₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » ♣♣♣ چند نوع شيريني براي شب عيد شما ♣♣♣
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » ♣♣♣ چند نوع شيريني براي شب عيد شما ♣♣♣
1 2

بدون عکس

♣♣♣ چند نوع شيريني براي شب عيد شما ♣♣♣

1036 بازدید، 24 پست، نویسنده: booseh

• booseh

شيريني نـعلي

مواد اولیه :

كره يا روغن جامد 200 گرم
    زرده تخم‌مرغ دو عدد
    پودر بادام چهار قاشق غذاخوري
    پودرقند 60 گرم
    وانيل 1/3 قاشق چايخوري
    آرد 350 گرم
    شكلات آب‌كرده به ميزان لازم

شيريني نـعلي
    طرز تهيه:

كره نرم‌شده و پودر قند را با همزن بزنيد. بعد زرده و وانيل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد. آرد و پودر بادام را آرام‌آرام داخل آن ريخته و مخلوط كنيد تا خمير به دست آيد. خمير را نيم ساعت داخل يخچال استراحت داده، سپس گلوله‌هاي كوچكي برداشته گرد كنيد و در دست به صورت مداد در آورده و در سيني به شكل نعل در آوريد و به مدت 20 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد در فر گذاشته تا طلايي شود. بعد از خنك شدن در پودرقند غلتانده لبه‌هاي شيريني را داخل شكلات ذوب شده برده و روي آن پودر پسته ‌پاشيده و در ظرف بچينيد.

شيريني گلابي

بادام 150 گرم
    پودرقند نصف پيمانه
    شكر 1/4 پيمانه
    خلال پسته يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

ابتدا بادام‌ها را به مدت چهار تا پنج ساعت در آب‌جوش خيس مي‌کنيم و بعد پوست مي‌گيريم. بادام و پودرقند را آسياب كرده تا خمير صاف سفيد و يك‌دست شود.
    خمير را به شكل گلابي و سيب‌هاي كوچك در مي‌آوريم و به عنوان چوب گلابي از خلال پسته استفاده مي‌كنيم و در شكر مي‌غلتانيم و آن را به مدت سه ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا سفت شود.

شيريني بادامي

بادام چرخ‌شده 300 گرم
    پودر قند 300 گرم
    پودر قند 300 گرم
    زعفران و پودر پسته به ميزان لازم

طرزتهيه:

بادام را با كمي زعفران و پودر قند خوب مخلوط كنيد اگر مخلوط شل بود كمي ديگر پودرقند اضافه كنيد. (مي‌توانيد بدون زعفران هم شيريني بادامي سفيد درست كنيد يا از رنگ‌هاي مجاز استفاده كرده و در رنگ‌هاي مختلف شيريني را آماده كنيد.) بعد خمير را به قطر يك سانتي‌متر پهن كرده پودرپسته را روي آن پاشيده و با قالب مورد نظر آن را قالب زده و در ظرف بچينيد.

شيريني نارگيلي شكلاتي

مواد اولیه :

سفيده تخم‌مرغ سه عدد
    شكر 3/4 پيمانه
    پودر نارگيل سه پيمانه
    شكلات چيپسي يك پيمانه

طرز تهيه:

ابتدا سفيده تخم‌مرغ را با همزن بزنيد، شكر را به تدريج اضافه كرده بعد از هر بار اضافه كردن خوب هم بزنيد تا شكر حل شود. پودر نارگيل و خرده شكلات را ريخته مواد را با هم مخلوط كنيد از مايه توپ‌هايي در داخل دست درست كرده و در سيني فر چرب شده با فاصله بچينيد و در دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد.

شيريني قهوه

آرد به ميزان لازم
    آرد ذرت يك پيمانه
    پودرقند 150 گرم
    بيكينگ پودر يك قاشق سوپخوري
    كره 250 گرم
    وانيل 1/8قاشق چايخوري
    تخم‌مرغ دو عدد
    پودر كاكائو وپودر نسکافه از هر کدام دو قاشق سوپخوري

شيريني قهوه
    طرز تهيه:

. پودر قند و كره را با همزن بزنيد تا پف كند (چهار دقيقه). تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي افزوده و هم بزنيد باقي مواد را با پودر كاكائو و آرد ذرت مخلوط كنيد حالا كم‌كم آرد را به آن اضافه كرده تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد، سپس پودر نسكافه را اضافه نماييد. گلوله‌هاي كوچكي به اندازه فندق از خمير برداشته و در دست به شكل بيضي در آوريد. در سيني فر قرار داده و با استفاده از يك چاقو يك شكاف روي شيريني ايجاد كنيد تا مثل دانه قهوه شود. سپس شيريني قهوه را به مدت 18 تا 25 دقيقه در فر با حرارت 175 درجه ‌سانتي‌گراد بپزيد.

شيريني سبوس‌دار بادامـي

آرد سبوس‌دار 1و 3/4پيمانه
    بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
    دارچين يا پودر زنجبيل نصف قاشق چايخوري
    شكر نصف پيمانه
    پودر بادام 75 گرم
    كره 100 گرم
    تخم‌مرغ يك عدد
    بادام براي تزيين به ميزان لازم

شيريني سبوس‌دار بادامـي
    طرز تهيه:

آرد، بيكينگ پودر، دارچين، شكر و پودر بادام را با هم مخلوط كرده و كره را اضافه و ورز دهيد. تخم‌مرغ را افزوده و كاملا مخلوط كنيد تا خمير نرمي به دست آيد. آن را با وردنه باز كرده و قالب بزنيد و در صورت دلخواه در مركز هر كدام يك عدد بادام قرار دهيد و در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه بگذاريد تا اين شيريني خوشمزه آماده شود.

شيريني زنجبيلي مربايي

شيريني زنجبيلي مربايي
    طرز تهيه:

كره، شكر و وانيل را با همزن آنقدر بزنيد تا كش‌دار شود، بعد تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به آن اضافه كرده و خوب هم بزنيد. سپس آرد و زنجبيل را اضافه كرده و با همزن بزنيد. خمير را بين دو كيسه فريزر با وردنه پهن كرده و با قالب گل قالب بزنيد يكي در ميان وسط شيريني‌ها را سوراخ كرده و در سيني فر بچينيد (سيني نياز به چرب كردن ندارد). حرارت فر 180 درجه سانتي‌گراد و زمان پخت 10 دقيقه مي‌باشد. بعد از پختن و سرد شدن شيريني‌ها، بين آنها را با مارمالاد پر كنيد. خواهيد چشيد كه چقدر خوشمزه است.

شكلات تخته‌اي سياه 120 گرم
    پسته خرد شده دو پيمانه
    شيرعسلي 1/4پيمانه
    گلاب 1/4پيمانه
    پودرقند دو قاشق سوپخوري

شكلات پسته‌اي
    طرز تهيه:

پسته خرد شده را با پودر قند و گلاب مخلوط كرده، شيرعسلي را كم‌كم اضافه كنيد تا به شكل خمير در بيايد. آن را در دست گرد يا به شكل مكعب در آورده و در يخچال قرار دهيد. شكلات را به شكل بن‌ماري ذوب كرده و توپ‌ها را در آن غوطه‌ور كنيد و دوباره در يخچال قرار دهيد.

• ماهی

ممنون بوسه جان.. :46:

• farzane

مرسی بوسه جان شیرینی خیلی دوست دارم زیاد هم میخرمو درست میکنم میسی 282

• نغمه

ااااا شیرینی میخوام 904 ممنون

• mojde

كاش فرصت داشتم همشو درست كنم ممنون نازنينم

• gilas

بادوم دوست ندارم :9:
    اما بقیش عاالی بود مخصوصا قهوه :85:

• maryamlondon1

وای شیرینی بادمی :85: مرسی بوسه مهربون :11:

• MAJID ART

وای چه تاپیک شیرینی ...مرســـ:46:ـــــی بانو باران

• sotude

وای همشون عالی بود :46:
    ولی حیف که نمیتونم بخورمشون :2:

• دلشاد

مرسی آبجی باران عزیز منم شیرینی میخوام :85:

• حورا

همشونو دوست دارم مرسی :9:

• Aramesh

مررررررسی عزیزم :85:

• ژنرال

چه شیرینی هایی :65:

کاش مامان من بودین :9:

• mami

نقل قول: booseh
    چند نوع شيريني براي شب عيد شما

ممنون از لطف شما:1:

• sib

نقل قول: booseh
    شيريني گلابي

آخ آخ آخ من عاشق اینااااام.هر چی بخورم سیر نمیشم 299

• shaparak64

من همشونو میخوااااااااااااااااااااااااااااام 391
    وووووووووووووووووش 299
    راستش حس درست کردشونو ندارم الان :44: اما دیدنشم کلی باحاله 1244
    مرسی کدبانو جون 786

• zrnznn

آخه چرا فکر منه شکمو رو نمیکنید؟؟؟؟؟ :14:
    حالا این نصف شب از کجا شیرینی بیارم بخورم....؟؟
    نمایش یا پنهان متن :4:

• هاچو هاچو

خیلی خوب بودن بوسه خانوم 953 سهم منو نگه دارین فردا میام میخورم 533

• booseh

مرسی از لطف و محبت همه اتون :8:

نقل قول: ژنرال
    کاش مامان من بودین :9:

من هیچ وقت دست پختم به خوشمزگی دست پخت مامان شما نمیرسه ... همه مامان های ایرانی دست پختهاشون حرف نداره :8:
    در ضمن من انقدر ها هم سنم زیاد نیست که مامان شما باشم :20:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: