₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @بگو ببينم براي تعطيلات عيد چه برنامه اي داري@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » @بگو ببينم براي تعطيلات عيد چه برنامه اي داري@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

@بگو ببينم براي تعطيلات عيد چه برنامه اي داري@

2626 بازدید، 31 پست، نویسنده: arash52

• arash52

تصویر در دسترس نیست

سلام و صدسلام :46:

حتماً اطلاع حاصل كرديد كه دو سه هفته ديگه سال تحويل ميشه و تعطيلات طولاني عيد در مملكتمون شروع ميشه . اگر هم اطلاع حاصل نفرموديد به صفحه اصلي سايت مراجعه بكنيد تا در گوشه سمت چپ يه چيزي ببينين كه اطلاع حاصل كنين . :66:
    خوب حالا منظور !
    هرسال كه اين تعطيلات ميخواد شروع بشه ، تو ذهنمون هزارتا برنامه مي ريزيم كه اين كارو مي كنم اون كارو مي كنم اينجا ميرم اونجا ميرم و الخ . :24:
    ليكنگ (ليكن خيلي غليظه!) همه اوقات ممكنه به بطالت بگذره و حروم بِره ! و صد البته آخر تعطيلات كه هم وقتت رو دادي ، هم پولت رو و هم .... جز آه حسرت چيزي نميتوني بكشي ! بنابراين تشريف بيارين اينجا مرد و مردونه بگين برنامه اتون براي تعطيلات عيد چيه و چه ايده اي دارين . شايد بقيه رستگار شدند يا شايد خودتون با اون برنامه اي كه درنظر دارين خجالت بكشيد و برويد و به اصلاح خودتون و برنامه اتون بپردازيد . توجه فرمودين؟ :84:

تصویر در دسترس نیست

اين برنامه هاي من :
    1- ديد و بازديد 369
    2- يك مسافرت كوچولو 371
    3- ديدن فيلمهايي كه خريدم و نديدم 510 (حدودا 200 تا فيلمه كه بررسي براي اينكه كدوم فيلم رو ببينم خودش 10 روز زمان ميبره:4:)
    4- مطالعه 896
    5- بازديد از يكي دوتا موزه 438
    6- بازديد از برج ميلاد 1250
    7- رفتن به سينما 496
    8- شركت در مسابقات نوروزي بوفيلند :buff:
    9- مرتب كردن وك و وسايل و كمدم 277
    10- مرتب كردن فايلهاي كامپيوترم 1121
    11- اضافه كاري در محل كار 869
    12- و صد البته خوردن و خوابيدن و بازي و تفريح 1133 312 240

درضمن به بهترين برنامه هاي ارائه شده هم جوايز نفيسي تعلق خواهد گرفت .

309 1022 1189

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

نقل قول: arash52
    3- ديدن فيلمهايي كه خريدم و نديدم (حدودا 200 تا فيلمه كه بررسي براي اينكه كدوم فيلم رو ببينم خودش 10 روز زمان ميبره)

منم یه 10 تا دی وی دی 3 تا 4 فیلمه گرفتم از اون فیلمهای بخور بخور ترسناک که ندیدم ببینم اگه قسمت شد خواهم دید :1:
    8- شركت در مسابقات نوروزي بوفيلند

286 286 286
    10- مرتب كردن فايلهاي كامپيوترم

286 286 286
    12- و صد البته خوردن و خوابيدن و بازي و تفريح

286 286 286

• carlos

استراحت و شب زنده داری :65:

• gilas

تا 5 فرودین که فقط استراحت 890
    بعدشم 2تا سفر دارم که یکشون هنوز قطعی نشده 1144
    و صد البته یه چندتا برنامه ویژه 824

• mami

بگو ببينم براي تعطيلات عيد چه برنامه اي داري

فعلا هیچی:4:

• هاچو هاچو

اگر بتونم یک مسافرت میرم 371 اگر هم نتونم 2 تا میرم 371 371
    ولی در کل برنامه خاصی ندارم 403 استراحت هم که دیگه روم نمیشه بکنم 806

نمایش یا پنهان متنممنون آرش جان تاپیک مفیدی بود :3: در ضمن فیلماتو از کی خریدی یره ؟! :22: چرا نیومدی پیش خودم؟ 804

• maryamlondon1

ما که انجا تعطیلات نداریم وبچه ها مدرسه هستن ..شاید تعطیلات دوهفته ایستر بریم مسافرت فکر کنم فرانسه نمی دونم هنوز تصمیم نگرفتیم :66: باید جلسه فوق العاده انجام بدیم برا مسافرت :4:

• mati

این 2 هفته 10 روزش رو درسو کتاب و هر چیزی که مربوط به دانشگاه باشه میبوسیم میزاریم کنار و بعد از اون شروع میشه کارمون :4:
    1 . 1 هفته ی اول یه مسافرت میرم با خانوادم که میدونم مثل هر سال خیلی خوش میگذره 256
    2. از سفر که برگردم 2تا کتاب دارم که خریدم و نخوندمشون و حدود 40 تا فیلم که در یک هفته ی اخر در طول روز نقاشی میکشم و کتاب میخونم و با دوستا و خانواده به گردش میرم و شبا از 12 شب به بعد فیلمامو نگاه میکنم 510
    3. شاید در این تورهای نوروزی تهران گردی که میزارن هم شرگت کنم که البته اون پرسیدم کفتن 2 روزه هستشو فشرده351
    4. از روز 10 عید دیگه شبا 12 میخوابم و فیلم نمیبینم که دوباره بدنم به روال همیشگی عادت کنه و کم کم هم سرکی به کتابای درسیم میزنم تا وقتی بعد از 2 هفته رفتم مثل آدمای گنگ به استاد نگاه نکنم 451 :7: :37:
    گرچه شاید تا حدی قابل اجرا باشه و کمی کلیشه ای اما هر سال تا جایی که شده برنامه ای که قبل از عید ریختم رو اجرا کردم امسال هم ایشالا همین کارو میکنم .
    عمو اجازه! برناممون خوب بود؟ :4:

• ماهی

بنده در تکاپوی عقد کنون و عیدی برون و این کارا هستم..243 243 243 243 نمی دونم مسافرت جور شه یا نه اگه شد می آم میگم :93:

• نغمه

اینجا والا تعطیلات عید نیست اما هفته دوم نوروز یه سفر یک هفته ای به جمهوری چک داریم انشاالله که تقریبا یک روزش
    در فرانکفورت میگذره 371 1144

• KuRoSh

مرسی از تاپیکت آرش جان
    فکر کردم می خوای بگی یدونه قرار بزاریم عیدی دور هم جمع بشیم :93: فکر خوبیه ها :9:

من که برنامه زیاد ندارم
    اگر جور بشه و بتونم برم شیراز عروسی داریم :93: و میرم اونجا بزون و بکوب داریم ما خبرای خوب داریم ما :80:
    قصد دارم مثل شما اگر وقت شد فیلم های که دانلود کردم و ندیدم که کم هم نیست لامصب فکر کنم تا یک ماه طول بکشه بخوام نگاه کنم
    کتاب های که خریدم و هنوز از کاورش در نیاوردم رو بخونم
    درس بخونم
    و اگر قسمت شد با خانوم بچه ها بریم سینما و پارک
    بیشترین برنامم درس هست آرش جان

• farzane

241 همونایی که همه گفتم هم خیلی زیاده هم هنوز نمیدونم میسی میسی جالب بود 1170

• arash52

levrone,
    بهروز جان جزئياتش رو به مويُم بده لازم مِرِه :4:

دلشاد,
    :46:

carlos,
    :4:

نقل قول: gilas
    و صد البته یه چندتا برنامه ویژه

اين ويژه برنامه هات همه رو كشته :4:

mami,
    garfild,
    بسيار كاربردي بود :24:

• Holtek

برنامه يه مسافرت به قشم كه تا حالاش كنسل شده
    شركت در مراسم عقدكننون در يكي از شهرها :1:
    ديد وبازديد
    خواب به مقدار بسيار زياد ( خيلي كمبود دارم )
    بخور بخور تا خرخره
    هرسال برنامه ريزي براي مطالعه ميكنم ولي يادم نمياد كرده باشم
    بقيه شو هم هنوز برنامه ريزي نكردم

• zrnznn

من یه پازل نیمه کاره دارم که باید تمومش کنم....یه پازل دیگه هم دارم که کلا هنو بازش نکردم...ولی باید تمومشون کنم.
    نصف بیشتر وقت ما صرف پذیرایی از مهمونا میشه...و تمیز کردن ریختو پاشهاشون.... 281
    شایدم با مامان جونم یه سه یا چهار روز بریم اهواز... 371
    درسم باید بخونم....1228
    فیلمهای و سریال های قشنگ تلویزیونم میخوام ببینم 1045
    ...دیگه الان چیزی یادم نمیاد :3:

• ژنرال

برنامه ریزی ای که برای ایام عید کردم رو اجرا میکنم :4:

• gilas

اين ويژه برنامه هات همه رو كشته

خودم رو هم کشته :4:

• نخبه

اخ جون عید
    نمایش یا پنهان متن

1- تا روز سوم یا چهارم عید هر روز مهمونی، ماشالله فک و فامیل زیاده.. خونه هم نمیریم که مبادا مهمون بیاد:4:

2- روز سوم یا چهارم عید که عید دیدنیها رو تموم کردیم بار و بندیل رو میبندیم و میریم خلخال خونه ییلاقی ددی جان.. خانوادم همشون میان چون ددی قراره اونجا یه مهمونی بزرگ بگیره خلاصه اونجا هم کلی خوش میگذرونیم.. اونجا قبلا که میرفتیم کوهنوردی کشف غار و چشمه کلی خوش میگذشت امسال من با فندق نمیتونم همراشون برم میشینم رو بالکن خونه و از منظره باغ و گلها لذت میبرم..
    اونجا که هستیم شبها مراسم دور اتیش نشستن و تانصف شب فک زدن داریم و البته مراسم سیب زمینی خرون و قلیون کشون اقایون .. راستی یادم نبود تو خلخال عید نوعی تره کوهی هست که باهاش اش دوغ درست میکنن .. اش دوغ میزنیم بر بدن و صد البته کنگر خرون هم داریم چون کنگر هم تو اون مناطق اون فصل سال زیاده.. خورشت کنگر هم میدیم فندق بخوره که خوش به حالش بشه:4:

خلاصه که هر روز یه بازی و شبها تا 12 فیلم دیدن و بعد هم مراسم بیرون خونه دور اتیش نشستن..

از روز 7 عید بند و بساط رو جمع میکنیم و میریم یه خونه ییلاقی دیگه تو یه منطقه دیگه.. اونجا دیگه متعلق به من و ارشه اونجا یه لنگر میندازیم تا 15 عید همه فک و فامیلاشون هم میان البته همه اونجا خونه سازیدن برا خودشون.. یه عالمه فامیل جمع میشن روزها که میریم میشینیم تو باغ و به حرف زدن و تعریف کارو بار و این چیزا میگذره شبها هم دور هم جمع میشن هر شب خونه یکی البته عصرها مراسم اتش بازی و ترقه بازی دارم من:4: اخه سال قبل یه عالمه از این چیزا برده بودم عین یه بچه با ارش روشن میکردیم و هر هر میخندیدیم ملت هم میگفتن عروس خله:23:امسال نیتونم ببرم میترسم خودم جای بقیه از صداش سکته کنم.. خلاصه که هروز میریم اطراف میگردیم و بازی و شبها هم مراسم شب نشینی که کلی خوش میگذزه این وسط اب گرم سرعین هم حتما میریم اردبیل و استارا هم که رو شاخشه بعد هم از شمال بر میگردیم خونه البته 15 فروردین:4: به این زودیا نمیام خونه
    راستی یادم نبود 13 به در تولد ارشه یه مراسم تولد هم این وسطا داریم :35:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: