ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بازیهای فراموش شده کودکان ایرانی
maryamlondon1
بالابلندی، توپ چرخی، تیله بازی، خاله بزغاله، خروس جنگی، زو، شاه و وزیر، شمع گل پروانه، عمو زنجیر باف، قایم باشک، قلعه، کلاغ پر، گل یا پوچ، لی لی، هفتسنگ، وسطی و دهها بازی دیگر که هر یک نامی آشنا برای نسلهایی از ایرانیان هستند. اما بعضی از این بازیهای کودکانه دیگر فراموش شدهاند و به تاریخ پیوستهاند.
ه دلیل زندگی محدود در آپارتمانها، جلوگیری از مزاحمت برای همسایگان، عدم امنیت در خیابانها و کوچهها به هنگام بازی، کودکان شهرنشین از انجام بازی های طبیعی محروم هستند. یکی از نتایج بزرگ شدن شهرهای ایران، محدودیتهای غیر طبیعی برای کودکان است. وقت کودکان، بخصوص دختران اکنون بیشتر در چاردیواری میگذرد: « چاردیواری خانه ، اطاق، ماشین، مدرسه».
اسباببازیهای سنتی نیز حال دیگر جای خود را به اسباببازیهای ارزانقیمت چینی دادهاند.
اکنون کودکان پس از "عبور از مرحله بازی با اسباببازی" به بازیهای رایانهای روی میآورند. هنوز تاثیرات مثبت و منفی بازیهای رایانهای بر روی کودکان دقیقا مشخص نیست و این روند "نو" موضوع تحقیقاتی طولانیمدت برای جامعهشناسان و روانشناسان خواهد بود.
sotude
ممنون مریم جان
حورا
مرسی مامانی.کاش هنوز بچه بودیم
maryamlondon1
یادش به خیر هفتسنگ، وسطی
یادش به خیر من همش دوچرخه بازی میکردم .سالهای نخست انقلاب وتازه چند ماه جنگ شروع شده بود من 11 سال داشتم هنوز به حجاب گیر نمیدادن وبیشتر خانمها بی حجاب بودن .اون وقتها ما جنگ زده وتو انزلی بودیم
دلشاد
مرسی مامان مریم
Aramesh
مرررررررسی عززززیزززم...
garfild
farzane
برای من که خیلی نگذشته همشو یادم البته نه همشو چون بعضی هاشو بازی میکردیم مامانی مهربونم انگار همین دیروز بود بهترین دوران زندگی من همون کودکیمه و بزرگترین آرزوم اینه که ای کاش هیچ موقع بزرگ نمیشدم و توو همون کودکیم با خانوادم میموندم تا آخرین روز زندگیم تو همون زمان فقط
malakeh
چه عكسهاي بامزه و زيبايي
مرسي مريم خانوم
نمایش یا پنهان متن
عكس آخريه چيه؟ali41
مریم خانوم من خاله بزغاله بازی نکردم
عمه میش ، دایی قوچ ، عمو بره اینا رو هم بازی نکردم
gilas
mati
sib
نغمه
The one
sotude
ما دورانی رو پشت سر گذاشتیم که بچه های خودمون قادر به تجربه اش نیستن پس اون دوران رو قدر بدونیم
maryamlondon1
ali41
ذو نفس همون ذوالفقار نیست؟
هاچو هاچو
تو کوچمون چقدر فوتبال بازی کردیم
مرسی مامان تاپیک خاطره انگیزی بود
نمایش یا پنهان متن
الهی
sotude
نمایش یا پنهان متن
فقط مواظب باشین نپره تو گلوتون
آخرین ورود: امروز, 07:39