₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻮﻑ ﺑﻮﻓﯽ [BOOFILAND2012]
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻮﻑ ﺑﻮﻓﯽ [BOOFILAND2012]
1 2 3

بدون عکس

ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﻮﻑ ﺑﻮﻓﯽ [BOOFILAND2012]

711 بازدید، 42 پست، نویسنده: علیرضا

• ژنرال

نقل قول: علیرضا
    ﻗﺎﻟﺐ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﻫﺪﻑ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺍﻧﺠﻤﻦ ، ﺑﺮﻭﺯ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﺳﺮﯾﻌﺘﺮ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﻮﺳﯿﻠﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺟﺪﯾﺪ ﻭ ﺗﺎﭘﯿﮑﻬﺎﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﺑﺮﺗﺮ ﺷﻤﺎ ، ﺣﺬﻑ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻏﯿﺮ ﺿﺮﻭﺭﯼ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﻣﺸﺨﺼﺎﺕ ﻭ ﺳﻮﺍﺑﻖ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻞ ﺗﺎﭘﯿﮑﻬﺎ ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺳﺮﯾﻊ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﺎ ﯾﮏ ﮐﻠﯿﮏ ، ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﮐﺶ (cache) ﺟﻬﺖ ﺑﺎﺭﮔﺬﺍﺭﯼ ﺳﺮﯾﻌﺘﺮ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﻓﺎﻟﺐ ﻭ ﺑﻪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﺍﺗﺼﺎﻟﻬﺎﯼ ﻏﯿﺮﺿﺮﻭﺭﯼ ﺑﻪ ﺩﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ، ﺯﯾﺒﺎ ﺗﺮ ﻧﻤﻮﺩﻥ ﻗﺴﻤﺘﻬﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻗﺎﻟﺐ

واقعا دستت درد نکنه :110:
    مشتاقانه منتظرم ببینم قالب جدید چطوره :72:

• بندری

دست شما درد نکنه علیرضای عزیز . ان شا الله همیشه همینطور موفق باشی . خدا قوت :46:

• mojde

ممنون از زحماتت عليرضاي عزيز :46:

• ماهی

ممنون علیرضا جان...منتظریم..ازتون ممنونیم و خیلی دوستتون داریم 337

• علیرضا

خوب تا چند لحظه دیگه با قالب جدید بالا میایم..
    لازم به ذکر هست که لوگوی بالای صفحه رو مجید آرت عزیز زحمتشو کشیدند و قول دادند بعد از اینکه قالب رو خودشون دیدند لوگو قشنگتری برامون طراحی کنند

قالب جدید هنوز 100% کامل نشده. قسمتهایی هنوز احتیاج به رسیدگی داره و قسمتهایی هم احتمالا با نظرات شما بازسازی و بهتر خواهد شد.

از همه شما که نسبت به تغییرات سایت علاقه نشون میدید و با نظرات خوبتون ما رو همراهی می کنید سپاسگزاریم :58: :46:

• arash52

علیرضا,

سپاس :46: :11:

• دلشاد

علیرضای عزیز خیلی عالیه متشکریم :6:

• Aramesh

توو قالب جدیده من گمشده بودم... 368
    قالب قدیمیو پاک نکنینا...من فقط با این راحتم.. :103:
    قبلیه دلباز تر...کیبرد فارسی ام داره... :9:
    نمیخوام.. 854

• دیااکو

مطمئنأ تغییرات لازمه و هر چی تو سکون باشه می گنده، ولی بوف بوفیم مثل خونه آدم یه حس تعلق رو به آدم منتقل می کنه، شما شاید تو خونتون هر چند وقت یه بار یه تغغیراتی بدید و وسائل رو جابه جا کنید و شاید وسائل جدید اضافه کنید ولی کمتر پیش میاد که همه وسایلی که برات یه حس نوستالوژی داره رو دور بریزید و وسائل جدید بیارید، و اگه اون کار رو انجام بدید تا یه مدتی حس تعلق رو به اون مکان از دست می دید. من این حس بهم دست داد و به شخصه دوست داشتم اگه تغییراتی انجام می شه به صورت تدریجی و مداوم باشه. این نظر من بود. و من فکر می کنم اگه انواع نظرات گفته بشه تصمیم گیریها بهتر بتونه انجام بشه.
    ولی از حق نباید گذشت که قالب جدید هم جالبه و مطمئنأ تا چند وقت دیگه همون حس سابق دوباره برمی گرده. ممنون علیرضا

• levrone

علیرضا,
    خدا قوت علیرضا جان.

• N.e.D.a

خيلي خوجل شده دوسش دارم ميسي مستل مديل 261

• sib

دست شما خسته نباشه :4:

• KuRoSh

سپاس علیرضا جان برای تلاشت
    آقا من فکر کنم گند زدم الان با قالب اولی اومدم چطور می تونم برگردونم به قالب قبلی :4:

• دلشاد

نقل قول: کوروش فسقلی
    آقا من فکر کنم گند زدم الان با قالب اولی اومدم چطور می تونم برگردونم به قالب قبلی

جهت بازگشت و تغیر قالب میتونید روی آواتارتون کیک کنید و در پایین پنجره آواتار گزیزنه ای وجود دارد برای تغیر قالب سایت :72:

• ژنرال

دستت درد نکنه علیرضا جان بابت قالب جدید سایت :46:

یه اظهار نظر فنی هم بکنم!

همین که قالب جدید به صورت Div Based طراحی شده، این خودش خیلی روی سرعت سایت و همچنین دیده شدن در گوگل موثره!
    قالب قبلی بر اساس table طراحی شده، که یه روش منسوخ شده س!

دو تا نکته هم در مورد قالب جدید.
    اول اینکه توی صفحه انجکن، لیست 20تایپیک آخر هست.
    لیست بقیه کجاست؟ من ندیدم یا واقعا نیست؟ :9:

دوم اینکه به نظرم عرض صفحه زیادی کوچیک به نظر میاد و فضای خالی دو طرف زیاده، سایت یه جورایی تنگه انگار!
    البته این سلیقه ایه... شاید به خاطر چینش قسمتهای مختلف سایته.
    الان عرض صفحه، 990px هستش.
    با توجه به اینکه الان تقریباً همه کاربران، مانیتورهای بالا 17اینچ دارن، فکر میکنم عرض سایت لااقل 1000px در نظر گرفته بشه خوبه و با این عرض، مانیتورهای بالای 17 اینچ، صفحه اسکرول افقی نمیخوره.

نمایش یا پنهان متنچند تا سوال در مورد مسائل فنی قالب هم داشتم که تو پیغام خصوصی میپرسم. :46:

• دیااکو

زود قضاوت کردم، قالب جدید کاملأ هوشمندانست و امکان دسترسی بیشتری هم در اختیار می ذاره، البته هنوز تو قسمت نوستالوژی سر حرف قبلیم هستم. حالا چطور میشه برگشت به قالب قبلی؟
    من رو آواتارم کلیم می کنم مشخصات کاربری میاد، در ضمن این کلید نقل قول کو؟

• هاچو هاچو

مرسی علیرضا جان 826 از همه دوستان که در این امر زحمت کشیدن هم ممنونم :46:
    نمایش یا پنهان متنالان یکم گیج شدم فقط :99:

• دلشاد

علیرضای عزیز سنتر آپلود عکس و سنتر آپلود فایل قطع شده :2:

• علیرضا

ممنون از نظراتتون
    البته حق میدم که در ابتدا دلتونو بزنه و قالب قبلی رو ترجیح بدین ولی بعد از چند روز استفاده حتما یواش یواش عادت می کنید.
    دیااکو جان حق با شماست من هم همین حس رو نسبت به تمام چیزهایی که یک مدت ازشون استفاده می کنم پیدا می کنم و عوض کردنش یک کم آدمو دلتنگ می کنه..
    ممنون که نظر دومت رو هم نوشتی. امیدوارم در مجموع راضی بوده باشید

ژنرال عزیز از نظرات کارشناسانه ات ممنونم. خوشحال میشم تمام صحبتهات رو بشنوم.

انتخاب قالب
    قالب قدیمی:
    تصویر در دسترس نیست

قالب جدید:
    تصویر در دسترس نیست

از همه دوستانی که تشکر کردند و قالب جدید رو تایید کردند هم بسیار سپاسگزارم.. کم کم و با کمک شما قالب جدید رو کاملتر و بی نقص تر می کنیم.

• carlos

سلام استاد
    سایت خیلی خوشگل شده
    مبارکمون باشه :10:

یکی از چیزهایی که خیلی خوشم اومده اینه که مطالب اضافی دیگه دیده نمیشه به راحتی

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: