اخبار رسیده از پکن پایتخت چین حاکی از آن است که گروهی از زنان چینی با هدف دستیابی به راحتی در زمان استفاده از سرویس های بهداشتی، جنبشی به نام "جنبش تسخیر دستشویی مردانه" را به راه انداخته اند.
▧ تصویر در دسترس نیست
هواداران این جنبش با صدور بیانیه ای رسمی اعلام کرده اند: خواستار تفکیک سرویس های بهداشتی مردان از زنان در چین هستند زیرا در حال نمی توانند به راحتی از سرویس های بهداشتی موجود که مختلط هستند استفاده کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
در ادامه این بیانیه آمده: این جنبش فعالیت رسمی خود را از 19 فوریه رسما با هفت تن از زنان چینی که همه آنان حدود 20 ساله هستند، آغاز کرده است. این جنبش ابتدا از منطقه "یویهشیو پارک" که از اماکن دیدنی شهر "گوانجچو" در جنوب چین است، آغاز کردند.
▧ تصویر در دسترس نیست
گفتنی است زنان "جنبش تسخیر دستشویی مردانه" با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار تفکیک سرویس های بهداشتی مردان از زنان شدند. آنان در حالی که این پلاکاردها را در دست داشتند، وارد یک سرویس بهداشتی مردانه شده و به مدت سه دقیقه آن را اشغال کرده و هیچ مردی را در آنجا راه ندادند. آنها پس از خارج شدن از آن سرویس بهداشتی، حدود دو ساعت در مقابل آن تجمع کردند.
حالا اگه تو ايران بود كلي بد و بيراه مي گفتيم به زير و بالاي اين مملكت كه ... بگذريم
خب دستشوییهای ایرانی فحش دادن هم داره چون همیشه کثافت از سر و روش می باره کسی هم مسئول نظافتش نیست گه گاهی بعضی جاها یکی هم نشسته که فقط پول بگیره بدون اینکه به وضعیت دستشویی رسیدگی بشه این مملکت فحش دادن هم داره حالا تو چرا سنگش رو به سینه میزنی ساندیس بهت میدن
چه کار مزخرفی کردن اخه دستشویی مردونه چیه که ادم بخاد تسخیرش کنه عین ما لانه جاسوسی تسخیر کنن پز بدن و ساندیس بخورن
وقتی وحشتناک تحت فشار باشی، دیگه فرقی نمیکنه تمیز باشه یا کثیف . . . یه بار چند سال پیش ایام عید، تو شیراز من توی ماشین خوابیده بودم (جلوی باغ دلگشای شیراز) هوا هم خیلی سرد بود.. نصفه شب، گلاب به روتون وحشتناک دلپیچه گرفتم... رفتم داخل باغ دلگشا دیدم دسشویی مردونه درش قفل و زنجیر شده! پریدم تو دسشویی زنونه بعد که اومدم بیرون، تازه یادم افتاد چقدر کثیف بود تو دسشویی
عمو 263 مگه توليدى ما مردها با توليدى شما خانمها فرق ميكنه؟
وای عمووووووووووووو مردم از خنده فکر کنم یه خرده فرق کنه...حجم تولیدی آقایونا همچنین ضایعات گازی شکلش خیلی همچین پر ملاط تره... یه مدت توی محل کارم دستشویی آقایون مشکل پیدا کرده بود..باورکنید فقط دو تا آقا استفاده می کردند...هلاک شدیم تا دستشوییشون درست شد.
من همیشه چون از دستشوییای مدرسه خیلی بدم میومد واقعا بو گند میداد الانم یه جوریم وقتی میخوام برم دستشویی بیرون سعی میکنم کمتر نفس بکشم تا بخارات و گازهای سمی دیگران کمتر وارد ریه و حلقم شه
mz56mz
اخبار رسیده از پکن پایتخت چین حاکی از آن است که گروهی از زنان چینی با هدف دستیابی به راحتی در زمان استفاده از سرویس های بهداشتی، جنبشی به نام "جنبش تسخیر دستشویی مردانه" را به راه انداخته اند.
هواداران این جنبش با صدور بیانیه ای رسمی اعلام کرده اند: خواستار تفکیک سرویس های بهداشتی مردان از زنان در چین هستند زیرا در حال نمی توانند به راحتی از سرویس های بهداشتی موجود که مختلط هستند استفاده کنند.
در ادامه این بیانیه آمده: این جنبش فعالیت رسمی خود را از 19 فوریه رسما با هفت تن از زنان چینی که همه آنان حدود 20 ساله هستند، آغاز کرده است. این جنبش ابتدا از منطقه "یویهشیو پارک" که از اماکن دیدنی شهر "گوانجچو" در جنوب چین است، آغاز کردند.
گفتنی است زنان "جنبش تسخیر دستشویی مردانه" با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار تفکیک سرویس های بهداشتی مردان از زنان شدند. آنان در حالی که این پلاکاردها را در دست داشتند، وارد یک سرویس بهداشتی مردانه شده و به مدت سه دقیقه آن را اشغال کرده و هیچ مردی را در آنجا راه ندادند. آنها پس از خارج شدن از آن سرویس بهداشتی، حدود دو ساعت در مقابل آن تجمع کردند.
هاچو هاچو
sib
arash52
farzane
garfild
این چینی ها چه کارایی که نمیکنن
ماهی
اَه اَه ..فکر کن...نفر قبلیت مرد باشه
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردما..آقایونای خوشبو و دوس داشتنیAramesh
نغمه
نخبه
نمایش یا پنهان متن
خب دستشوییهای ایرانی فحش دادن هم داره چون همیشه کثافت از سر و روش می باره کسی هم مسئول نظافتش نیست گه گاهی بعضی جاها یکی هم نشسته که فقط پول بگیره بدون اینکه به وضعیت دستشویی رسیدگی بشه این مملکت فحش دادن هم داره حالا تو چرا سنگش رو به سینه میزنی ساندیس بهت میدن
چه کار مزخرفی کردن اخه دستشویی مردونه چیه که ادم بخاد تسخیرش کنه عین ما لانه جاسوسی تسخیر کنن پز بدن و ساندیس بخورن
ژنرال
وقتی وحشتناک تحت فشار باشی، دیگه فرقی نمیکنه تمیز باشه یا کثیف . . .
یه بار چند سال پیش ایام عید، تو شیراز من توی ماشین خوابیده بودم (جلوی باغ دلگشای شیراز) هوا هم خیلی سرد بود.. نصفه شب، گلاب به روتون وحشتناک دلپیچه گرفتم...
رفتم داخل باغ دلگشا دیدم دسشویی مردونه درش قفل و زنجیر شده!
پریدم تو دسشویی زنونه
بعد که اومدم بیرون، تازه یادم افتاد چقدر کثیف بود تو دسشویی
mojde
mz56mz
عمو
دلشاد
Holtek
نمایش یا پنهان متن
يه خاطره از دسشويي دارم ولي حوصله نوشتن ندارمنمایش یا پنهان متن
دسشويي زنانه ها هم كه معمولا پر چاي كيسه ايهماهی
عمو 263 مگه توليدى ما مردها با توليدى شما خانمها فرق ميكنه؟
وای عمووووووووووووو
فکر کنم یه خرده فرق کنه...حجم تولیدی آقایونا همچنین ضایعات گازی شکلش خیلی همچین پر ملاط تره...
یه مدت توی محل کارم دستشویی آقایون مشکل پیدا کرده بود..باورکنید فقط دو تا آقا استفاده می کردند...هلاک شدیم تا دستشوییشون درست شد.
mami
منهم همینطور علی الخصوص ازدستشویی مردانه
bijjan
KuRoSh
کاکو محمود
خوشبختانه در دولت دهم تلاش زیادی شده که دستشویی مداری در کشور راه بیوفته و تا حدودی هم موفق بودن
SaMaN TaJ
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→