ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عاقبت مردی که 50 سال برای ازدواج فکر کرد
garfild
یک مرد آمریکایی پس از 50 سال فکر کردن به معشوقه خود بالاخره تصمیم گرفت با وی ازدواج کند. جونی واشنتن تصمیم گرفت پس از 50 سال فکر بالاخره با معشوقه خود به نام الیسا ازدواج کند.
جونی که درحال حاضر 86 سال سن دارد بعد از 50 سال فکر کردن به مساله ازدواج با معشوقه 83 ساله خود بالاخره تصمیم خود را گرفت.
جونی گفت: درست است که در تصمیم گیری مساله ازدواج با الیسا بسیار دیر عمل کردم، اما برای تصمیم گیری در مورد این مرحله ی مهم زندگی، نباید سریع عمل کرد و من اکنون 100 درصد مطمئن هستم که با الیسا خوشبخت می شوم.
به گزارش ایران ناز این زوج در پاسخ به سوالی درباره چگونگی نگه داشتن عشق و احساس خود در این مدت طولانی گفتند: مهمترین چیزی که در عشق مطرح است، تفاهم و تسامح میان طرفین است.
دیااکو
بعدأ تو این سن می تونند وظایف زناشوییشون رو انجام بدند، اگه بتونه که جونی خوب جونی داره.
Aramesh
خسته نباشن...
دیااکو,
فکر کنم اگه میتونست هنوز از آزادیش مثل اون 50 سال لذت میبرد..حتماً نمیتونه که دیگه زن گرفته..
دلشاد
واقعا خسته نباشه
arash52
نغمه
Ahora Quien
The one
بابا اینها منظورشون از ازدواج فقط جشن و زیارت پاپه با حضور نوادګان البته
eltiaam
نمایش یا پنهان متن
خیالتون راحت !هراس از تنهایی وکهولت سن عامل این فداکاری بودهshaparak64
عمری واسه ش مونده که میخواد خوشبختم بشه؟؟
مرتیکه واسه لگن گذاشتن زیرش، زن گرفته
mami
مگه برای ازدواج کردن فکرم باید بکنی منکه بایه نگاه بله رو گفتمو تمام
شمام که ماشاالله به جونتون فقط فکرکد 1140( شکلک ها )هستید
Galexy
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→