₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » تقدیم به ali 41
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » تقدیم به ali 41

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

تقدیم به ali 41

644 بازدید، 63 پست، نویسنده: The one

• The one

دیااکو,
    :23:
    مولوی زیست شناس بود یا مثنوی اناتومی ؟ اوه حواسم نبود واسه همین معنوی بوده دیگه :23:

• ali41

نقل قول: دیااکو
    من معمولأ وقتی فضا رومانتیک می شه حرفی برا گفتن ندارم و الکن میشم.
    مبارک علی آقا باشه. سعی کردم مطلبی بنگارم ولی در اینطور مواقعی سر چشمه قرایحم می خشکه، از اون تاپیکها بزنید تا بیام براتون مثنوی هفت من بسرایم.ای تو روحت پروستات.

خیلی بد شانس یا کم سعادت بودم که از حضور پر فیض شما تو فقر شنا میکردم و محروم بودم :46:
    من شعری نیستم ولی مثنویتون رو دوس دارم دیاکوی عزیز
    لطف عالی مزید خوش حال شدم :46:

• هاچو هاچو

256 مبارکت باشه عمو خان 786 خیلی گله عمو 287 خودش میدونه که من چقدر دوستش دارم :56:
    مرسی هیفای مهربون 826

• EVANESCENCE

مرسی یکتا عزیزممممممممم
    مبارک علی اقا باشه

• KuRoSh

نقل قول: The one
    خبر خاصی نیست انشاالله خیره

همون خیریه خودش کلی حرف داره :1:

• علیرضا

ما که سعادت نداشتیم زیاد از محضرشون فیض ببریم ولی باعث افتخاره که چنین فرهیختگانی که مورد تایید یکتا جان هستند رو در کنارمون داریم.
    ممنون از تاپیک قشنگتون. :46:

• ali41

من از اون پدیده هایی ام که معمولا دیر کفش میشم بیشتر تو مود پا برهنگی وخاکی بیدنم :23:

از اونجایی که من یه مدت شاگرد کفاش بودم پدیده های بی کفشو زود میکشفم :4:
    بزار پاهات برهنه بمونه گلم ، لیاقت تو تاج عزت بر سری است که در تاریکخانه روزگار عکسهایی به زیبایی خنده پاک نوزاد، به تصویر میکشه ..... پابرهنه در عرش بمان ، با کفش در فرش مباش :1:

نقل قول: هاچو هاچو
    مبارکت باشه عمو خان

مهدی جان مرسی عزیزم لپاتو به چشم برادری :4: بیار جلو :11:

EVANESCENCE,
    ممنونم :46:

نقل قول: علیرضا
    که مورد تایید یکتا جان هستند رو در کنارمون داریم

به واسطه یکتای عزیز چه افتخاری نصیب من شد که دوست بزرگوارم سری به کلبه درویشان بزنند :46: حرف دلم در مورد سایت نازنینی که منیجری مثل شما داره قبلا مورد عنایت شما قرار گرفت :1: دوباره همون برادر :4: لطف فرمودید علیرضای عزیز :46:

• Aramesh

نازنینم اجازه بده من این شاخه گلو از طرف علی جان تقدیمت کنم خوبه. . آخه فکر نمی کنم بتونه با سرعتی که داره راحت تصویر آپلود کنه

الهــــــــــــــی... 1153
    من عاشــ..........ـق رزم..مرررررررسی یکتای خوش قلب و مهربونم...
    825 :11:

نقل قول: ali41
    شاگردی که قدر معلمشو ندونه مستحق تنبیه کافیه بگی تا خدمتش برسم

:100: نه..خشانت لازم نیست پسر خوبیه... :9:

اینم تقدیمی من به کوروش نازنینت یدونشم بده به باباش با اجرای مولت کالر خودت

803 :9: 826

• shaparak64

مرسی مرجان خانوم مهربون :9:

786:5::6:
    چند تا 913 طلبت :4:

هههههههههه :74: مادر نزاییییییییییده :4::23:
    مرجان خانومیه کم پیدا که دیگه روم نمیشه شلاقت بزنم حالا این یکیو داشته باش 913 تا خودت وقتی گم میشی گول نخوری 913

391 نزززززززن 391 عمو خانه بدجنس :10:
    نمایش یا پنهان متن:46:

• ali41

نقل قول: shaparak64
    391 نزززززززن 391 عمو خانه بدجنس :10:

دوست خوب کسیه که اشکتو در بیاره نه کسی که خندتو در بیاره :4:
    نوش جونت واسه اخلاقت خوبه 913

Aramesh,
    تو که خوشت اومد میگفتی سهمیه بابای بچه رو بیشتر میکردم :23: هیفا جون از بانک به حساب من یه چک بکش واسه ابجیمون :4:

• ژنرال

حیف که ali41 منو دیر کشف کرد :4:

• ali41

نقل قول: ژنرال
    حیف که ali41 منو دیر کشف کرد :4:

تو هنوزم اینتراپت منو یادته :37: ولی واسه جبران یه قولو بهت میدم که زود گمت کنم :4:
    نمایش یا پنهان متنمرسی داداش گلم :46:

• The one

هاچو هاچو,
    خواهش میشه میتی :4:

EVANESCENCE,
    الهی من قربونت برم خیلی مبارک باشه خانمی خواهری نازم :8: :11:
    نمایش یا پنهان متندیدی این همسایه فضولها رو که روزی شونصد بار با ادم احوالپرسی می کنن و تبریکم میگن :23:

نقل قول: کوروش فسقلی
    همون خیریه خودش کلی حرف داره

جلال جان خیره یعنی در برابر هر توفیق الهی سر تعظیم فرود می اوریم.. حالا این توفیق میتونه مادی معنوی فرهنگی اجتماعی و الی اخره باشه که وقت سر زدن به سایت رو هم طبعا کمتر میکنه اوکی عزیز خواهری؟ :4:

نقل قول: علیرضا
    ما که سعادت نداشتیم زیاد از محضرشون فیض ببریم ولی باعث افتخاره که چنین فرهیختگانی که مورد تایید یکتا جان هستند رو در کنارمون داریم.
    ممنون از تاپیک قشنگتون.

خواهش میکنم علیرضا جان من کوچیکتر از اونم که بخوام کسی رو تایید کنم :84: ولی منت گذاشتید که به تاپیکم سر زدید متشکرم :46:
    از اونجایی که من یه مدت شاگرد کفاش بودم پدیده های بی کفشو زود میکشفم
    بزار پاهات برهنه بمونه گلم ، لیاقت تو تاج عزت بر سری است که در تاریکخانه روزگار عکسهایی به زیبایی خنده پاک نوزاد، به تصویر میکشه ..... پابرهنه در عرش بمان ، با کفش در فرش مباش

شما لطفا یک لیست از دفتر خاطراتتون رو اینور اب پرت کنید داره لازم میشه کم کم :4:
    نمایش یا پنهان متنعجب جمله ی زیبایی بود دومی دست مریزاد استاد لذت بردم :65: :39:

نقل قول: Aramesh
    من عاشــ..........ـق رزم..مرررررررسی یکتای خوش قلب و مهربونم...

قربانت قابل تو نداشت نازنینم :8:

هیفا جون از بانک به حساب من یه چک بکش واسه ابجیمون

اول بپرسید ببینید ابرنگ باشه یا رنگ روغن :4:

نقل قول: ژنرال
    حیف که ali41 منو دیر کشف کرد

گازهای بی اثر که خیلی وقته کشف شدن :4:
    نمایش یا پنهان متنساری ولی شوخی بیمزه ای بود :46: :24:

• Aramesh

و که خوشت اومد میگفتی سهمیه بابای بچه رو بیشتر میکردم :23:

نهههههههههه... 852

نمایش یا پنهان متن از لا در و دیوار و سقف و پنجره و.. 824 از سهمیه گذشته.. 824 همش دنبال بهونه است..منو ادب کنه.. :9: :83: آسایش نداریم که.. 806

• The one

Aramesh,
    :4: نازیی انشالله همیشه خوشبختیتون به همین زیبایی و هیجان نمودار بشه عزیزم :6:

• ali41

شما لطفا یک لیست از دفتر خاطراتتون رو اینور اب پرت کنید داره لازم میشه کم کم :4:

من بجای دفتر خاطراتم دوست دارم سهامدار تنهایت بشم و در کشف راز آرامشو و سربلندیت در زمین بی مهریها به آسمان پرواز کنم .... دوست داشتی دستتو بده به من بیا از بالا نگاه کن و فقط امروزو ببین تا تلخی گذشته و خطای دیروزها رو به فراموشی بسپریم :1: لیاقت تو پرواز در بی نهایته نه بال بال زدنو با مگس ها پریدن :46:

• The one

من بجای دفتر خاطراتم دوست دارم سهامدار تنهایت بشم و در کشف راز آرامشو و سربلندیت در زمین بی مهریها به آسمان پرواز کنم .... دوست داشتی دستتو بده به من بیا از بالا نگاه کن و فقط امروزو ببین تا تلخی گذشته و خطای دیروزها رو به فراموشی بسپریم لیاقت تو پرواز در بی نهایته نه بال بال زدنو با مگس ها پریدن

:4: :24:

نمایش یا پنهان متنعلیی :6: 627

• Aramesh

:4: نازیی انشالله همیشه خوشبختیتون به همین زیبایی و هیجان نمودار بشه عزیزم :6:

مرررررررسی عزیزم...803 یه مثبت برای این جمله ی قشنگت تقدیم کردم.. 826

• ژنرال

گازهای بی اثر که خیلی وقته کشف شدن :4:

آدم گاز بی خطر باشه، بهتره تا اینکه دی اکسید کربن باشه :4:

نمایش یا پنهان متنما ارادت داریم خدمت شما 786

• ali41

هیفای عزیزم 318 من خیلی دوست داشتم شعر نازنینتو تو تاپیک خودم تفسیرش کنم ، خب نشد و تحت شرایط ناخرسندی که از اظهار عشق من به تو پیش اومد گفتم قبل از مرخصی بیام شعر زیباتو 1014 بزرام تو این تاپیک تا هم دوباره از لطف ، ابراز محبت و عشقت 303 تشکر کنم و هم تنوعی شده باشه و از فضای تاپیک پر از احساس خودم که فریاد عشقم کمی باعث رنجش شد ، فاصله بگیرم :2:

روزگاری پر ز بی مهری و کین ... خون دل هم از درون کرده کمین
    عزیزترینم دیگه اجازه نمیدم کسی خون بدلت کنه :8:
    ناگهان تابنده شد نوری مرا ... نوری از عشق و خدا، نه از زمین
    نور خدا به رقت قلب خودت بوده ، من فقط تو رو از خدا برای خدا خواستم همین :48:
    روشنایی داد و بر ابرم نهاد ... هم انرژی داد و فریادی وزین
    شاکرم که باعث شدم قدر زیباییتو بدونی و حرفاتو بزنی 318
    دادم از بیداد جور عشق بود ... کز تکلف شرم آرد بر جبین
    عرق شرم بر جبین آنان که قدر عشق و محبت تو رو ندونستن :6:
    داد من مخفی درون یاد و من ... همچو خاکستر به قلب آتشین
    فدای قلبت بشم :8: دیگه نمیزارم آزار ببینه :6:
    یاد دادی داد من والاتر است ... برتر از حتی غروری آهنین
    فرط تواضعت گاهی بی مهری به خود نازنینت بود و منشا سوء استفاده اغیار :11:
    بی تو من فریاد قلب خسته ام ... با تو عشقی ناب ، بی شک اولین
    حبیبتی هیفا :8: مبارکت باشه نازنینم :11:
    بی تو محتاجم گریزانم غمین ... با تو می خندم چو گویی نازنین
    به خدای پاکی ها هیچ وقت تنهات نمیزارم عزیزم :6:
    مَخلَص شعرم در این مصرع بوَد ... دوستت دارم علی، باشد؟ همین.. :24:
    هیفای من تک تک سلولهای بدنم تو را فریاد میزنند :6: من هم دوستت دارم عزیزم :6:

نزدیک صبح شده مغزم کمی خستس و جسمم یاری نمیده :79: چشمای آستیگماتمم اذیتم میکنه :79: نتونستم حق مطلب شعر قشنگتو ادا کنم ، فقط میخواستم شعرتو بزارم تو تاپیک خودت تا بدونی من همیشه دوست دارم و همه جا باهاتم :79:

نترس عزیزم از تند بادهایی که تن من و تو با اونها غریب نیست ، دستمو بگیر من مرد تنهایی تو و شریک درد هایت خواهم بود :6: با نرمی ترنم عشقم دردهایت را بر جان ناقابلم میخرم تا تو آسوده باشی :8: سکوت دردهای من در گرو آرامش تو تبدیل به فریادی از حمایت تا بینهایت محبت و مهر به روح نازنیت خواهد شد تا من هم آرام گیرم و در آغوش تو به حقیقتی که در جستجویش رنجها کشیده ای و کشیده ام برسیم :6: ای قلب خسته من نترس من در کنارت تا بینهایت ایستاده ام و ترسی از طوفانهای زمین و زمان نخواهم داشت :6: خدا تو را در قلب من گواهی میدهد . حلقه وصل من و تو جنسش بدلی نیست ، حلقه گمشده ای از جنس حقیقت است که به لطف حقیقتش ، در قلبهای شکسته مان مکاشفه شد و قلبهایمان را پیوندی از مهر الهی زد :8:
    این پاداش دو قلب شکسته و رنجوری است که در پی محبت ، صداقت خرج میکنند و دیگر ترسی از صداهای آزار دهنده ندارند :6:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: