₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » وقت جاسبی تمام شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » وقت جاسبی تمام شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

وقت جاسبی تمام شد

339 بازدید، 17 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

وقت جاسبی تمام شد

تصاویر جنجالی از سی سال ریاست بر دانشگاه آزاد

تصویر در دسترس نیست

این تیتر رو که دیدم دلم گرفت شاید خیلی ها خوشحال بشن از اینکه آقای جاسبی دیگه رئیس دانشگاه نیست چجوری عوض شد و حاشیه هاش رو هم کاری ندارم

منم اون موقع که دانشجوی دانشگاه آزاد بودم و شهریه های زیادش رو می دادم دوست داشتم که رئیسش عوض بشه و خوشم نمی یومد ازش

اما الان که نگاه می کنم و با دیدی منصفانه می بینم که اشتباه فکر می کردم و با وجود همه ی کم و کاستی های دانشگاه آزاد ، این مجموعه با مدیریت آقای جاسبی یکی از موفق ترین مجموعه های مدیریتی کشور رو داشته

اگر شهریه ی زیادی گرفته شده اما سال به سال دانشگاه هاش در سراسر کشور توسعه پیدا کردن و خیلی شهرها از قِبَل همین دانشگاه آزاد حیات دوباره گرفتن و باعث رونق اون شهر ها شده

و دانشگاهی که از هیچ شروع شده الان یکی از بزرگترین مجموعه های دانشگاهی تبدیل شده و اگر مدیریت ضعیف بود هیچ وقت این همه توسعه پیدا نمی کرد

وقتی ما باید ناراحت باشیم از کسی که در ازای پول زیادی که گرفته کاری نکرده و درجا زده در صورتی که این مجموعه

به هر حال به نظر من که بایستی ازش به عنوان یه مدیر لایق قدردانی بشه و قدر زحمتی که کشیده برای ساختنش رو دونست

خیلی جاها پول های زیادی گرفته شده و عملا خدمتی نشده. مطلب و عکس های زیر از خبرگزاری مهر ارائه شده و نظری در رد یا تاییدش ندارم .

به هر حال براش آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم مجموعه ی دانشگاه آزاد که این همه واسش زحمت کشیده شده بعد از این آسیب نبینه چون هزاران نفر شاغل در اون هست و آسیبش باعث مشکلات اقتصادی و فرهنگی زیادی برای شهرها و نفرات زیادی در سراسر کشور می شه.

کاوه

از مشاوری وزیر در سال ۵۸ گرفته تا معاونت نخست وزیری شهید رجایی و جانشینی حزب جمهوری اسلامی

و بالاخره خیزی برای ریاست جمهوری در انتخابات ششم و هشتم، همه و همه می توانست از عبدالله جعفر جاسبی چهره ای سیاسی بسازد. اما ریاست سه دهه ای او بر دانشگاه آزاد؛ بر تمام این پست های سیاسی سایه انداخت و در سایه همان ریاست به کارهای سیاسی پرداخت.

جاسبی از معدود اساتید دانشگاه علم و صنعت است که نه تنها در جرگه علم و صنعتی های هیات دولت نهم و دهم قرار نگرفته بلکه روابط ویژه اش از ابتدای انقلاب تا کنون با آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، او را خواه ناخواه در صف مخالفان محمود احمدی نژاد قرار داده است.

سه دهه ریاستش بر یکی از بزرگترین دانشگاههای جهان- از حیث شمار دانشجویان- از او چهره ای متنفذ و قدرتمند در کشور ساخته بود تا جایی که وقتی فرهاد دانشجو این کرسی را از او گرفت، رسانه ها از پایان یک امپراطوری سخن گفتند.

عبدالله جعفر علی جاسبی متولد چهارم آذر ماه سال ۱۳۳۲ با حکمی که آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی مردادماه سال ۶۱ بر روی سربرگ مجلس برای او زد به ریاست دانشگاه آزاد منصوب شد و این حکم تا اسفند سال ۹۰ اعتبار داشت.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• shaparak64

خسته نباشه :46:
    حال نوبت بخور بخوره یکی دیگه س :83:

• maryamlondon1

نمی دونم چه بگم شاید هم بعض عکسها ویرایش شدن :66:

• Holtek

چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است :3:

• KuRoSh

مرسی هاشم جان
    این رفت شاید یکی دیگه بیاد که کم خوری دیگری رو جبران کنه و دانشجوها رو بدبختتر کنه

• booseh

نقل قول: shaparak64
    خسته نباشه :46:
    حال نوبت بخور بخوره یکی دیگه س :83:

موافقم

• ماهی

بدبخت کردن مردم و دانشجوها و فارغ التحصیل های دانشگاه های دولتی رو :103:

• gilas

• arash52

ميتونست خيلي بهتر از اين باشه

• دلشاد

چی بگم یکی بدتر از یکی دیگه میاد :14:

• farzane

:14: چی بگم 368
    با نظر همه ی دوستان موافقم کم بدبختمون کردن حالا نوبت بدیه همشون یه چیزن 1137

• بچه مثبت

نقل قول: ماهی
    بدبخت کردن مردم و دانشجوها و فارغ التحصیل های دانشگاه های دولتی رو :103:
    :72:
    جز بعضی از واحدها، همشون کارخانه مدرکسازی هستند تا دانشگاه!
    اما به نظرم دانشگاه آزاد از لحاظ کمیت خیلی خوب کار کرد و جاسبی هم خدمت بزرگی انجام داده که شاید بعدها خیلی ها متوجه بشن! با نظر آقاجون آرش موافقم که بهتر میتونست عمل کنه!

راستی هم مدرسه ای! میدونستی جاسبی هم مدرسه ایت بوده!:83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    راستی هم مدرسه ای! میدونستی جاسبی هم مدرسه ایت بوده!:83:

عجب!! :37: نه نمی دونستم..ولی نسل ما ضربه ی بزرگی از این دانشگاهها خورد.به کیفیت و کمیت دانشجوهاش کار ندارم.نگهبان اداره ما داره لیسانس می گیره :4: بهشم می گن مهندس! :23:
    می گم هم مدرسه ای تو رو خدا بیا برو کاندید مجلس شو یه کاری بکن آبروی مدرسمون در خطره :23:

• Holtek

نقل قول: lion1360
    وقت جاسبی تمام شد

متاسفانه خيلي چيزا هست كه اينجا نمي تونم بگم ، فقط تا اين حد بگم كه اينا الان مي تونن برا خودشون يه كشور ايجاد كنن ...
    نقل قول: ماهی
    .نگهبان اداره ما داره لیسانس می گیره

باز مال شما خوبه ، جند روز پيش يكي از نگهباناي ما اومده بود يه سي دي هم دستش كه دوتا مقاله داره براش پرينت كنم ، گفتم برا چيه گفت دارم فوق مي خونم ، طرف اسمشو نمي تونست بنويسه :4:

• mojde

نميگم كم و كاستي نداشته كه قطعا داشته ولي كارنامش خيلي درخشانتر از خيليهاست امابه هرحال هيچ ميزي به كسي وفا نكرده :21:

ناخوداگاه يه چشم غره به ميزم رفتم :23:

• mati

من از رفتنش خوشحال نشدم :21: چون من یک بار کارم بهش افتاد که همین امسال بود و با دلسوزی به کارم رسیدگی کرد بدون اذیت

• zrnznn

من دانشجوی دانشگاه آزادم...و جزء داغ دیده ها.... :3:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: