₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ஜღ آه ای زندگی...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ஜღ آه ای زندگی...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

ஜღ آه ای زندگی...

365 بازدید، 28 پست، نویسنده: Aramesh

• sotude

آرامش جان ممنونم ازت :1: منم حوصله نداشتم کلی با این شعرت گریه کردم :2: :20:

نقل قول: Aramesh
    تلخیها و دردهایی که با هیچ مرحمی آروم نخواهند شد

راس میگی گاهی هیچ مرحمی نیست و این ماییم که خودمونو گول میزنیم :2:

• Aramesh

هاچو هاچو,
    مرررررسی داداشم.. ببخش دیشب اونجور که می بایست نبودم.. :9: تا خود صبح بیدار بودم.. نبینم ناراحتیتو.. 825

gilas,
    همیشه به من لطف داشتی عزززیزم.. ممنونم تصویر در دسترس نیست

نقل قول: ژنرال
    درست عین شعر فروغه :89:

همین کارات منو کشته ... :83: 825

ماهی,
    مررررررسی ماهی نازنینم.. :98: 786

نقل قول: sotude
    منم حوصله نداشتم کلی با این شعرت گریه کردم

ای جاااااااانم... :6:

• arash52

مرسي
    حسن ختام فوق العاده اي داشت مطلبتون :4:

• هاچو هاچو

مرررررسی داداشم.. ببخش دیشب اونجور که می بایست نبودم.. :9: تا خود صبح بیدار بودم.. نبینم ناراحتیتو.. 825

قربونت برم 826 آخی :2: منم تا 6:30 صبح بیدار بودم 805 تو هم ببخش منم اونجور که نمی بایست بودم :10: انشالله خدا دل همه رو شاد کنه همیشه 1219

• Life Dream

آبجي خانمي، خوشحالم الان حالت بهتره، آخه چرا بعضي وقتا حالت بد ميشه، آدم گلي مثل شما فقط بايد در آرامش باشه و فراغ از هر ناراحتي، وقتي مشكلي مياد سر راهت بهش بگو بچر تا بچرخيم بببينيم كي ميبره! خودم خفت ميكنم :75:
    ناراحتيتو نبينم آبجي گلي جونم :11:

• ali41

شاید احساسمو نتونم با این قلم و کیبرد و از پشت این فاصله ها هر چند دورررر.. ولی قلبم گرمای نفس محبتتونو احساس میکنه.. و دوباره توو اوج دردهاش تمنای زدن داره.. به سلامتی تو دوست لحظه های درد.. به سلامتی کوروش کوچولو که وقتی غمگینم سرشو میزاره رو سرم و مثل یه مرد فهمیده ولی کوچولو توو چشمهام مهربون نگاه میکنه و لبخند میزنه.. به سلامتی بابای مهربونش.. که عشق و رفیق و بامرامه روزگار...

خیلی قشنگ بود مرسی :46: برای بیان احساستون از مغزتون کمک نگیرید آبجی ، کلا بهش فکر نکنید خودش میاد :37: :4:
    خدا کوروش :11: نارتو برات نگه داره .... و باباشو

• Aramesh

arash52,
    ممنون آرش جان.. :46:
    نقل قول: هاچو هاچو
    انشالله خدا دل همه رو شاد کنه همیشه

فکر نمیکنم شادی مطلق توو این دنیا باشه... 378
    مررررسی داداشم.. 1015

نقل قول: Life Dream
    ناراحتيتو نبينم آبجي گلي جونم :11:

برای من حکم یه برادر واقعی رو داری.. بدون که چه باشی چه نباشی برای من خیلـ....ـلـی قابل احترام و عزیزی..
    ممنونم داداشم که بهم سر زدی.. :6: :98:

ali41,
    ممنونم علی جان.. پاینده باشی عزیز.. 826

• farzane

مرسی آرامش حووووووووووووووووووووونم عالی بود خیلی قشنگ بود خواهری مهربوووووووووووونم 671 827 825 826
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: