₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @موز را زور و قوتي گر بود ...@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @موز را زور و قوتي گر بود ...@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@موز را زور و قوتي گر بود ...@

2872 بازدید، 17 پست، نویسنده: arash52

• arash52

از خوردن موز غافل نشويد

تصویر در دسترس نیست

موز از آن دسته میوه‌هایی است که مصرف آن برای همه افراد از پیر و جوان گرفته تا ورزشکار، توصیه می‌شود.

این میوه غنی از انرژی، منبع سرشاری از پتاسیم است. این ماده معدنی به حفظ تعادل فشار خون و عملکرد قلب کمک شایانی می‌کند.

پزشکان می‌گویند، یک موز متوسط 467 میلی‌گرم پتاسیم و تنها یک میلی‌گرم سدیم دارد و به همین دلیل خوردن روزانه یک موز، از بالا رفتن فشار خون جلوگیری می‌کند.

از سوی دیگر میزان فیبر موجود در موز بسیار قابل توجه است و این در حالی است که تحقیقات نشان می‌دهد خوردن میوه‌های غنی از فیبر از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می‌کند.

اخیرا نیز یک نظریه جدید مطرح شده و آن این است که می توان با خوردن موز،استخوان‌سازی کرد.
    به گفته محققان، خوردن موز به جذب کلسیم در بدن کمک می کند و به همین دلیل سلامت استخوان‌ها را تضمین کرده و از افت کلسیم در آنها جلوگیری می‌کند.

تاثیر موز در درمان زخم معده هم از مدت‌ها پیش به اثبات رسیده است. ترکیب ساده شیر و موز، اکسیری جادویی برای مرهم نهادن بر زخم معده و ترشح بیش از حد اسید معده است. علاوه بر این اگر به سلامتی چشمانتان می‌اندیشید از خوردن موز غافل نشوید.

نمایش یا پنهان متنمنبع : باشگاه خبرنگاران

البته در اين مورد از حضرت آيت اله كربلايي آرش هم نظر خواستيم . ايشان نگاهي عاقل اندر سفيه به سراپاي ما انداختند و سپس فرمودند :
    موز را زور و قوتي گر بود *** كمر خويش راست مي فرمود :4:

• zrnznn

من موز دوست دارم...فراون....هی میگم یه چیزی داره که من خیلی دوسش میدارم ها :4:448

• sib

موز خیلی دوست دارم ولی روزی یه دونه بخورم که مردم :4: موز طبعش خیلی گرمه.زیاد میخورم هم زبونم جوش میزنه و هم گلو درد میگیرم :4:

• ژنرال

نقل قول: arash52
    موز را زور و قوتي گر بود *** كمر خويش راست مي فرمود :4:

آره بابا :4:

ولی خدائیش، موز همه زیبائیشو مدیون انحناشه!

• حورا

یادم نمیاد یه موز کامل خورده باشم
    نمایش یا پنهان متن :56: کجایی ساحل از تو فقیل تلم هست

شیر موز بیشتر دوست دارم .مامانم به خوردن موز قبل از خواب تاکید دارن .ولی من حالم بهم میخوره
    مرسی آرش خان در کل میوه پر فایده ای هست
    282

• LIFE

یه جورایی به نظرم میوهٔ سنگینیه...اما خوشمزست.

• دلشاد

مرسی آرش جان
    متاسفانه میوه خور و موز خور نیستم :2:

• gilas

من به عنوام وعده غذایی میخورم :23:

• Aramesh

موز را زور و قوتي گر بود *** كمر خويش راست مي فرمود

همون موزِ با پوستش تو حلقت... :5:

• levrone

چند وقت پیش دور فلکه آب(نزدیک حرم) با یکی از دوستام قرار داشتم چند متر اون طرفتر یه آبمیوه فروشی بود. یک خانوم گوشت اونجا وایستاده بود داشت موز میخورد! همچنین با عشوه این موزو گاز میزد نگو نپرس! صحنش از 100 تا فیلم سو... بدتر بود!
    نتیجه اخلاقیش اینه که موز میوه خوبیه!

• نغمه

موز دوست دارم اما زیاد نمیخورم 748 696

• EVANESCENCE

منم زیاد دوست دارم :10:

• mami

علاوه بر این اگر به سلامتی چشمانتان می‌اندیشید از خوردن موز غافل نشوید.

يه موز لطفا :83:

• bijjan

موز را زور و قوتي گر بود *** كمر خويش راست مي فرمود

:4:

• هاچو هاچو

نقل قول: levrone
    چند وقت پیش دور فلکه آب(نزدیک حرم) با یکی از دوستام قرار داشتم چند متر اون طرفتر یه آبمیوه فروشی بود.

:23: :23:
    منم تعریف اون آبمیوه فروشی ( خانومه) رو زیاد شنیدم :4: وای دلم شیر موز خواست یهو 351

• farzane

756 وااااااااااااااااااای من موز خیلی دوست دارم 739 یه عالمه هم میخورم روزی چند تا هم ممکنه بخورم آخ جون موز 767
    1189

• ماهی

حساسیت دارم..نمی تونم بخورم :38:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: