واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای کوروشیییییییییییییییییییییییییییییییی مرسییییییییییییییییییییییییییییی نمیدونم چی بگم عزیزم مقسی مقسی چطوری تشکر کنم کوروش جاااااااااااااااااااااااااااااااااااان نمیدونم چی بگم گفتم امشب ذوق..... میشم مرسی عاااااااااااااااااااالی بود خیلی قشنگ بوووووووووووود بی نظیز بود یه دنیا که نه دنیا دنیا تشکر کوروش جون خیلی با محبتی انشاالله لایق این همه مهرو محبتو خوبیت باشم خیلی زیبا و قشنگ بود با سلیقه انشاالله به زودی یاد بگیرم بتونم تلافی کنم البته به پای شما که نمیرسم کوروشیییییییییییییییییییی خیلی زخمت کشیدی آخه چی بگم من چطوری تشکر کنم......... یکی منو ببره
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای کوروشیییییییییییییییییییییییییییییییی مرسییییییییییییییییییییییییییییی نمیدونم چی بگم عزیزم مقسی مقسی چطوری تشکر کنم کوروش جاااااااااااااااااااااااااااااااااااان نمیدونم چی بگم گفتم امشب ذوق..... میشم مرسی عاااااااااااااااااااالی بود خیلی قشنگ بوووووووووووود بی نظیز بود یه دنیا که نه دنیا دنیا تشکر کوروش جون خیلی با محبتی انشاالله لایق این همه مهرو محبتو خوبیت باشم خیلی زیبا و قشنگ بود با سلیقه انشاالله به زودی یاد بگیرم بتونم تلافی کنم البته به پای شما که نمیرسم کوروشیییییییییییییییییییی خیلی زحمت کشیدی آخه چی بگم من چطوری تشکر کنم......... یکی منو ببره
جوووننن چه عشقولانه مبارک فرزانه جون باشه خواهری قدر این داداش جلال ما رو بدون که اینقدر مهربون و با معرفته گوهر نادره بازم مبارک هر دوتون باشه هیچی زیباتر از یه حس عاشقانه ی دو طرفه نیست خدا نصیب همه ی بندگان فرماید
من که نمیدونم چی شده کی به کیه من اینجا چیکار میکنم من میرم عرسک بازیمو بکنم وقته خوابمم گذشته هیچ خبری هم نیست من که نمیدونم چی شده فردا هم بیدار شم خاله بازیمو ادامه میدم
بهونه, کادوت ماله خودت فقط به من بگو چی شده من هم وقت خوابم گذشته هم باید الان برم عروسک بازیمو بکنم بچه که تا الان بیدار نمیمونه مامان بیاد دعوام میکنه اگه نگی کادوتو بر میدارما من کوچولو ام هنوز سرم نمیشه وحید من برم عروسکمو میخوام
اوفففففففف گفتم بوی عشق و عاشقی از سایت میاداااا ... به به چه چه مبارک فرزانه خانوم باشههههه عزیزهههه آفرین فسقلیییییییییی مبارک باشهههه اگه فرزانه رو اذیت کنی هرچی دیدی از چش خودت دیدی آندرستند؟
KuRoSh
از اون نگاه اولّی!
تا این نگاه آخری
عاشق بشی(
عاشق نشی(
بخوای نخوااای
عاشق بشی(
عاشق نشی (
بخوای نخوااای
قدّه خدا
تو که همه کارات، بابه دلمِ
خونه ی عشقت ، دیگه منزلمِ
خونه ی عشقت ، دیگه منزلم ِ
مثلِ بهاری ،
سبز و سبزه ای
قشنگ و نازی،
مثلِ گل تازه ای
قشنگ و نازی
مثل گل تازه ای
عاشق بشی (
عاشق نشی (
بخوای نخواااای
قدّه خدا ،
گفت بنويس گفتم با چه بنويسم قلم ندارم گفت با
استخوانت بنويس گفتم مركب ندارم با چه بنويسم
گفت با خونت بنويس گفتم ورق ندارم بر روي چه بنويسم
گفت بر روي قلبت بنويس گفتم چه بنويسم گفت بنويس
دوست دارم
براش بنويس دوستت دارم
در هوای دیدنت یک عمر در چله نشستم
چله را درمقدم عشقت شکستن دوست دارم
بغض سر گردان ابرم قله ای آرامشم کن
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم
من تو را بالاتر از من برتر از من دوست دارم
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم دوست دارم
بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم دوست دارم.........
لایق عشق تو منم
توی گلستون وفا،
تو یاسی من خاک ترم
تو واژه سلام عشق،
عسل ترین ترانه ای
واسه نفس کشیدن هام،
تو بهترین بهانه ای
با تو تا اوج آسمون،
بی تو اسیر قفسم
قسم به گریه های شب،
فقط تویی همنفسم
قسم به عطر گل سرخ،
باتو وفادار می مونم
همیشه خوب من تویی،
یه عمره اینو می دون
چیزی در نگاه تو هست
که خیلی دوست می دارمش...
چیزی در لبخند تو هست
که اخم مرا میمیراند بر چهره...
چیزی در آغوش تو هست
که شبیه بوی مهربانی خداست...
چیزی تو در گوشم می خوانی به گاه شب
که مثل هیچ شعری نیست...
تو شبیه یک چیزی
و هیچ چیز مثل تو نیست
یک چیزی که در هیچ چیز نمی گنجد وصفش...
بهونه
ژنرال
دلشاد
مبارک فرزانه عزیز
farzane
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای کوروشیییییییییییییییییییییییییییییییی مرسییییییییییییییییییییییییییییی
نمیدونم چی بگم عزیزم مقسی مقسی
چطوری تشکر کنم کوروش جاااااااااااااااااااااااااااااااااااان نمیدونم چی بگم گفتم امشب ذوق..... میشم
مرسی عاااااااااااااااااااالی بود خیلی قشنگ بوووووووووووود بی نظیز بود یه دنیا که نه دنیا دنیا تشکر کوروش جون خیلی با محبتی انشاالله لایق این همه مهرو محبتو خوبیت باشم خیلی زیبا و قشنگ بود با سلیقه
انشاالله به زودی یاد بگیرم بتونم تلافی کنم البته به پای شما که نمیرسم
آخه چی بگم من چطوری تشکر کنم.........
یکی منو ببره
farzane
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای کوروشیییییییییییییییییییییییییییییییی مرسییییییییییییییییییییییییییییی
نمیدونم چی بگم عزیزم مقسی مقسی
چطوری تشکر کنم کوروش جاااااااااااااااااااااااااااااااااااان نمیدونم چی بگم گفتم امشب ذوق..... میشم
مرسی عاااااااااااااااااااالی بود خیلی قشنگ بوووووووووووود بی نظیز بود یه دنیا که نه دنیا دنیا تشکر کوروش جون خیلی با محبتی انشاالله لایق این همه مهرو محبتو خوبیت باشم خیلی زیبا و قشنگ بود با سلیقه
انشاالله به زودی یاد بگیرم بتونم تلافی کنم البته به پای شما که نمیرسم
آخه چی بگم من چطوری تشکر کنم.........
یکی منو ببره
بهونه
این کادو منو بزار کنار
The one
farzane
ژنرال,
دلشاد,
MAJID ART
مبارک فرزانه جان
حورا
فرزانه جان مبارکه
نمایش یا پنهان متن
من بدوام برم عکسهاتون ....خدا نگدااااار
farzane
MAJID ART,
حورا جون
ali41
کوروش عاشق شدی
نمایش یا پنهان متن
مبارک هر دو تون باشهmaryamlondon1
farzane
maryamlondon1,
من که نمیدونم چی شده کی به کیه من اینجا چیکار میکنم
من میرم عرسک بازیمو بکنم وقته خوابمم گذشته
هیچ خبری هم نیست من که نمیدونم چی شده
فردا هم بیدار شم خاله بازیمو ادامه میدم
farzane
فقط به من بگو چی شده من هم وقت خوابم گذشته هم باید الان برم عروسک بازیمو بکنم بچه که تا الان بیدار نمیمونه مامان بیاد دعوام میکنه اگه نگی کادوتو بر میدارما من کوچولو ام هنوز سرم نمیشه وحید من برم عروسکمو میخوام
بهونه
آفرین
Ahora Quien
به به چه چه
مبارک فرزانه خانوم باشههههه عزیزهههه
آفرین فسقلیییییییییی
مبارک باشهههه
اگه فرزانه رو اذیت کنی هرچی دیدی از چش خودت دیدی
KuRoSh
ممنون از حضور گرمتون
بهروز جان شما از این سربازی مارو بکش بیرون ما خودمون رو کشیدیم بیرون شما نمی خوای بکشی بیرون
قابل شما رو نداشت
کسی دست نزنه
شرمندم می کنی آبجی به مهربونی شما که نمی رسیم
اون نادر یکی دیگه هست من کوروش هستم آبجی
نادر برای خودش گوهر داره منم برای خودم فرزانه دارم
به نادر بگو گوهرش رو به ما قالب نکنه
برای ما آزاد راهه
من جمله
آره ترکیده پخش زمین شده
بزار برسه دستمون باشه
آرررررررررررررررررررررررررررررره خبریههههههههههههههههههه
خوب منم نمی دونم