ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
lion1360
منم اون موقع که دانشجوی دانشگاه آزاد بودم و شهریه های زیادش رو می دادم دوست داشتم که رئیسش عوض بشه و خوشم نمی یومد ازش
اما الان که نگاه می کنم و با دیدی منصفانه می بینم که اشتباه فکر می کردم و با وجود همه ی کم و کاستی های دانشگاه آزاد ، این مجموعه با مدیریت آقای جاسبی یکی از موفق ترین مجموعه های مدیریتی کشور رو داشته
اگر شهریه ی زیادی گرفته شده اما سال به سال دانشگاه هاش در سراسر کشور توسعه پیدا کردن و خیلی شهرها از قِبَل همین دانشگاه آزاد حیات دوباره گرفتن و باعث رونق اون شهر ها شده
و دانشگاهی که از هیچ شروع شده الان یکی از بزرگترین مجموعه های دانشگاهی تبدیل شده و اگر مدیریت ضعیف بود هیچ وقت این همه توسعه پیدا نمی کرد
وقتی ما باید ناراحت باشیم از کسی که در ازای پول زیادی که گرفته کاری نکرده و درجا زده در صورتی که این مجموعه
به هر حال به نظر من که بایستی ازش به عنوان یه مدیر لایق قدردانی بشه و قدر زحمتی که کشیده برای ساختنش رو دونست
خیلی جاها پول های زیادی گرفته شده و عملا خدمتی نشده. مطلب و عکس های زیر از خبرگزاری مهر ارائه شده و نظری در رد یا تاییدش ندارم .
به هر حال براش آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم مجموعه ی دانشگاه آزاد که این همه واسش زحمت کشیده شده بعد از این آسیب نبینه چون هزاران نفر شاغل در اون هست و آسیبش باعث مشکلات اقتصادی و فرهنگی زیادی برای شهرها و نفرات زیادی در سراسر کشور می شه.
کاوه
و بالاخره خیزی برای ریاست جمهوری در انتخابات ششم و هشتم، همه و همه می توانست از عبدالله جعفر جاسبی چهره ای سیاسی بسازد. اما ریاست سه دهه ای او بر دانشگاه آزاد؛ بر تمام این پست های سیاسی سایه انداخت و در سایه همان ریاست به کارهای سیاسی پرداخت.
جاسبی از معدود اساتید دانشگاه علم و صنعت است که نه تنها در جرگه علم و صنعتی های هیات دولت نهم و دهم قرار نگرفته بلکه روابط ویژه اش از ابتدای انقلاب تا کنون با آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، او را خواه ناخواه در صف مخالفان محمود احمدی نژاد قرار داده است.
سه دهه ریاستش بر یکی از بزرگترین دانشگاههای جهان- از حیث شمار دانشجویان- از او چهره ای متنفذ و قدرتمند در کشور ساخته بود تا جایی که وقتی فرهاد دانشجو این کرسی را از او گرفت، رسانه ها از پایان یک امپراطوری سخن گفتند.
عبدالله جعفر علی جاسبی متولد چهارم آذر ماه سال ۱۳۳۲ با حکمی که آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی مردادماه سال ۶۱ بر روی سربرگ مجلس برای او زد به ریاست دانشگاه آزاد منصوب شد و این حکم تا اسفند سال ۹۰ اعتبار داشت.
shaparak64
حال نوبت بخور بخوره یکی دیگه س
maryamlondon1
Holtek
KuRoSh
این رفت شاید یکی دیگه بیاد که کم خوری دیگری رو جبران کنه و دانشجوها رو بدبختتر کنه
booseh
حال نوبت بخور بخوره یکی دیگه س
موافقم
ماهی
gilas
arash52
دلشاد
farzane
با نظر همه ی دوستان موافقم کم بدبختمون کردن حالا نوبت بدیه همشون یه چیزن
بچه مثبت
جز بعضی از واحدها، همشون کارخانه مدرکسازی هستند تا دانشگاه!
اما به نظرم دانشگاه آزاد از لحاظ کمیت خیلی خوب کار کرد و جاسبی هم خدمت بزرگی انجام داده که شاید بعدها خیلی ها متوجه بشن! با نظر آقاجون آرش موافقم که بهتر میتونست عمل کنه!
راستی هم مدرسه ای! میدونستی جاسبی هم مدرسه ایت بوده!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
عجب!!
می گم هم مدرسه ای تو رو خدا بیا برو کاندید مجلس شو یه کاری بکن آبروی مدرسمون در خطره
Holtek
متاسفانه خيلي چيزا هست كه اينجا نمي تونم بگم ، فقط تا اين حد بگم كه اينا الان مي تونن برا خودشون يه كشور ايجاد كنن ...
باز مال شما خوبه ، جند روز پيش يكي از نگهباناي ما اومده بود يه سي دي هم دستش كه دوتا مقاله داره براش پرينت كنم ، گفتم برا چيه گفت دارم فوق مي خونم ، طرف اسمشو نمي تونست بنويسه
mojde
ناخوداگاه يه چشم غره به ميزم رفتم
mati
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→