ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دوست بوفي من بياين براي هم دعا كنيم
mojde
وقتي كارم گير ميكنه هي ميگم خدا قرارمون نبودا تو رو به بزرگيت اذيتم نكن .واقعا ميخواد اذيتم كنه؟ يا ميخواد بسازتم؟ نميدونم .... اما هميشه ازش ميخوام كه منو از امتحاناي سخت معاف كنه.هرچند هميشه به حرفم گوش نميده ......اما خوب خداست ديگه حتما صلاحمه.
براي همه بهترينا رو ازش ميخوام ميخوام امسال براي كسايي هم كه دلمو شكستن دعا كنم براي كسايي كه رنجش از اونا تموم جونمو تسخير كرده آره ميخوام براي اونا هم دعا كنم.ميخوام سبك بشم ببينم ميتونم بهش نزديك بشم ميتونم راحت تر برم بالا شايد بشه ....شايد برم تو بغلش خودمو براش لوس كنم و حاجت بگيرم شايد بشه .شما هم امتحان كنين دوست بوفي من بياين براي هم دعا كنيم .
هرجای دنیایی دلم اونجاست
من کعبمو دور تو میسازم
من پشت کردم به همه دنیا
تا رو به تو سجاده بندازم
هر روز حسم تازه تر میشه
غرق تو میشم بلکه دریاشم
بیزارم از اینکه تمام عمر
از روی عادت عاشقت باشم
گاهی پرستیدن عبادت نیست
با اینکه سر رو مهر میزاری
گاهی برای دیدن عشقت
باید سر از رو مهر برداری
یک عمر هر دردی به من دادی
حس میکنم عین نیازم بود
جایی که افتادم به پای تو
زیباترین جای نمازم بود
هرجای دنیایی دلم اونجاست
من کعبمو دور تو میسازم
من پشت کردم به همه دنیا
تا رو به تو سجاده بندازم ...
LIFE
دلشاد
carlos
mojde
كوفت
ژنرال
به قول کارلوس تاثیر گذاره
EVANESCENCE
gilas
نانایشو هم گذاشتم خاله جونم
Aramesh
mz56mz
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
خدایا تو همیشه هوامو داشتی منم همیشه نمکدونتو شکستم،منو ببخشنمایش یا پنهان متن
خیلی تاپیکتون به دلم نشستzrnznn
maryamlondon1
بیایید خونه دلمون رو هم حسابی بتکونیم و یک دستمال بر روی قلبهای زنگار گرفته و خاک گرفتمون بکشونیم به امید اینکه سفیدی و تمیزی جایگزین اون باشه.
KuRoSh
همیشه سال نو میشه بجای این که دلهامون نو بشه لباس و وسایل خونمون نو میشه و کینه های قدیمی رو تو دلمون نگه می داریم
ای کاش یاد می گرفتیم که دل هامون رو هم نو کنیم اونایی که غم دیدیم و ناراحت شدیم رو ببخشیم قشنگ ترین لحظه های عید به همین بخشش ها و گذشت هاست
ali41
حس میکنم عین نیازم بود
متن قشنگی بود ..... درک این نیاز در گرو فهم تعالی نتیجه بخشه ..... دردی که نتیجش تعالی نباشه مرگه تدریجیه ..... امیدوارم نتیجه درد برای من علی عزت و پاکی باشه ...... موفق باشی
farzane
نخبه
The one
garfild
Galexy
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→