₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » آیا كلبه شماهم در حال سوختن است؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » آیا كلبه شماهم در حال سوختن است؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

آیا كلبه شماهم در حال سوختن است؟

215 بازدید، 13 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

تصویر در دسترس نیست

تنها بازمانده يك كشتی شكسته، توسط جريان آب به يك جزيره دورافتاده برده شد. با بيقراری به درگاه خداوند دعا ‌كرد تا او را نجات بخشد، ساعتها به اقيانوس چشم ‌دوخت تا شايد نشانی از كمك بيابد اما هيچ چيز به چشم نیامد.
    سرانجام نااميد شد و تصميم گرفت كه كلبه ای كوچك بسازد تا از خود و وسائل اندكش بهتر محافظت نمايد. روزی پس از آنكه از جستجوی غذا بازگشت، خانه كوچكش را در آتش يافت، دود به آسمان رفته بود،اندوهگين فرياد زد:

خدايا چگونه توانستی با من چنين كنی؟

صبح روز بعد، او با صدای يك كشتی كه به جزيره نزديك می‌شد از خواب بیدار شد، می‌آمد تا او را نجات دهد.

مرد از نجات دهندگانش پرسيد: چطور متوجه شديد كه من اينجا هستم؟
    آنها در جواب گفتند: ما علامت دودی را که فرستادی ديدیم!

آسان می‌توان دلسرد شد هنگامی كه بنظر می‌رسد كارها به خوبی پيش نمی‌روند، اما نبايد اميدمان را از دست بدهيم زيرا خدا در كار زندگی ماست، حتی در ميان درد و رنج.

دفعۀ آينده كه كلبه شما در حال سوختن است به ياد آورید كه آن شايد علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند.

برای تمام چيزهای منفی كه ما بخود می‌گوييم، خداوند پاسخی مثبت دارد.

تو گفتی «آن غير ممكن است»، خداوند پاسخ داد «همه چيز ممكن است».

تو گفتی «هيچ كس واقعاً مرا دوست ندارد»، خداوند پاسخ داد «من تو را دوست دارم».

تو گفتی «من نمی‌توانم خود را ببخشم»، خداوند پاسخ داد «من تو را ‌بخشیده ام».

تو گفتی «من بسيار خسته هستم»، خداوند پاسخ داد «من به تو آرامش خواهم داد».

تو گفتی «من توان ادامه دادن ندارم»، خداوند پاسخ داد «رحمت من كافی است».

تو گفتی «من نمی‌توانم مشكلات را حل كنم»، خداوند پاسخ داد «من گامهای تو را هدايت خواهم كرد».

تو گفتی «من نمی‌توانم آن را انجام دهم»، خداوند پاسخ داد «تو هر كاری را با من می‌توانی به انجام برسانی».

تو گفتی «آن ارزشش را ندارد»، خداوند پاسخ داد «آن ارزش پيدا خواهد كرد».

تو گفتی «من احساس تنهايی می‌كنم»، خداوند پاسخ داد «من هرگز تو را ترك نخواهم كرد».

تو گفتی «من به اندازه كافی باهوش نيستم»، خداوند پاسخ داد «من به تو عقل داده ام».

تو گفتی «من می‌ترسم»، خداوند پاسخ داد «من روحی ترسو به تو نداده ام».

تو گفتی «من هميشه نگران و نااميدم»، خداوند پاسخ داد «تمام نگرانی هايت را به دوش من بگذار».

تو گفتی «من به اندازه كافی ايمان ندارم»، خداوند پاسخ داد «من به همه به يك اندازه ايمان داده ام»

• نغمه

چیزی جز حقیقت نبود اما کاش به اینها ایمان داشته باشیم 286 فوق العاده بود ممنون 386

• farzane

:65: وااااااااااااااااااااای کوروشی محشر بوووووووووووووود 786 خیلی زیبا و کاملا حقیقت بود فقط باید به باور حقیقی و درونی برسیم ای کاش همه خیلی زود به این باور و حقیقت پی ببریم خیلی لذت بردم عزیزم 1233 عالی بود یه دنیا تشکر مهربون 1189

• mz56mz

ناز قلمت كاكو :11:

• هاچو هاچو

خیلی عالی :72:
    نمایش یا پنهان متنبه نظرم تکراری میومد :37:

• ali41

عالی بود :110:

خدا آدمو به مو ميرسونه ولي هيچوقت پاره نميكنه.
    در مقابل تقدیر خداوند مثل کودکی یکساله باش که وقتی او را به هوا می اندازی می خندد چون ایمان دارد که تو او را خواهی گرفت.
    و من یتق الله یجعل له مخرجا
    با خدا باش راهی بهت نشون میده که به مخیله ات هم خطور نمیکرد

• دلشاد

مرسی داش کوروش

• KuRoSh

نقل قول: ali41
    در مقابل تقدیر خداوند مثل کودکی یکساله باش که وقتی او را به هوا می اندازی می خندد چون ایمان دارد که تو او را خواهی گرفت.

عالی بود علی جان :39:

دقیقان همین طوره علی جان همیشه ما بر این باور هستیم که دوستمون نداره و داره عذابمون میده ولی سخت در اشتباه هستیم
    با خدا باش راهی بهت نشون میده که به مخیله ات هم خطور نمیکرد

دقیقان

• shaparak64

قشنگ بود
    ولی زیادی آرمانی و رویایی ، چون نمیشه با این دید به شرایط سخت نگاه کرد :87: هرکی هم بگه میشه ... میگه :4::83:

مو رو پاره نمیکنه یا آدمو ؟ :99: :4: 913

• gilas

خیلی خوب بود کوروش کوچیکه :1:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: