₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » جونم ،عشقم ، ... من اومدم :دی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » جونم ،عشقم ، ... من اومدم :دی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جونم ،عشقم ، ... من اومدم :دی

487 بازدید، 19 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیستجونمی عشقمی تو تک ستاره ی قلبمی 2 تصویر این بخش در دسترس نیستعزیزم میمیرم اگه یه روز من دستاتو نگیرم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچشمامو رو به چشمات میبندمو تو روبرومی 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدلخوشیم واسه زندگی تویی تو تنها آرزومی 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمثل تو رو کجای دنیا میشه پیدا کرد عشقم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمن همونم که واسه خاطر تو دو تا دنیا رو رسوا کرد عشقم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستیه حالتی توی چشماته دلم میریزه عشقم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچه حسه خوبیه وقتی دوتا دستات تو دستامه عشقم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستهر ساعت هر لحظه فکرت عشقت یادت همرامه 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبودنت توی زندگیم بهونه ی قلب تنهامه 2 تصویر این بخش در دسترس نیستجونمی عشقمی تا دنیا دنیا دنیا باشه 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمیدونم که اینو میدونی نباشی تو دنیا میخوام نباشه 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمثل تو رو کجای دنیا میشه پیدا کرد عشقم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستمن همونم که واسه خاطر تو دو تا دنیا رو رسوا کرد عشقم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستیه حالتی توی چشماته دلم میریزه عشقم 2 تصویر این بخش در دسترس نیستچه حسه خوبیه وقتی دوتا دستات تو دستامه عشقم تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

مرسی داش آرسام زیبا بود
    داش کجا بودی کم پیدایی

• KuRoSh

:80: جونمی :80:
    مرسی کاکو گلم دلم برات تنگیده بود کوج رفته بودی شیطون :86:
    این روز ها همه تاپیک عاشقانه میزنند شما چطور:4:

• ali41

خوش اومدی برادر :46: 347

سکو خوش گذشت ؟ :4:

• gilas

نقل قول: hadi04
    جونمی عشقمی تو تک ستاره ی قلبمی

عزیزم میمیرم اگه یه روز من دستاتو نگیرم

واقعا 824
    نگفته بودی :4:

خیلی خوش اومدی 826
    بالاخر اون خلبان رو راضی کردی زودتر بیاد :23:
    میکسر رو هم با خودت آوردی یا گذاشتی بچه ها استفاده کنن :23: :23: :23:
    نمایش یا پنهان متن:30:

• farzane

نقل قول: کوروش فسقلی
    این روز ها همه تاپیک عاشقانه میزنند شما چطور:4:

979 823
    235 823
    جونمی عشقمی تو تک ستاره ی قلبمی
    عزیزم میمیرم اگه یه روز من دستاتو نگیرم 824
    ....
    ....
    976 230 526
    وااااااااااااااااااااااااای داداش آرسام خوش آمدی دلم برات تنگ شده بود 826 به سلامتی خیلی خوشگل بود میسی میسی عالی بود 1189

• hadi04

فدای همتون دلم واستون یه ذره شده بود
    البته خیلی زودتر برگشتم چون حالم مساعد نبود بیشتر وبال گردنشون بودم تا کمک حالشون
    خلاصه جای باحالی بود اندازه چند سال زدیم و رقصیدیم البته کار هم میکردیم
    سایت واسم باز نمیشه درست فکر کنم سرعتا رو آوردن پایین واسه شما هم همینطوریه؟

• نغمه

به به داداش آرسام واقعا جات خالی بود این چند وقت. خوشحالم که برگشتی 286 خلاصه اینکه بازگشت پیروزمندانه ات رو به بوفیلند تبریک میگم 846

• EVANESCENCE

خوش اومدی داداشییییییییی :6:

• Galexy

کاکو آرسام هادی :1:
    بلد نیستم تو قالب جدید مثبت بدم!! چجوریه؟؟ :9:

• maryamlondon1

جونم ،عشقم ، ... من اومدم :دی ؛؛

خوش امدی هادی جون حالت چطوره خوبی :6: امروز بیرون بودم پسرم اهنگ جواتی گذشته بود یاد شما افتادم :83: دلم برات تنگید :6:
    نقل قول: Galexy
    بلد نیستم تو قالب جدید مثبت بدم!! چجوریه؟؟

ازسایت قبلی استفاده کن تا قالب جدید تکمیل بشه :1:

• mz56mz

هااااااااااااا كاكو گلو خوش اومدى قنارى 1153

• حورا

خوش اومدین :1:

• Aramesh

خوشحالم که حالت بهتر شده داداشم.. :11: امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی.. یاسی جونو و مامانشو ببوس.. 1219 1219

• garfild

• mati

عمو جونمی عشقمی 337
    اوه دوست دارم هی پرتت کنم بالا تا به همه دنیا ثابت شه دلشون آب بشه عموم چقدر خوب شده حالش 337
    262 243 310 256 1014 1026 1024
    الان مازیار میاد 351

• mojde

وايييييييييييييييييييييي
    اومدي خدا رو شكر كه شد برگردي خيلي خوشحال شدم
    280

• هاچو هاچو

خوش اومدی یره دلم برات تنگ رفته بود 806 سکو منهدم شد یا هنوز کار داره؟ :4:
    سایت واسم باز نمیشه درست فکر کنم سرعتا رو آوردن پایین واسه شما هم همینطوریه؟

برای ما که خوبه :37:
    نقل قول: Galexy
    بلد نیستم تو قالب جدید مثبت بدم!! چجوریه؟؟ :9:

:9: برو رو آواتار امتیاز ظاهر میشه روش کلیک کن باقیشو دیگه باید پول بدی شرمنده :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: