₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عاقبت مردی که 50 سال برای ازدواج فکر کرد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » عاقبت مردی که 50 سال برای ازدواج فکر کرد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

عاقبت مردی که 50 سال برای ازدواج فکر کرد

375 بازدید، 12 پست، نویسنده: garfild

• garfild

تصویر در دسترس نیست

یک مرد آمریکایی پس از 50 سال فکر کردن به معشوقه خود بالاخره تصمیم گرفت با وی ازدواج کند. جونی واشنتن تصمیم گرفت پس از 50 سال فکر بالاخره با معشوقه خود به نام الیسا ازدواج کند.

جونی که درحال حاضر 86 سال سن دارد بعد از 50 سال فکر کردن به مساله ازدواج با معشوقه 83 ساله خود بالاخره تصمیم خود را گرفت.

جونی گفت: درست است که در تصمیم گیری مساله ازدواج با الیسا بسیار دیر عمل کردم، اما برای تصمیم گیری در مورد این مرحله ی مهم زندگی، نباید سریع عمل کرد و من اکنون 100 درصد مطمئن هستم که با الیسا خوشبخت می شوم.

به گزارش ایران ناز این زوج در پاسخ به سوالی درباره چگونگی نگه داشتن عشق و احساس خود در این مدت طولانی گفتند: مهمترین چیزی که در عشق مطرح است، تفاهم و تسامح میان طرفین است.

• دیااکو

نقل قول: garfild
    جونی که درحال حاضر 86 سال سن دارد بعد از 50 سال فکر کردن به مساله ازدواج با معشوقه 83 ساله خود بالاخره تصمیم خود را گرفت.

بعدأ تو این سن می تونند وظایف زناشوییشون رو انجام بدند، اگه بتونه که جونی خوب جونی داره.

• Aramesh

:89:
    جونی گفت: درست است که در تصمیم گیری مساله ازدواج با الیسا بسیار دیر عمل کردم، اما برای تصمیم گیری در مورد این مرحله ی مهم زندگی، نباید سریع عمل کرد و من اکنون 100 درصد مطمئن هستم که با الیسا خوشبخت می شوم.

خسته نباشن... :34:
    نقل قول: دیااکو
    بعدأ تو این سن می تونند وظایف زناشوییشون رو انجام بدند، اگه بتونه که جونی خوب جونی داره.

دیااکو,
    فکر کنم اگه میتونست هنوز از آزادیش مثل اون 50 سال لذت میبرد..حتماً نمیتونه که دیگه زن گرفته.. :24:

• دلشاد

واقعا خسته نباشه :56:

• arash52

مرتيكه كته كله چكش فرنگي :4:

• نغمه

همین تصمیم گیری های عجولانه است که به طلاق می انجامه دیگه 372 299

• The one

نقل قول: نغمه
    همین تصمیم گیری های عجولانه است که به طلاق می انجامه دیگه

:23:
    بابا اینها منظورشون از ازدواج فقط جشن و زیارت پاپه با حضور نوادګان البته :4:

• eltiaam

عجب سیاستی پس این تصمیم نهفته ست

نمایش یا پنهان متنخیالتون راحت !هراس از تنهایی وکهولت سن عامل این فداکاری بوده

• shaparak64

یکی از اعضای بدنش شدیدا خله :4:
    من اکنون 100 درصد مطمئن هستم که با الیسا خوشبخت می شوم.

عمری واسه ش مونده که میخواد خوشبختم بشه؟؟ :23::23: والاااااااااااااااااا
    مرتیکه واسه لگن گذاشتن زیرش، زن گرفته 388:83:

• mami

یک مرد آمریکایی پس از 50 سال فکر کردن به معشوقه خود بالاخره تصمیم گرفت با وی ازدواج کند

مگه برای ازدواج کردن فکرم باید بکنی منکه بایه نگاه بله رو گفتمو تمام :1:
    نقل قول: دیااکو

شمام که ماشاالله به جونتون فقط فکرکد 1140( شکلک ها )هستید:4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: