با توجه به تاپیکهای نسبتا زیادی که اخیرا با موضوع پرسش از کاربران و یا نظر سنجی ایجاد شده، بر آن شدیم تا بخش جدیدی با همین عنوان به انجمن اضافه کنیم. شما می توانید در حیطه قوانین سایت و راحت تر از قبل به ایجاد نظر سنجی های گوناگون بپردازید و یا تاپیکهای خود را حتی با یک سؤال یک خطی ایجاد کنید. مسلماً این تاپیکها جزء تاپیکهای مطالب کوتاه محسوب نخواهد شد بلکه از ارزش بیشتری نسبت به تاپیکهای کپی پیست برخوردار است.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
با نظر سنجي صد در صد موافقم، دموكراسي بدون نظر سنجي هيچ معني نداره!! يادمه براي اولين بار يه نظر سنجي گذاشتم، تازه يه ماه از ورودم گذشته بود، خواستم ببينم كاربران نظرشون در مورد فعاليتهام چي بوده!! بچه تهرون تاپيكمو بست و عليرضا دو باره بازش كرد و عنوانشو عوض كرد و رووش نوشت به مناسبت تولدش! آخه روز تولدم اين نظر سنجي رو گذاشته بودم كه خدا رو شكر راي خيلي خوبي هم اوردم! به هر حال جاي نظر سنجي ازاد توو سايت خاليه، ولي خوب براي هر چيز ساده و معمولي هم نبايد زود يه نظر سنجي گذاشت! براي مطالبي كه واقعاً احتياج به كمك هست براش بايد نظر سنجي گذاشت، يا در مواردي كه در بين انتخاب دو چيز يا چند مورد دچار ترديد شده باشيم!
نمایش یا پنهان متنحالا قربون دستت عليرضا جان ميشه بگي من الان از كجا بايد مثبت بدم به اين تاپيك؟ از همون قالب قديمي دارم استفاده ميكنم ولي قسمت مثبت دهي مفقود الاثر شده!!
سلام داداش علیرضا عزیز آفرین به این فکرت خیلی خوبه Life Dream، درست میگه برا منم که از قالب قدیمی دارم استفاده میکنم.....اون قسمت امتیازها حذف شده و پایین عکس ها سفیده.....
حالا قربون دستت عليرضا جان ميشه بگي من الان از كجا بايد مثبت بدم به اين تاپيك؟ از همون قالب قديمي دارم استفاده ميكنم ولي قسمت مثبت دهي مفقود الاثر شده!!
مازیار جان تو قالب جدید این گزینه امتیازها رو صفحه کلیک کن حجم اصلیش میبینی
علیرضا
شما می توانید در حیطه قوانین سایت و راحت تر از قبل به ایجاد نظر سنجی های گوناگون بپردازید و یا تاپیکهای خود را حتی با یک سؤال یک خطی ایجاد کنید. مسلماً این تاپیکها جزء تاپیکهای مطالب کوتاه محسوب نخواهد شد بلکه از ارزش بیشتری نسبت به تاپیکهای کپی پیست برخوردار است.
منتظر موضوعات متنوع و جالب شما هستیم.
mz56mz
بله موافقم ( با رعايت قوانين سايت بخصوص قانون شماره 4 و 11 )
carlos
خیلی کار خوبی کردی علیرضا
همه جور سوالی میشه بپرسیم ؟
aac198000
تشکر و سپاس
دلشاد
خیلی خوش بحال کوروش کبیر شده
mojde
farzane
ماهی
ممنون علیرضا جان
gilas
arash52
هاچو هاچو
حورا
The one
بهونه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ali41
Life Dream
به هر حال جاي نظر سنجي ازاد توو سايت خاليه، ولي خوب براي هر چيز ساده و معمولي هم نبايد زود يه نظر سنجي گذاشت! براي مطالبي كه واقعاً احتياج به كمك هست براش بايد نظر سنجي گذاشت، يا در مواردي كه در بين انتخاب دو چيز يا چند مورد دچار ترديد شده باشيم!
نمایش یا پنهان متن
حالا قربون دستت عليرضا جان ميشه بگي من الان از كجا بايد مثبت بدم به اين تاپيك؟ از همون قالب قديمي دارم استفاده ميكنم ولي قسمت مثبت دهي مفقود الاثر شده!!zrnznn
آفرین به این فکرت
Life Dream، درست میگه برا منم که از قالب قدیمی دارم استفاده میکنم.....اون قسمت امتیازها حذف شده و پایین عکس ها سفیده.....
shaparak64
چه فرقی میکنه داداشی
نمایش یا پنهان متن
حالا چجوری نمیدونمmaryamlondon1
مازیار جان تو قالب جدید این گزینه امتیازها
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→