثروتمندانی بی بدیل میدونه که فقط برای تعالی یه چاشنی کوچولو لازم دارن و اونم درک حقیقت و تمیز اون از واقعیته ....

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: