ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@ و اسكار تعلق مي گيرد به ...@
arash52
اسامی کامل برندگان اسکار به شرح زیر است:
نخستین اسکار
تام هنکس بر روی صحنه میآید و نام رابرت ریچاردسون، فیلمبردار هوگو را به عنوان برنده اسکار بهترین فیلمبرداری اعلام میکند.
اسکار دوم
تام هنکس نام برنده دومین اسکار امشب را اعلام میکند: هوگو برنده بهترین کارگردان هنری.
اسکار سوم
کامرون دیاز و جنیفر لوپز برنده اسکار بهترین طراحی لباس را معرفی کردند: مارک بریجز برای آرتیست. این نخستین اسکاری است که او دریافت میکند.
اسکار چهارم
این دو بازیگر نام برندگان اسکار بهترین چهره پردازی را هم اعلام کردند؛ مارک کولیر و جی روی هلاند برای فیلم بانوی آهنین.
اسکار پنجم
جدایی نادر از سیمین برنده اسکار شد. اصغر فرهادی اسکار خود را از ساندرا بولاک دریافت کرد.
جزئيات بيشتر در اين دو تاپيك :
شب فراموش نشدني براي سينماي ايران
آن مرد با اسكار آمد
اسکار ششم
جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن به اکتاویا اسپنسر برای فیلم خدمتکاران رسید. این جایزه را کریستین بیل اعطا کرد.
اسکار هفتم
کرک بکستر و اگنس وال تدوینگران دختری با خالکوبی اژدها جایزه بهترین تدوین را می گیرند.
اسکار هشتم
فیلیپ اتاکستون و یوجین گرتی جایزه بهترین صدابرداری را برای هوگو می گیرند.
اسکار نهم
بهترین تدوین صدا: این جایزه هم به هوگو رسید.
اسکار دهم
او همراه گوینت پالترو فیلم شکست ناپذیر را به عنوان برنده اسکار بهترین مستند اعلام می کنند.
اسکار یازدهم
کریس راک، بازیگر و کمدین آمریکایی برای اعلام برنده اسکار بهترین انیمشن بلند بر روی صحنه می رود. رنگو برنده این جایزه میشود.
اسکار دوازدهم
اسکار بهترین جلوههای ویژه به فیلم هوگو رسید. تاکنون هوگو با پنج اسکار در صدر فهرست برندگان امسال است.
اسکار سیزدهم
جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد. کریستوفر پلامر برای فیلم تازه واردها برنده این جایزه شد.
اسکار چهاردهم
لودویس بورس اسکار بهترین موسیقی اریژینال را از اوون ویلسن و پنه لوپه کروز برای فیلم آرتیست گرفت.
اسکار پانزدهم
بهترین آهنگ اریژینال به فیلم مرد و ماپت رسید.
اسکار شانزدهم
نویسندگان فیلم اولاد به عنوان برندگان بهترین فیلمنامه اقتباسی معرفی شدند.
اسکار هفدهم
وودی آلن اسکار بهترین فیلمنامه اریژینال یا غیراقتباسی شد. وودی آلن برای گرفتن جایزه در سالن حضور نداشت. اصغر فرهادی نیز به برای فیلمنامه جدایی نادر از سیمین نامزد دریافت این جایزه اسکار بود.
اسکار هجدهم
اسکار بهترین فیلم کوتاه به فیلم ساحل اهدا شد.
اسکار نوزدهم
جایزه بهترین انیمیشن کوتاه به "کتابهای پرنده آقای موریس لسمور" رسید.
اسکار بیستم
میشل آزاناویسیوس کارگردان فیلم آرتیست جایزه بهترین کارگردانی را گرفت.
اسکار بیست و یکم
ژان دوژردن بازیگر فیلم صامت آرتیست برنده بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.
اسکار بیست و دوم
کالین فرث نام، مریل استریپ به عنوان برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن اعلام کرد. این سومین بار است که مریل استریپ به اسکار دست مییابد. او آخرین بار 30 سال پیش این جایزه را برده بود.
اسکار بیست سوم و آخر
آرتیست به عنوان بهترین فیلم هشتاد و چهارمین دوره اسکار معرفی شد.
منبع : همشهری آنلاین
gilas
خوشحالم که اسم ایران هم تو لیست برنده ها هستش
arash52
توصيه ميكنم اين فيلم رو از دست نديد
علیرضا
ﺑﺎﺯﻡ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺍﺻﻐﺮ خان
gilas
اول فکر کردم دوباره از من غلط املایی گرفتی
دارم تو پست خودم میگردم که این چیه
باچه میبینم
mz56mz
من هم به تمام هموطنان عزيزم بابت اين جايزه تبريك عرض ميكنم
ماهی
آخی..
نمایش یا پنهان متن
مخصوصا دوبله شgarfild
Holtek
ژنرال
mami
با چندتا رای
جدایی نادر از سیمین برنده اسکار شد. اصغر فرهادی اسکار خود را از ساندرا بولاک دریافت کرد.
دلشاد
The one
واقعا با معنیه با پسمل مامان چند بار مشاهده گردید
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
بیشترشون رو دارم در مغازهژنرال,
نغمه
arash52
اول فكر كردم نوشتي سيمين غانم ، گفتم چه ربطي داشت
N.e.D.a
ايول ايول
farzane