ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
'نسل مردان منقرض نخواهد شد'
gilas
میدونم خوووووب هم میدونم
دیااکو
ولی بی نوا مردان، موجوداتی حساس که با کوچکترین صدمه روحی یا محیطی قلب نازکشون می شکنه و حیات رو به موجودات قسی القلب واگذار می کنه.
برعکس شما من دعا می کنم که خدا منو 4.4 میلیون سال دیگه از دنیا ببره چون زندگی کردن در دنیایی که پر از سوسک و زنه واقعأ وحشتناکه
gilas
قبلا با ادب تر بودی
دیااکو
گیلی ویلی شاید این قیاس مع الفارقی باشه (تازگیا دارم عرب می شم ها) ولی باور کن در بسیاری از مجامع علمی زن رو از لحاظ مقاوت و تطبیق پذیری با شرایط با سوسک که حشره ای بسیار مقاومه مقایسه می کنند. و این مقایسه به معنی این نیست که همه خصوصیات این دو موجود مثل همه. فقط از لحاظ مقاومت و سازگاری با محیط این قیاس انجام میشه. وگرنه زن که موجودی بسیار دوست داشتنیه کجا و سوسک نفرت انگیز کجا. اینی هم که گفتم دوست ندارم تو دنیایی که پر از سوسک و زنه باشم به خاطر این بود که سوسک نفرت انگیزه ولی در مورد زن شما حساب کن منه بنده خدا تک و تنها بیفتم در اختیار میلیونها زنی که همه هم آرزوی ازدواج دارند. خوب قبول کن وحشتناکه گیلی ویلی
ژنرال
mojde
ali41
The one
خب خدا رو شکر حداقل یه نفر با نئوری وجود حموم زنونه مخالفه
ali41
سکوت تلخ من پر صداتر از فریادهای زنانه در دل حمام مثلا بدون مرد بود یکتای بی همتا
نمایش یا پنهان متن
حمام زنانه منو یاد شیمی میندازه و قوانین آنتروپی و یا فیزیک و تئوری دنیاهای موازیN.e.D.a
حالا كو تا اون موقع
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→