₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ღبه پاس زحمات خالق مهربان بوف بوفیღ
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ღبه پاس زحمات خالق مهربان بوف بوفیღ

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

ღبه پاس زحمات خالق مهربان بوف بوفیღ

1208 بازدید، 49 پست، نویسنده: Aramesh

• علیرضا

نقل قول: هاچو هاچو
    256 تولدت مبارک رئیس 265 اگه گفتی چند سالت شده :15:
    راستی رئیس میشه یه پارتی بازی بکنی من بشم مدیر :4:
    از زحمات ممنونم علیرضا جان 287 انشالله همیشه شاد و سلامت کنار هم باشیم :48:
    شما هم زحمت کشیدی آبجی آرامش 826
    مرسی هاچو جان. من متولد دوم اسفند 1352 (21 فوریه 1974) محله نظام آباد تهران هستم. یعنی با یه حساب سرانگشتی میشم 20 سال (چون 20 تا انگشت بیشتر نداشتم) :83:
    برای مدیریت هم باور کن نیم بیشتر بچه های سایت آمادگی و همه شون شایستگی مدیر شدن دارن ولی ما به تعداد محدودی احتیاج داریم که اونهم به صورت دوره ای تعویض میشن تا همه از این امکان برخوردار باشن. مطمئنا نوبت شما هم میرسه.

نقل قول: N.e.D.a
    تولدش مبارك 287
    مرسی عسیسممممم.. :6:

نقل قول: maryamlondon1
    تولد علیرضای عزیز تبریک عرض میکنم انشالله 15000 سال زنده باشه :6: مرسی مهربونم زحمت کشیدی :11: :8:
    وای.. مرسی مریم جان.. همونطور که مازیار گفت دو تا صفرشو کم کنید تا در موردش فکر کنیم.. 150 سال هم کفایت می کنه. من خیلی قانع هستم :83:

نقل قول: دلشاد
    علیرضای عزیز تولدتون مبارک :11: :6:
    ممنون دلشاد عزیز.. :8:

نقل قول: garfild
    تولدن مبارک :80:
    قربانت.. مرسی :46:

نقل قول: The one
    hauskaa syntymäpäivää ALireza
    hyvää syntymäpäivää sinulle
    خیلی عالییییی... kiitos یکتا جان. :78:

نقل قول: Ahora Quien
    سپاسگذاریم از علیرضاییییییییییی :90:
    خواهش می کنم.. من هم از شما به خاطر مطالب زیباتون مخصوصا این اواخر تشکر می کنم.. فرصت نمیشه بیام و در تاپیکها نظر بدم ولی هر وقت فرصت کنم در حال راه رفتن یا دویدن با موبایل یا تبلت هر طور که بتونم به تاپیکهای همه عزیزان سر میزنم. و مطالب رو می خونم در حد امکان..

نقل قول: Life Dream
    اين كوشمولو همون خالق بوف بوفيه! تازه امسال ميخواد بره بوفستان 408
    مازیار جان این کوشمولو خدمت شما ارادت داره.. البته دیگه خیلی با این عکس فرق کرده.. واسه خودش مردی شده دیگه :83:

نقل قول: حورا
    تولدتون مبارک
    مرسی حورا جان :46:
    نقل قول: roze sorkh
    و بعععععععععد تبریک ویژه خدمت علیرضای عزیز و دوست داشتنی
    که زحمات زیادی برای طراحی و ساختن این محیط جذاب و دوست داشتنی کشیدی
    نمونه ای
    یه دونه ای :35: :35:
    مرسی رز جان... خوشحالم که این همه دوستای خوب دارم تو این سایت.. این برام از همه چیز مهمتره و جواب همه کارهامه..

نقل قول: baron jon
    مرسی علیرضا عزیز برای زحماتی که برای سایت می کشین
    تولدتون هم مبارک
    مرسی بارون جان. :46:

نقل قول: نغمه
    386تولد آقا علیرضا هم مبارک باشه از زحماتتون ممنون
    مرسی.. خواهش می کنم نغمه جان. :1:

نقل قول: levrone
    علیرضای عزیز! تولدت مبارک :46:
    فکرشو بکن!!!
    اینترنت ملی میشه،بوف بوفی تعطیل میشه
    سالها میگذره٫...
    ممنون دوست عزیز و هیکل میزونم.. خیلی ارادت داریم خدمتت..
    از متنت دلم گرفت.. امیدوارم هیچ وقت هیچ اتفاقی باعث نشه بین ما اعضای این سایت جدایی بیفته. :44:

نقل قول: The one
    خيلي دوست دارم فنلاندي ياد بگيرم كاش ميشد تابيكهاي ولو مختصري در اينمورد زده بشه به هرحال سايت فنلانده به نظرم خيلي خوب ميشه:8:
    حتما در این مورد باید فکری بشه. حق با شماست.. البته به صورت موقتی فعالیتهایی از طرف بعضی از دوستان شده ولی خوب لازمه که مسمتر باشه. ممنون از پیشنهاد خوبتون. :39: :72:
    نقل قول: zrnznn
    تولدت مبارک داداش علیرضا جون
    مرسی دوست من :46:
    نقل قول: پری سا
    اقا علیرضا تولدتون مبارک :46:
    ممنونم دوست عزیزم :46:
    نقل قول: چکاوک
    تولدت مبارک علیرضای عزیز هیچ وقت زحماتتو از یاد نمیبرم :46:
    تمنا می کنم.. زحمتی نبود. همه اش علاقه است. خوشحالم که هنوز هم با ما هستین چکاوک جان. :1:

نقل قول: shaparak64
    و ممنون از زحمات همیشگی رییس جون 823 و مدیرای گل823
    خواهش می کنم. ممنون از تبریکت شاپرک جان. :46:

نقل قول: hadi04
    عليرضا جان من هم به نوبه خودم از زحماتت ممنونم و تولدت رو تبريك ميگم ايشالا سالها در كنار هم باشيم و هر روز سر بلندي و پيروزيت رو در زندگي شاهد باشيم :46:
    ممنون آرسام عزیز.. من هم امیدوارم. :6:
    نقل قول: Dr.GSM
    تبريك و تشكر اي خالق يكتاي بوف بوفي :46: :46: :46: :46: :46: :46:
    قربون شما برم. ممنون دکتر جان
    نقل قول: ماهی
    تولدت مبارک علیرضا جان .ایشالله همیشه پیروز باشید و سایه تون بالا سر بوفی لندی ها باشه
    ممنون ماهی عزیز.. امیدوارم سعادت باشه و همیشه در خدمت شما دوستان گلم باشم.

نقل قول: ژنرال
    تولد علیرضای عزیز رو هم تبریک میگم و براش آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
    مرسی ژنرال :1:
    نقل قول: ژنرال
    واقعاً اگر فکر تاسیس این سایت به ذهن علیرضا خطور نمیکرد، خبری از هیچ کدوم از این دوستی ها نبود!
    این برام یه دنیا ارزش داره.. از هر چیزی برام با ارزشتره.
    نقل قول: mojde
    عليرضاي عزيز تبريك منم پذيرا باش تولدت مبارك باباي مهربون بوف بوفي
    وممنون آرامش عزيزم
    مرسی مژده جان.. من کوچیک همه شما هستم.

نقل قول: arash52
    عليرضاي عزيز تولدت رو تبريك ميگم و ممنون از همه زحمات و همه خلاقيتهات :110:
    يه جورايي منو ياد والت ديسني ميندازي :105:
    و در آخر : اي مدير آزاده .... آماده ايم آماده

نقل قول: mami
    آقاي عليرضا تولدتان مباركككككككككككك

ممنون آرش خان.. خلاقیت متعلق به شماست. ما هم در کنار شما یاد میگیریم یه چیزهایی..
    والت دیسنی چرا؟ به هر حال سعادتیه که از طرف شما با یک همچین کسانی مقایسه میشیم. ولی میدونم که شما همیشه به ما لطف دارین بیش از حد :9: لازم نیست ما زیاد جوگیر بشیم. :83:
    ای آرش آزاده در خدمتیم ما هم آماده :83:

نقل قول: sib
    مبارک باشه علیرضای عزیز
    ممنون سانازی :35:

نقل قول: دیااکو
    وقتی من با بوفی بوفی آشنا شدم دلزده بودم از دوستهای قدیمی و گریزان از دوستیهای جدید. بماند چرا. ولی واقعأ نمی دونم چه چیزی تو شخصیت علیرضا و تک تک بچه ها بود که واقعأ منو پا گیر کرد. شاید آدمی باشم که دوستیهام با بچه ها کمتر حالت خصوصی داشته ولی واقعأ به تک تک بچه ها یه رابطه احساسی خاص دارم ، مثل یه خانواده، و مطمئنأ شخصیت این جامعه مجازی متأثر از شخصیت ایجاد کننده اونه.
    تولدت مبارک و ممنون.
    وای دیااکو جان.. خیلی دلم تنگ شده بود برات.. دوستان قدیمی رو که می بینی دلت باز میشه. ممنون عزیز از حسن توجهت. ما فقط در خدمت شما عزیزان هستیم. بقیه اش لطف توجه خود شماست که اینجا رو زیبا کرده.

نقل قول: gilas
    یه عاالمه سپاس از خلق بوف بوفی 826
    مرسی گیلی جان. ما فقط آجر پرت کردیم. مهندساش خودتونین.. :83: آخه چرا منو تو این شرایط قرار میدین که همش تواضع به خرج بدم و خودمو به این شکلها در بیارم؟ :23:

نقل قول: Aramesh
    خواهش میکنم علیرضا جان.. :6:
    ارزش شما و زحمتهایی که برای ما می کشید, خیلی بیشتر از اینهاست..
    و این قدردانی کوچکی بود برای سهیم شدن در روز قشنگ تولدت و اینکه قلب بزرگی داری مهربون..
    همیشه در قلبهای ما خواهی بود.. 825
    ای قربان اون قلبهای مهربانتان که همیشه صفا و صمیمیت به بوفیلند آورده است.. :24:

نقل قول: bijjan
    علیرضا جان ممنون از همه تلاشها و زحماتی که کشیدی ایشالا 1 میلیارد و پانصد میلیون ساله بشی
    ای جان... نمیشه این سالها رو با دلار یا یورو عوض کنم؟ واسه هر سال یک یورور هم باشه قانعم ها.. :83: مرسی بیژن جان.

نقل قول: بچه مثبت
    بیش از دو سال است که با بوف بوفی زندگی میکنم با شادیهاش شادم و با غمهاش غمگین. بوفیلند جهانی دگرست...
    من یکسری از حرفها رو برای علیرضا پخ کرده بودم!
    مجدداً از زحماتش، از مدیریتش و از بودنش تشکر میکنم!:24:
    امین جون بودن شما برای من همیشه انگیزه بوده برای ادامه راه و فعالیتهای بیشتر. من هم همیشه از شما ممنونم که برای ادامه این راه همیشه انگیزه ام بودین. :8:

نقل قول: malakeh
    تبريك و تشكر :24: 386
    ممنون دوست خوبم
    نقل قول: MAJID ART
    تبريك و تشكر :24: 386
    مجید جون هنرمند.. منم از تو ممنونم. منتظر تموم شدن خدمتت هستیم تا مثل گذشته ها بیشتر ببینیمت.

از همه دوستانم که منو مورد لطف قرار دادن و به یادم بودن تشکر می کنم
    از همین جا یک خبر خوب هم بدم که قالب جدید 80% آماده شده و تا یکی دو روز آینده رو نمایی خواهد شد. البته قبل از رو نمایی به شکل نهایی آماده نمیشه و کارهای پایانیش رو به مرور انجام میدم.
    امکان تعویض به قالب قدیمی وجود خواهد داشت برای همه. بنابراین اگه کسی دوست داشت از قالب فعلی استفاده کنه امکانش هست.

• arash52

نقل قول: علیرضا
    1352

:15:
    والت دیسنی چرا؟

خوب والت ديسني خيلي از روياهامون رو به تصوير كشيد
    من سايتهاي زيادي سر زدم و عضو شدم ولي به نظر من اينجا يه جورايي از فيس بوك هم جذابتره :72:

• نخبه

تولدتون مبارک باشه :46: و خسته نباشید برای همه زحماتی که برای سایت میکشید:24:

• maryamlondon1

وای.. مرسی مریم جان.. همونطور که مازیار گفت دو تا صفرشو کم کنید تا در موردش فکر کنیم.. 150 سال هم کفایت می کنه. من خیلی قانع هستم

باشه علیرضا این هم 150000000000000000000000000000000000000000000 سال زنده باشی :23:
    از همین جا یک خبر خوب هم بدم که قالب جدید 80% آماده شده و تا یکی دو روز آینده رو نمایی خواهد شد. البته قبل از رو نمایی به شکل نهایی آماده نمیشه و کارهای پایانیش رو به مرور انجام میدم.
    امکان تعویض به قالب قدیمی وجود خواهد داشت برای همه. بنابراین اگه کسی دوست داشت از قالب فعلی استفاده کنه امکانش هست.

از زحمات بیدریغ شما تشکر وسپاسگزاری میکنیم :58: ...خیلی عالی شده ممنون :6:

• Aramesh

ای قربان اون قلبهای مهربانتان که همیشه صفا و صمیمیت به بوفیلند آورده است.. :24:

من نمیدونم چرا منو جمع بستی گفتی :9: :83: :6: ..

• mami

آقاي عليرضا تولدتان مباركككككككككككك

آقامدیر قبول نیست مگه من بی دعوت اومدم که برام مرسی نذاشتید 280 1163 1182 824

• Life Dream

مازیار جان این کوشمولو خدمت شما ارادت داره.. البته دیگه خیلی با این عکس فرق کرده.. واسه خودش مردی شده دیگه :83:

مثلاً اينطوريا! :4:

سفر بعد كي ايشالله :93:

• Mahboob

رئیس بزرگ خعلیییییییییییییییییییییییی ممنون و ممنون آرامش جان :1:

در کلام این زحمات نمی گنجه :9:

• booseh

:46: با سپاس هم از مدير گرامي براي زحماتشون
    و هم از آرامش عزيز براي اين تاپيك قشنگ

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: