₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » «الكس»، طوطي نابغه رياضيدان
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » «الكس»، طوطي نابغه رياضيدان

بدون عکس

«الكس»، طوطي نابغه رياضيدان

468 بازدید، 13 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

محققان دانشگاه هاروارد، نتايج جديدي از نبوغ «الكس»، طوطي نابغه رياضيدان منتشر كردند.

يك طوطي به نام «الكس» و شامپازه‌اي به نام «شبا»، دو حيواني هستند كه بيش از ساير حيوانات به دليل داشتن نبوغ رياضي مشهور شده‌اند.

الكس يك طوطي خاكستري آفريقايي تربيت شده بود كه حتي پس از مرگش نيز خبرساز است.

نتايج آزمايشات نهايي نبوغ رياضي اين طوطي باهوش، بتازگي در مجله Animal Cognition (شناخت حيوانات) به چاپ رسيده است.

توانايي و نبوغ خارق‌العاده اين طوطي در يادگيري و فهم مفاهيم مختلف مانند اندازه، رنگ و مقدار باعث شگفتي محققان شده بود.

به گفته «ايرنه پپربرگ» از متخصصان روانشناسي دانشگاه هاروارد و مربي اصلي، اين طوطي نابغه، حتي قادر به درك مفهوم صفر نيز بود.

در يكي از اين آزمايش‌ها چهار بلوك آبي رنگ، سه بلوك قرمز و پنج بلوك آبي رنگ در مقابل اين پرنده قرار داده شد و از اين پرنده پرسيده شد كه رنگ بلوك پنج تايي چيست؟ «الكس» علاوه بر توانايي شمردن تعداد بلوك ها توانست رنگ بلوك را نيز بدرستي تشخيص دهد.
    تصویر در دسترس نیست

«الكس» توانايي مرتب كردن و جمع زدن اعداد عربي از يك تا هشت و شمارش اشيا تا شش را داشت. در 12 آزمايش براي جمع اعداد، اين پرنده باهوش توانست در 9 آزمايش پاسخ صحيح بدهد و در 10 آزمايش شمارش اشيا نيز در هشت مورد حاصل جمع درست را محاسبه كرده بود.

اين طوطي نابغه در اوايل سپتامبر سال 2007 ميلادي و در سن 31 سالگي به دليل مشكل قلبي مرد.

• zrnznn

من که قبول دارم ..... طوطیا خیلی باهوشن...ما هم یکیشو داریم....خیلی باهوشه، آدامس خیلی دوست داره.... :3:
    نمایش یا پنهان متنالبته تازگیا شوهرش دادیم....در واقع درستش اینه که داماد سرخونه آوردیم...الانم دو هفته ایه که 4 تخم گذاشته...کاش اینا در بیان...آخه پارسال هیچکدوم از تخماش جوجه نشد... :2: :48:

• malakeh

merc..kheyli jaleb bood :1: :46:

• دلشاد

ای ول به الکس :39:

• farzane

مرسی عالی بود بیژن جان واقعا منم قبول دارم نابغه هستن خالم یکی دارن به خاطر همین میگم ممنون 1189

• mami

نقل قول: bijjan
    اين طوطي نابغه در اوايل سپتامبر سال 2007 ميلادي و در سن 31 سالگي به دليل مشكل قلبي مرد

روحش شاد 286

من یه کاسکو دارم ولی خیلی خنگه:1:

• roze sorkh

چقدر باهوش بوده خدا رحمتی :10:

• نغمه

طوطی ها هم باهوشن هم دوست داشتنی ممنون بیژن خیلی جالب بود 286 282
    دلشاد, کلیپی که گذاشتین خیلی بامزه اس ممنون
    282

• shaparak64

ماهم یه کاسکو داشتیم ( فندق) بیچاره چند ماه پیش سکته کرد، مرد 299 :44: ولی خدابیامرز خیلی خنگ بود :4:
    نقل قول: zrnznn
    البته تازگیا شوهرش دادیم....در واقع درستش اینه که داماد سرخونه آوردیم...الانم دو هفته ایه که 4 تخم گذاشته...کاش اینا در بیان...آخه پارسال هیچکدوم از تخماش جوجه نشد... :2: :48:

:83: ایشالا جوجه بشن ایندفعه :5:

• ژنرال

منم تا حالا طوطی نداشتم... خنگ نبود... :51:

• chenzo

نقل قول: ژنرال
    منم تا حالا طوطی نداشتم... خنگ نبود... :51:

ما هم قناری داشته بیدیم اونها هم واقعا موجودات خنگی هستن

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: