ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@بگو ببينم براي تعطيلات عيد چه برنامه اي داري@
arash52
سلام و صدسلام
حتماً اطلاع حاصل كرديد كه دو سه هفته ديگه سال تحويل ميشه و تعطيلات طولاني عيد در مملكتمون شروع ميشه . اگر هم اطلاع حاصل نفرموديد به صفحه اصلي سايت مراجعه بكنيد تا در گوشه سمت چپ يه چيزي ببينين كه اطلاع حاصل كنين .
خوب حالا منظور !
هرسال كه اين تعطيلات ميخواد شروع بشه ، تو ذهنمون هزارتا برنامه مي ريزيم كه اين كارو مي كنم اون كارو مي كنم اينجا ميرم اونجا ميرم و الخ .
ليكنگ (ليكن خيلي غليظه!) همه اوقات ممكنه به بطالت بگذره و حروم بِره ! و صد البته آخر تعطيلات كه هم وقتت رو دادي ، هم پولت رو و هم .... جز آه حسرت چيزي نميتوني بكشي ! بنابراين تشريف بيارين اينجا مرد و مردونه بگين برنامه اتون براي تعطيلات عيد چيه و چه ايده اي دارين . شايد بقيه رستگار شدند يا شايد خودتون با اون برنامه اي كه درنظر دارين خجالت بكشيد و برويد و به اصلاح خودتون و برنامه اتون بپردازيد . توجه فرمودين؟
اين برنامه هاي من :
1- ديد و بازديد
2- يك مسافرت كوچولو
3- ديدن فيلمهايي كه خريدم و نديدم
4- مطالعه
5- بازديد از يكي دوتا موزه
6- بازديد از برج ميلاد
7- رفتن به سينما
8- شركت در مسابقات نوروزي بوفيلند
9- مرتب كردن وك و وسايل و كمدم
10- مرتب كردن فايلهاي كامپيوترم
11- اضافه كاري در محل كار
12- و صد البته خوردن و خوابيدن و بازي و تفريح
درضمن به بهترين برنامه هاي ارائه شده هم جوايز نفيسي تعلق خواهد گرفت .
levrone
دلشاد
منم یه 10 تا دی وی دی 3 تا 4 فیلمه گرفتم از اون فیلمهای بخور بخور ترسناک که ندیدم ببینم اگه قسمت شد خواهم دید
carlos
gilas
بعدشم 2تا سفر دارم که یکشون هنوز قطعی نشده
و صد البته یه چندتا برنامه ویژه
mami
فعلا هیچی
garfild
هاچو هاچو
ولی در کل برنامه خاصی ندارم
نمایش یا پنهان متن
ممنون آرش جان تاپیک مفیدی بودmaryamlondon1
mati
1 . 1 هفته ی اول یه مسافرت میرم با خانوادم که میدونم مثل هر سال خیلی خوش میگذره
2. از سفر که برگردم 2تا کتاب دارم که خریدم و نخوندمشون و حدود 40 تا فیلم که در یک هفته ی اخر در طول روز نقاشی میکشم و کتاب میخونم و با دوستا و خانواده به گردش میرم و شبا از 12 شب به بعد فیلمامو نگاه میکنم
3. شاید در این تورهای نوروزی تهران گردی که میزارن هم شرگت کنم که البته اون پرسیدم کفتن 2 روزه هستشو فشرده
4. از روز 10 عید دیگه شبا 12 میخوابم و فیلم نمیبینم که دوباره بدنم به روال همیشگی عادت کنه و کم کم هم سرکی به کتابای درسیم میزنم تا وقتی بعد از 2 هفته رفتم مثل آدمای گنگ به استاد نگاه نکنم
گرچه شاید تا حدی قابل اجرا باشه و کمی کلیشه ای اما هر سال تا جایی که شده برنامه ای که قبل از عید ریختم رو اجرا کردم امسال هم ایشالا همین کارو میکنم .
عمو اجازه! برناممون خوب بود؟
ماهی
نغمه
در فرانکفورت میگذره
KuRoSh
فکر کردم می خوای بگی یدونه قرار بزاریم عیدی دور هم جمع بشیم
من که برنامه زیاد ندارم
اگر جور بشه و بتونم برم شیراز عروسی داریم
قصد دارم مثل شما اگر وقت شد فیلم های که دانلود کردم و ندیدم که کم هم نیست لامصب فکر کنم تا یک ماه طول بکشه بخوام نگاه کنم
کتاب های که خریدم و هنوز از کاورش در نیاوردم رو بخونم
درس بخونم
و اگر قسمت شد با خانوم بچه ها بریم سینما و پارک
بیشترین برنامم درس هست آرش جان
farzane
arash52
بهروز جان جزئياتش رو به مويُم بده لازم مِرِه
دلشاد,
carlos,
اين ويژه برنامه هات همه رو كشته
mami,
garfild,
بسيار كاربردي بود
Holtek
شركت در مراسم عقدكننون در يكي از شهرها
ديد وبازديد
خواب به مقدار بسيار زياد ( خيلي كمبود دارم )
بخور بخور تا خرخره
هرسال برنامه ريزي براي مطالعه ميكنم ولي يادم نمياد كرده باشم
بقيه شو هم هنوز برنامه ريزي نكردم
zrnznn
نصف بیشتر وقت ما صرف پذیرایی از مهمونا میشه...و تمیز کردن ریختو پاشهاشون....
شایدم با مامان جونم یه سه یا چهار روز بریم اهواز...
درسم باید بخونم....
فیلمهای و سریال های قشنگ تلویزیونم میخوام ببینم
...دیگه الان چیزی یادم نمیاد
ژنرال
gilas
خودم رو هم کشته
نخبه
نمایش یا پنهان متن
1- تا روز سوم یا چهارم عید هر روز مهمونی، ماشالله فک و فامیل زیاده.. خونه هم نمیریم که مبادا مهمون بیاد
2- روز سوم یا چهارم عید که عید دیدنیها رو تموم کردیم بار و بندیل رو میبندیم و میریم خلخال خونه ییلاقی ددی جان.. خانوادم همشون میان چون ددی قراره اونجا یه مهمونی بزرگ بگیره خلاصه اونجا هم کلی خوش میگذرونیم.. اونجا قبلا که میرفتیم کوهنوردی کشف غار و چشمه کلی خوش میگذشت امسال من با فندق نمیتونم همراشون برم میشینم رو بالکن خونه و از منظره باغ و گلها لذت میبرم..
اونجا که هستیم شبها مراسم دور اتیش نشستن و تانصف شب فک زدن داریم و البته مراسم سیب زمینی خرون و قلیون کشون اقایون .. راستی یادم نبود تو خلخال عید نوعی تره کوهی هست که باهاش اش دوغ درست میکنن .. اش دوغ میزنیم بر بدن و صد البته کنگر خرون هم داریم چون کنگر هم تو اون مناطق اون فصل سال زیاده.. خورشت کنگر هم میدیم فندق بخوره که خوش به حالش بشه
خلاصه که هر روز یه بازی و شبها تا 12 فیلم دیدن و بعد هم مراسم بیرون خونه دور اتیش نشستن..
از روز 7 عید بند و بساط رو جمع میکنیم و میریم یه خونه ییلاقی دیگه تو یه منطقه دیگه.. اونجا دیگه متعلق به من و ارشه اونجا یه لنگر میندازیم تا 15 عید همه فک و فامیلاشون هم میان البته همه اونجا خونه سازیدن برا خودشون.. یه عالمه فامیل جمع میشن روزها که میریم میشینیم تو باغ و به حرف زدن و تعریف کارو بار و این چیزا میگذره شبها هم دور هم جمع میشن هر شب خونه یکی البته عصرها مراسم اتش بازی و ترقه بازی دارم من
راستی یادم نبود 13 به در تولد ارشه یه مراسم تولد هم این وسطا داریم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→