₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » && جنبش تسخیر دستشویی مردانه &&
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » && جنبش تسخیر دستشویی مردانه &&
1 2

بدون عکس

&& جنبش تسخیر دستشویی مردانه &&

759 بازدید، 24 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

حمله زنان چینی به دستشویی های مردانه!!

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

اخبار رسیده از پکن پایتخت چین حاکی از آن است که گروهی از زنان چینی با هدف دستیابی به راحتی در زمان استفاده از سرویس های بهداشتی، جنبشی به نام "جنبش تسخیر دستشویی مردانه" را به راه انداخته اند.

تصویر در دسترس نیست

هواداران این جنبش با صدور بیانیه ای رسمی اعلام کرده اند: خواستار تفکیک سرویس های بهداشتی مردان از زنان در چین هستند زیرا در حال نمی توانند به راحتی از سرویس های بهداشتی موجود که مختلط هستند استفاده کنند.

تصویر در دسترس نیست

در ادامه این بیانیه آمده: این جنبش فعالیت رسمی خود را از 19 فوریه رسما با هفت تن از زنان چینی که همه آنان حدود 20 ساله هستند، آغاز کرده است. این جنبش ابتدا از منطقه "یویهشیو پارک" که از اماکن دیدنی شهر "گوانجچو" در جنوب چین است، آغاز کردند.

تصویر در دسترس نیست

گفتنی است زنان "جنبش تسخیر دستشویی مردانه" با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار تفکیک سرویس های بهداشتی مردان از زنان شدند. آنان در حالی که این پلاکاردها را در دست داشتند، وارد یک سرویس بهداشتی مردانه شده و به مدت سه دقیقه آن را اشغال کرده و هیچ مردی را در آنجا راه ندادند. آنها پس از خارج شدن از آن سرویس بهداشتی، حدود دو ساعت در مقابل آن تجمع کردند.

تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

همه چی که از چین وارد میشه امیدوارم این جنبش هم به زودی وارد مملکتمون بشه :4:

• sib

این که نوشته دستشویی هاشون مختلطه پس کدوم دستشویی مردونه رو اشغال کردن؟ :4: ولی کار باحالی کردن در کل :4:

• arash52

حالا اگه تو ايران بود كلي بد و بيراه مي گفتيم به زير و بالاي اين مملكت كه ... بگذريم :4:

• farzane

247 خوب کاری کردن. مرسی عمو جون جالب بود کار باحالی کردن 260 286

• garfild

:23:
    این چینی ها چه کارایی که نمیکنن :83:

• ماهی

این چینی ها اصولا وارونه ان..آخه چرا دستشوییشون مختلط بوده؟ :7:
    اَه اَه ..فکر کن...نفر قبلیت مرد باشه 991 :83:
    نمایش یا پنهان متنشوخی کردما..آقایونای خوشبو و دوس داشتنی :4:

• Aramesh

من شخصاً بمیرم از دستشویی بیرون استفاده نمیکنم..378

• نغمه

واقعا یک عملیات مهم و انتحاری رو انجام دادن فکر کن سه دقیقه دستشویی رو اشغال کنن خیلیه هاااا 247 1206 :30:

• نخبه

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: arash52
    حالا اگه تو ايران بود كلي بد و بيراه مي گفتيم به زير و بالاي اين مملكت كه ... بگذريم :4:

خب دستشوییهای ایرانی فحش دادن هم داره چون همیشه کثافت از سر و روش می باره کسی هم مسئول نظافتش نیست گه گاهی بعضی جاها یکی هم نشسته که فقط پول بگیره بدون اینکه به وضعیت دستشویی رسیدگی بشه این مملکت فحش دادن هم داره حالا تو چرا سنگش رو به سینه میزنی ساندیس بهت میدن:4:

چه کار مزخرفی کردن اخه دستشویی مردونه چیه که ادم بخاد تسخیرش کنه عین ما لانه جاسوسی تسخیر کنن پز بدن و ساندیس بخورن:23:

• ژنرال

:66:

نقل قول: Aramesh

وقتی وحشتناک تحت فشار باشی، دیگه فرقی نمیکنه تمیز باشه یا کثیف . . . :83:
    یه بار چند سال پیش ایام عید، تو شیراز من توی ماشین خوابیده بودم (جلوی باغ دلگشای شیراز) هوا هم خیلی سرد بود.. نصفه شب، گلاب به روتون وحشتناک دلپیچه گرفتم...
    رفتم داخل باغ دلگشا دیدم دسشویی مردونه درش قفل و زنجیر شده!
    پریدم تو دسشویی زنونه :4:
    بعد که اومدم بیرون، تازه یادم افتاد چقدر کثیف بود تو دسشویی :30: :4:

• mojde

واه واه چه جلافتا

• mz56mz

نقل قول: ماهی
    .فکر کن...نفر قبلیت مرد باشه

عمو 263 مگه توليدى ما مردها با توليدى شما خانمها فرق ميكنه؟ :37: همش يه....... :30: :15:

• دلشاد

ندید بدیدا :23:

• Holtek

عجب جونورايين اين چينيا :83:
    نمایش یا پنهان متنيه خاطره از دسشويي دارم ولي حوصله نوشتن ندارم

نمایش یا پنهان متندسشويي زنانه ها هم كه معمولا پر چاي كيسه ايه :30:

• ماهی

نقل قول: mz56mz

عمو 263 مگه توليدى ما مردها با توليدى شما خانمها فرق ميكنه؟

وای عمووووووووووووو :23: مردم از خنده :23:
    فکر کنم یه خرده فرق کنه...حجم تولیدی آقایونا همچنین ضایعات گازی شکلش خیلی همچین پر ملاط تره... :23:
    یه مدت توی محل کارم دستشویی آقایون مشکل پیدا کرده بود..باورکنید فقط دو تا آقا استفاده می کردند...هلاک شدیم تا دستشوییشون درست شد. :23:

• mami

نقل قول: Aramesh

منهم همینطور علی الخصوص ازدستشویی مردانه:1:

• bijjan

من همیشه چون از دستشوییای مدرسه خیلی بدم میومد واقعا بو گند میداد الانم یه جوریم وقتی میخوام برم دستشویی بیرون سعی میکنم کمتر نفس بکشم تا بخارات و گازهای سمی دیگران کمتر وارد ریه و حلقم شه 991

• KuRoSh

:23: مردم از خنده چه نظرات گهر باری دادن دوستان :23:
    کاکو محمود :23:

خوشبختانه در دولت دهم تلاش زیادی شده که دستشویی مداری در کشور راه بیوفته و تا حدودی هم موفق بودن :23:

• SaMaN TaJ

کار اشتباهی کردن،چرا تفکیک؟؟؟ :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: