₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » بین ضعف و قوت...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » بین ضعف و قوت...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

بین ضعف و قوت...

436 بازدید، 27 پست، نویسنده: The one

• The one

نقل قول: ali41
    رسیدیم به آیه 27 سوره تنهایی

:23: :23: نه دیگه عبادت هر چی اجتماعی تر باشه ثوابش بیشتره

نمایش یا پنهان متنراستی من هیچوفت نفهمیدم غیر از اهنگ کمیل خان از چه اهنگهایی خوشت میاد :4:

• ماهی

نقل قول: The one
    فدات بشم ولی من همیشه از احساس ضعفم بدم اومده خیلی بده که ادم به دیگران متکی باشه اگه این تکیه کردن دوطرفه باشه لذتبخشه ولی یه طرفه بودنش به ادمی مثل من و تو احساس انگل بودن میده مطمئن باش ما اینجوری بار نیومدیم عزیزم :8:

The one,
    خدا نکنه یکتای گلم.. :11:
    من در این مورد خیلی وقتا فکر می کنم.بحث خیلی گسترده ای هست و با یک پست نمیشه در موردش صحبت کرد.من آدم خیلی قویی نیستم ..شاید فقط یه جور احساس مسئولیت هست نه قوی بودن...اگر قوی بودم خسته نمی شدم.. :2:

• farzane

مرسی خانومی بسیار هم زیبا 1189 786

• ali41

راستی من هیچوفت نفهمیدم غیر از اهنگ کمیل خان از چه اهنگهایی خوشت میاد :4:

راستش من تو عالم تنهاییم آهنگ سکوتو دوست دارم :4: تو دستو بالت چی داری؟ :4:
    نمایش یا پنهان متنمن کلا هیچ چیز به اندازه سکوت ارومم نمیکنه مگه چی بشه از یه آهنگ عربی که یه دوست بده خوشم بیاد اونم چی بشه :4:

• N.e.D.a

براي منم پيش اومده 1178
    آهنگا خوجل بودن 1079

• The one

ماهی,
    :2: امیدوارم به ارزوهای زیبات برسی خواهری :8:

farzane,
    :8: :11:

نقل قول: ali41
    مگه چی بشه از یه آهنگ عربی که یه دوست بده خوشم بیاد اونم چی بشه

ناز مکن بهر کسی اول خودم بعدا کسی :4: حالا که اینجوریه مگه چی بشه منم بخوام نیت کنم که وقت اضافه داشته باشم که بخوام تاپیک تقدیم کنم :4:

N.e.D.a,
    قربانت :11:

• ali41

ناز مکن بهر کسی اول خودم بعدا کسی :4: حالا که اینجوریه مگه چی بشه منم بخوام نیت کنم که وقت اضافه داشته باشم که بخوام تاپیک تقدیم کنم :4:

:93:
    خدا باید خیلی آدمو دوست داشته باشه سکوت به زبان عربی بخواد :4: بعدش تاپیک بین النهرینی نه بین المللی یه دفه تو سرش هوار بشه :4:
    مرسی میشه اول دومیو بزنی :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: