₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ۲۷ و ۲۸ اسفند نیمه تعطیل شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ۲۷ و ۲۸ اسفند نیمه تعطیل شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

۲۷ و ۲۸ اسفند نیمه تعطیل شد

321 بازدید، 13 پست، نویسنده: mojde

• mojde

با توجه به تقارن روزهای شنبه و یکشنبه 27 و 28 اسفند با تعطیلات عید و تعطیلی 29 اسفند ، دولت تصمیم گرفت ادارات و سازمان ها دو روز یادشده را به کارکنان متقاضی، مرخصی بدهند.

دولت تصمیم گرفت ادارات و سازمان ها در روزهای 27 و 28 اسفند به کارکنان متقاضی، مرخصی بدهد.

به گزارش خبرآنلاین فروزنده معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گفت: کارکنان دولت می توانند روزهای شنبه و یکشنبه آخر سال را مرخصی بگیرند.

در حاشیه جلسه هیأت دولت به خبرنگاران گفت: با توجه به تقارن روزهای شنبه و یکشنبه 27 و 28 اسفند با تعطیلات عید و تعطیلی 29 اسفند ، دولت تصمیم گرفت ادارات و سازمان ها دو روز یادشده را به کارکنان متقاضی، مرخصی بدهند.

تصویر در دسترس نیست

تصویب قانون اشتغال نیمه وقت یا دورکاری برای زنان

فروزنده همچنین درباره دورکاری گفت: بخشنامه ای به دستگاه ها ابلاغ کردیم که با توجه به قانون اشتغال نیمه وقت بانوان، دستگاه ها مقدماتی فراهم کنند که بانوانی که تمایل دارند از تسهیلات اشتغال نیمه وقت و دورکاری استفاده کنند.

همچنین دولت تصویب کرد در شهرستان ها به بانوان دارای کودکان زیر هفت سال، اجازه داده شود به شرط جبران کسر ساعات کار در روزهای دیگر، روزهای پنجشنبه را دورکاری یا تعطیل کنند.

• gilas

نه که اصلا تعطیلی نداشتیم لطف فرمودن :4:

• دلشاد

• mami

نقل قول: mojde
    دولت تصمیم گرفت ادارات و سازمان ها در روزهای 27 و 28 اسفند به کارکنان متقاضی، مرخصی بدهد.

دولت زحمت کشیدن ما که مرخصی نداریم تکلیف چیه؟:1:

• هاچو هاچو

جمعه هم تعطیله؟ :29:

• maryamlondon1

حرفی برا گفتن ندارم :66:

• KuRoSh

دستشون درد نکنه نیست که کم تعطیلی داریم اینا هم زحمت کشیدن و تعطیلی ها رو کمتر کردن
    کلان تو این روز ها کدوم اداره ها درست و حسابی فعالیت می کنند

• farzane

مرسی مژده جونم فکر کنم نه که آخه کمبود تعطیلی گرفته بودم به خاطر همینه اینا که همش تعطیل و آزادن عزیزم :11:

• zrnznn

تو خانواده ما که این خبر بدردمون نمیخوره....آخه من که بیکارم....بابام هم باز نشسته اس....پس بمن چه... :10:

• mojde

نقل قول: zrnznn
    تو خانواده ما که این خبر بدردمون نمیخوره....آخه من که بیکارم....بابام هم باز نشسته اس....پس بمن چه...

:23:

به درد منم نميخوره چون من شركت خصوصي كار ميكنم و تعطيلي در كار نيست :20:

• ژنرال

۲۷ و ۲۸ اسفند نیمه تعطیل شد

همین نیمه ش هم باز خیلی خوبه :4:

• bijjan

به درد منم نميخوره چون من شركت خصوصي كار ميكنم و تعطيلي در كار نيست
    :20:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: