₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چه قدر خرده شيشه داريم؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » چه قدر خرده شيشه داريم؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

چه قدر خرده شيشه داريم؟

328 بازدید، 22 پست، نویسنده: mojde

• mojde

يه دلنوشته ديگه
    دير زمانيست ايستاده ام گاه آشفته گاه آراسته، گاه خندان و شاد گاه تكيده و محزون. گاه

رهگزران نگاه سردي ميكنندم و گاه لبخند گرمي به رويم ميزنند.گاهي بادي ميوزد و گونه هايم

را نوازش ميكند و ميرود ،گاه طوفان ميآيد و از جا ميكند و ميبرد همۀ مرا.

اما دير زمانيست ايستاده ام.

گاهي انقدر صاف ميشوم كه حس ميكنم مثل شيشه همه چيز از پس ذهنم ديدنيست و

گاهي كدر ميشوم و شيشه درونم ريز ميشود آنوقت است كه خرده شيشه ها پر ميشود

در وجودم و بدجنسي مطبوعي"زير پوستم گز گز ميكند"

راستي چند بار در سال چند بار در ماه يا چند بار در روز طعم بدجنس شدن رو ميچشين راستشو بگين :74:

• gilas

بستگی داره :4:

البته 1-2 بار درماه شایدم هر ماه نباشه بعضی ماها :9:
    بستگی داره بخوای کی رو اذیت کنی :93:

• aac198000

نقل قول: gilas

البته 1-2 بار درماه شایدم هر ماه نباشه بعضی ماها

:23:

• farzane

زیبا بود مژده جونم 1189

خوب من هنوز کوچولو ام :99: خرده شیشه ندارم عزیز دلم 824 :23:
    ولی خوب 897 بستگی داره 1242 به خیلی چیزا 1030 :82:

• دلشاد

خوب مونده طرف مقابل کی باشد اگه طرف از درجه آخوندا باشه از اول گفتگو تا آخرش بله دیگه :23:

• Ahora Quien

من خیلی بدجنسمممم :24:

• maryamlondon1

نقل قول: mojde
    راستي چند بار در سال چند بار در ماه يا چند بار در روز طعم بدجنس شدن رو ميچشين راستشو بگين

راستش در حق من خیلی بدجنسی میشه تا خودم بخواهم بدجنس باشم :17: ولی بعض وقتها هیییییی بگی نگی در حق یکی از جاریام که اون در شرارت وبدجنسی رقیب نداره :15:

• carlos

راستي چند بار در سال چند بار در ماه يا چند بار در روز طعم بدجنس شدن رو ميچشين راستشو بگين

هر 4 سال یک بار :9:
    اونم بر طبق سال کبیسه :24:

• booseh

برای من بیشتر از چهار پنج بار پیش اومده شرمنده ام روم به دیوار :9: :20:

• mojde

خدايي خوشم مياد همه يه جورايي خرده شيشه داريم :4:

• farzane

خدايي خوشم مياد همه يه جورايي خرده شيشه داريم :4:

:23:

• ماهی

راستي چند بار در سال چند بار در ماه يا چند بار در روز طعم بدجنس شدن رو ميچشين راستشو بگين :74:

من قبلنا خیلی کمتر داشتم ولی این روزا که داریم داداشمو زن می دیم ، یه خرده همچینی داره حسش می یاد و همچنیم میچسبه بهم :74:
    نمایش یا پنهان متنچند روز پیش عروسمون برام اس ام اس داده بود.یه جوک با مزه فرستاده بود..ولی فکر کردم خواهر شوهر باید اقتدار داشته باشه..نباید از حالا براش جوک بفرستم. :22: .یکی از جملات خدابیامرز دکتر شریعتی رو فرستادم :83:

• mojde

نقل قول: ماهی
    چند روز پیش عروسمون برام اس ام اس داده بود.یه جوک با مزه فرستاده بود..ولی فکر کردم خواهر شوهر باید اقتدار داشته باشه..نباید از حالا براش جوک بفرستم. :22: .یکی از جملات خدابیامرز دکتر شریعتی رو فرستادم :83:

:23: خيلي با حال بود حالا اقتدار خواهر شوهري كه زن برادرش اس ام اس نميده چه جوريه استاد؟

• ماهی

د حالا اقتدار خواهر شوهري كه زن برادرش اس ام اس نميده چه جوريه استاد؟

نمی دونم مژده جون...بهش فکر نکردم :83: ولی شوخی می کنم.همش خودمو کنترل می کنم که لوسش نکنم...تازه بعد که براش اون جمله جدی رو فرستادم بهش زنگ زدم و گفتم دلم برات خیلی تنگ شده :23:
    خاک به سرم..من در هر صورت ذلیل میشم..چه زن داداش باشم چه خواهر شوهر :101:
    نمایش یا پنهان متن :23:

• gilas

خدايي خوشم مياد همه يه جورايي خرده شيشه داريم

نداشته باشیم که زندگی نمیگذره :4:

• mojde

نقل قول: ماهی
    خاک به سرم..من در هر صورت ذلیل میشم..چه زن داداش باشم چه خواهر شوهر

دور از جونت منم همينم به خدا. خواهرم ميگه تو خواهر شوهر خوبه اي من بده اما خدايي دلم نمياد چيزي بگم حيوونكي شديم رفت ماهي جونم :83:
    نقل قول: gilas
    نداشته باشیم که زندگی نمیگذره :4:

248

• هاچو هاچو

ممنون زیبا بود مژده خانوم 533
    من زیاد بد جنس نیستم 806 ولی خب بعضی وقتا که میبینم یکی باهام بد جنسی میکنه منم همچین بدم نمیاد :15:

• ژنرال

من که اصلا خورده شیشه ندارم . . .

آخه فایبرگلاسه :24:

• دیااکو

من شدیدأ خرده شیشه دارم.

• نغمه

همیشه میگن هر طور دوست داری باهات رفتار کنن باید همونطور رفتار کنی 407
    من سعی میکنم با همه خوب و با احترام برخورد کنم :24: اما اگر کسی بخواد با من بدجنسی کنه منم مثل خودش میشم هرچند خیلیی خیلیی سخته 370

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: