اعتراض عجیب زنان برهنه علیه استفاده از مانکنهای لاغر
به نقل از دیلی میل: اعتراض عجيب و برهنه زنان فمنيست بر عليه استفاده از مانكنهاي لاغر در جشنواره مد ميلان ......! درگيري تعدادي معترض فمنيست با پليس ميلان عليه استفاده از مانكنهاي لاغر در جشنواره مد ميلان هنگام برپايي نمايش برند ورساچه جنجال آفريد.
▧ تصویر در دسترس نیست
اين زنان معترض در حاليكه هيچ لباسي به تن نداشتند و تنها يك شلوار پوشيده و شعارهايي روي بدنشان نوشته بودند با پليس درگير شدند. اين سه زن كه خود سابقا مدل بودند با پلاكاردهايي با مضمون: مد=فاشيست و گرسنگان را نجات دهيد. در بيرون سالن برپايي نمايش هياهو برپاكردند.
▧ تصویر در دسترس نیست
پليس اين معترضان را هنگاميكه قصد داشتند به سالن برپايي نمايش وارد شوند دستگير كرد. بنا بر گزارشات اكثر مدلهايي كه در خانه اي مد در حال فعاليت هستند از سوءتغذيه ، بي اشتهايي و كم وزني شديد رنج ميبرند.
aac198000
درگيري تعدادي معترض فمنيست با پليس ميلان عليه استفاده از مانكنهاي لاغر در جشنواره مد ميلان هنگام برپايي نمايش برند ورساچه جنجال آفريد.
▧ تصویر در دسترس نیست
اين سه زن كه خود سابقا مدل بودند با پلاكاردهايي با مضمون: مد=فاشيست و گرسنگان را نجات دهيد. در بيرون سالن برپايي نمايش هياهو برپاكردند.
بنا بر گزارشات اكثر مدلهايي كه در خانه اي مد در حال فعاليت هستند از سوءتغذيه ، بي اشتهايي و كم وزني شديد رنج ميبرند.
maryamlondon1
mojde
gilas
ماهی
mz56mz
aac198000
موافقم بابا یکم گوشت دست آدم بیاد
دلشاد
chenzo
نغمه
تناسب اندام که جلوه بهتری برای نمایش دادن مدل لباس داره
farzane
Holtek
اينا كه اينهمه زحمت كشيده بودن ، خب اون شلوارم نمي پوشيدن ، تاثيرگذاريش بيشتر ميشد
Aramesh
اعتراضشون وارد نیست..
این چه وضع اعتراض کردنه!!
باید همشو در میاوردن..
malakeh
آره خب ولي حالا نميشه با يه راه معقولتري توپولي رو مد كنن؟
ژنرال
levrone
carlos
shaparak64
انگار قشنگی لباس تو هیکل های درشت تر دیده نمیشه
ایندفعه با این اعتراض لخت حال کردم
هاچو هاچو
اون سمت راستی بیچاره خیلی دلش پره داره گریه میکنه
بعد اون اعتراض قطار این بدک نبود
bijjan
بعدشم من میگم شما که نماد اعتراضو مات کردی الان من از کجا بفهمم این بندگان خدا چی میگن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→