سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیرگرفتار همون بهتر که ساکت باشه این دل جدا از این ضوابط باشه این دل از این بد تر نشه رسوایی ما که تنها تر نشه تنهایی ما
که کاره ما گذشته از شکایت هنوز هم پایبندیم در رفاقت میریزه تو خودش دل غصه هاشو آخه هیچ کس نمیخواد قصه ها شو
کسی جرمی نکرده گر بما این روز ها عشقی نمیورزه بها یی داشت این دل بیشتر ها که در این روزانمی ارزه
سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره
Ahora Quien, عزیزمییییییییییییییییییییییییییییی مهربووووووووووووووووووون جوووووووووووووووووووووون یلدای بی همتا و گل خیلی با محبتی دنیا دنیا بازم تشکر و بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس دوست داشتنی دوست دارم
Ahora Quien
دلم اهل شکایت نیست
هزار شاکی خودش داره
خودش گیرگرفتار
همون بهتر که ساکت باشه این دل
جدا از این ضوابط باشه این دل
از این بد تر نشه رسوایی ما
که تنها تر نشه تنهایی ما
که کاره ما گذشته از شکایت
هنوز هم پایبندیم در رفاقت
میریزه تو خودش دل غصه هاشو
آخه هیچ کس نمیخواد قصه ها شو
کسی جرمی نکرده گر بما این روز ها عشقی نمیورزه
بها یی داشت این دل بیشتر ها که در این روزانمی ارزه
سکوتم از رضایت نیست
دلم اهل شکایت نیست
هزار شاکی خودش داره
farzane
♥♥♥♥♥♥♥♥ وااااااااااااااااااااااااااااااای یلدا جوووووووووووووووووووووووووووووون جوووووووووووووووووووووووووووووووونم مرسی مهربووووووووووووووون مرسی با محبت دستت درد نکنه یه دنیاااااااااااااااا تشکر و بووووووووووووووووووووووووووووس به روی مااااااااااااااااااااهت نازنینم جوووووووووووووووووووونم خیلی قشنگهههههههههههههههه خیلی عاااااااااااااااااااااالیه حرف ندارهههههههههههههههههه بی نظیرهههههههههههههههه قربونت بشم عزیز دلم خیلی گلییییییییییییییییی نانازی خانووووووووووووووووووووووووووووم ♥♥♥♥♥♥♥♥
بهونه
هاچو هاچو
حورا
فرزانه جان مبارکت باشه دوست خوب و مهربون
نغمه خانم شما هم خانم خوبی هستین
farzane
farzane
حورا, مرسی عزیزم دوست گل و مهربونمی
mz56mz
مبارك عمو فرزانه عزيز
farzane
دلشاد
آشتی آشتی
مرسی یلدای عزیز قشنگ بود
مبارک فرزونشششششش
Aramesh
فرزانه مهربون و دوست داشتنی..مبارکت باشه عزیزم..
زیبا بود یلدای عزززیزم..مررررسی
پری سا
farzane
آره آشتی آشتی وحید گله از بس ما همیشه آشتی هستیم خودش میدونه هر روز صبح...... بگم وحید
میسی میسی
Ahora Quien
♥♥♥♥♥♥♥♥ وااااااااااااااااااااااااااااااای یلدا جوووووووووووووووووووووووووووووون جوووووووووووووووووووووووووووووووونم مرسی مهربووووووووووووووون مرسی با محبت دستت درد نکنه یه دنیاااااااااااااااا تشکر و بووووووووووووووووووووووووووووس به روی مااااااااااااااااااااهت نازنینم جوووووووووووووووووووونم خیلی قشنگهههههههههههههههه خیلی عاااااااااااااااااااااالیه حرف ندارهههههههههههههههههه بی نظیرهههههههههههههههه قربونت بشم عزیز دلم خیلی گلییییییییییییییییی نانازی خانووووووووووووووووووووووووووووم ♥♥♥♥♥♥♥♥
303 786 282 318 1016 1014 1219 979 1015 976 1244 1153 826 824 825 831 413 671 524 614 903 227 283 1234 1246 1233 1189 786 280 273
فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتت عزیزمممممممممممممممم .......... قابلتو ندارممممممممم خانوم گلممممممممممم
مبارك عمو فرزانه عزيز
مرسی یلدای عزیز قشنگ بود
مبارک فرزونشششششش
فرزانه مهربون و دوست داشتنی..مبارکت باشه عزیزم.. 1153 786
مرسی از همه که کامنت دادید ... فرزانه جون زحمت جوابش رو میکشه
Ahora Quien
303 786 282 318 1016 1014 1219 979 1015 976 1244 1153 826 824 825 831 413 671 524 614 903 227 283 1234 1246 1233 1189 786 280 273
فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتت عزیزمممممممممممممممم .......... قابلتو نداره خانوم گلممممممممممم
مبارك عمو فرزانه عزيز
مرسی یلدای عزیز قشنگ بود
مبارک فرزونشششششش
فرزانه مهربون و دوست داشتنی..مبارکت باشه عزیزم.. 1153 786
مرسی از همه که کامنت دادید ... فرزانه جون زحمت جوابش رو میکشه
farzane
پری سا, مرسی عزیزم ممنونم پریسا جونم دوستای مهربونم
bijjan
farzane