ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ازدواج یک جوان با مادربزرگ خودش !!!
yaftian
این جوان هندی که «نارایان بی سواس» نام دارد، در مورد علت این اقدام خود گفت: بنده با مادر بزرگم ازدواج کردم تا بتوانم بهتر به او رسیدگی کنم و کارهایش را انجام دهم! بدون شک من در نقش یک همسر بهتر می توانم به او رسیدگی کنم تا در نقش یک نوه. همسر احساس مسئولیت بیشتری نسبت به همسر خود دارد تا نوه!
«نارایان بی سواس» که در یک زمین کاشت برنج کار می کند، در ادامه افزود: مادر بزرگ من هم از ازدواج با من که یک جوان هستم بسیار خوشحال است. ما مراسم ازدواج سنتی در هندوستان را برگزار کردیم.
گفتنی است این اتفاق در روستای "پانش پاران" در ۱۵۰ کیلومتری شهر "کلکتا" رخ داد. همسر این زن هندی که پدربزرگ «نارایان بی سواس» است، حدود ۳۰ سال پیش درگذشت.
نکته قابل توجه این است که این مادربزرگ، نوه خود را بزرگ کرده و اکنون نوه می خواهد جبران کند و از مادربزرگش مراقبت کند.
شایان ذکر است حتی بر اساس احکام دین هندو، ازدواج با محارم حرام است اما مقامات هندی اعلام کرده اند که قصد ندارند با این ازدواج برخورد کنند
دلشاد
عجب خلی بوده
به این میگن فداکار
بایدم خوشحال بشه انگار برای زمین خشک آب میریزن
خوب دیگه آکبندم شده فقط سنش رفته بالا
خوب مادر بزرگ راضی نوه راضی مقامات هندی تو این وسط چکارست
yaftian
گور بابای ناراضی
garfild
نغمه
یعنی به این میگن آدم خجسته و شنگول این نظرش بامزه ترین جوک دنیاس
The one